Отношенията Русия-Турция – все по-задълбочени

Путин обърна внимание на редовните си контакти с Ердоган
24 авг 2018 23:00,
154
Отношенията Русия-Турция – все по-задълбочени
Снимка: БТА

Отношенията между Русия и Турция придобиват все по-задълбочен характер както в икономическата сфера, така и при разрешаването на външнополитически въпроси. Това заяви днес руският президент Владимир Путин по време на среща в Кремъл с турския външен министър Мевлют Чавушоглу и с турския министър на отбраната Хулуси Акар, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

На срещата присъстваха ръководителят на турската Национална разузнавателна организация Хакан Фидан, руският министър на отбраната Сергей Шойгу и специалният представител на руския президент Владимир Путин в разговорите за уреждане на сирийската криза Александър Лаврентиев.

Путин обърна внимание на редовните си контакти с турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

Руският президент отбеляза, че отношенията между Русия и Турция придобиват все по-задълбочен характер както в икономическата сфера, така и при разрешаването на въпроси, свързани с регионални проблеми като ситуацията в Сирия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
6
 
8
 
! Отговори
No comment преди 5 години
А тази игра има кодове,които са "генерирани".Машина за пари за големите,смърт и разруха за повлечените по-малки във водовъртежа.Хищниците приближават бавно и тихо.Жертвата е успокоена и упоена.Следва разкъсването.Турция е обречена.Най-близкият ти приятел е вероятния най-голям враг.Това са фактите.Останалото е илюзия и кръчмарски страсти.
70
5
 
9
 
! Отговори
No comment преди 5 години
Да допълним-Русия-Афганистан.Интересното е,че никога не са влизали в пряк конфликт със САЩ.А постоянно уж имат сериозни търкания.Използват проксита,като Сирия,Корея,Афганистан,Ирак,Куба,Виетнам,Сърбия и т.н..Дори напротив,САЩ и Русия винаги са си помагали в сериозни изпитания.Първата и Втората Световни.Гражданската война в САЩ.Октомврийската революция.Паричните потоци се движат фрапиращо от единия полюс към другия.Отнасят го проксита,каквото ще бъде Турция до няколко години.Това е игра.
69
6
 
9
 
! Отговори
No comment преди 5 години
Голяма радост сред комунисти и турци.Сляпа радост.Обърнете се назад във времето,за да разберете бъдещето.Най-кървавите и жестоки конфликти Русия има с държави след подобни отношения.Примери?Русия-Германия.Русия-Франция.Русия-Турция.Русия-Полша.Русия-Украйна.Русия-България 1 св война.Русия-Азербайджан.Русия-Япония.Русия-Чечня.Русия-Монголия.Русия-Китай.Русия-Финландия.Въпрос на няколко години и са се хванали зверски за гушите.
68
8
 
17
 
! Отговори
ЖЕСТОКАТА ИСТИНА преди 5 години
До До: 91РУСИЯ ВИНАГИ ЩЕШЕ ДА ПРЕДПОЧЕТЕ ТУРЦИЯ !!! РУСИЯ ИСКА ТУРЦИЯ (ВТОРА ВОЕННА СИЛА В НАТО) НА СВОЯ СТРАНА ЗА КАКВО И Е БЕДНА И МАЛКА БЪЛГАРИЯ ?
67
9
 
6
 
! Отговори
Начо преди 5 години
Постигната е договореност за бездоларов обмен на крупна партида домати за наташки
66
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Дружбата с Турция е така жизненно необходима на руския народ, както водата и слънцето за всяко живо същество." Г. Димитров
65
4
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
И ДНЕС ЙОЩ ТУРЦИ И РУСНАЦИ "ВОЮВАТ" , НО ДНЕС И СЕГА ЗА ДА ДОКАЖАТ -КОЙ Е ПО -ПЕЧЕН ПРИЯТЕЛ !!! ДА НЕ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ТУРСКАТА МЪЖКА СПОРТНА ГИМНАСТИКА -ТАКА ОТ НЕБИТИЕТО СТАНА "ЕВРОПЕЙСКИ ЕЛЕМЕНТ" !?!? ТЕ И ТЕ РАЗБРАХА ,ЧЕ ДЕЛЕНИЕТО Е ПРОТИВОПОЛОЖНО НА МУЛТИПЛИЦИРАНЕТО ,НА РАЗВИТИЕТО ,НА ПРОСПЕРИТЕТА И НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧОВЕЦИТЕ !!!!!!!!! А САЩ/ ПОДИЗПЪЛНИТЕЛЯТ НА ЕВРЕИТЕ/ ЕДВА ЛИ ЩЕ РАЗБЕРЕ !!!
64
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да ви питам всичките антируски папагали, защо забравяте прословутата фраза на вашия Уинстън Чърчил, Няма вечни приятели има вечни интереси...россията има ли вечни приятели?
63
4
 
6
 
! Отговори
СНат преди 5 години
До 53 ЕлиАйде не се занимавай с глупости, а *** да раждаш докато е време, че после ше ти скачат акушерките по корема. Всеки калпав полуруснак се изживява като личен пратеник на Путин. Как ли пък не, ще се надпреварваме с Ердоган да му лижем ботушите...
62
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХАХАХА Вовката хитро придърпа златната Пуйка изпод носа на САЩ......................Човече, износът на Турция за Германия е 7 пъти по-голям от този за Русия, за Великобритания, Италия, Иран - 4 пъти, за САЩ - 3 пъти по-голям. Страната с най-големи инвестиции в Турция е Холандия, следвана от Испания и Азербайджан. Турция вече получава газ от Азербайджан.Логично. Турция има какво да получи от ЕС. Това, което е най-скъпо и което не може да получи от Русия. Високи технологии.
61
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е двата наши евразийски поробителя да се харесват и ухажват.
60
4
 
10
 
! Отговори
:):) преди 5 години
да ви питам всичките антируски папагали, защо забравяте прословутата фраза на вашия Уинстън Чърчил, Няма вечни приятели има вечни интереси...или само когато ви изнася се сещате..
59
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Постепенно се разчиства сцената за Китай. Интересно, как ще се справи с лавинообразно препускащия ислям в новите (преди руски) територии. Тука ислямска Турция не може да помогне на ислямска Русия с нищо, освен с прибирането на изселници. Така навремето прибраха мюсулманите от конницата на Фрунзе, която реши войната с Гърция. Сега, обаче контингента е много по-голям, а Турция е много по-населена.
58
7
 
12
 
! Отговори
ХАХАХА преди 5 години
Вовката хитро придърпа златната Пуйка изпод носа на САЩ. Сега ще си колекционира златни яйца Феберже, а говедарите ще пият поредната гола студена водица.
57
3
 
7
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Защо имам усещането,че силните на деня,както през имперско време,се готвят за ново разделяне на света!?Срещата Патрушев-Болтън никак не е случайна!?Не бива да се заблуждаваме от показната русофобия на част от управлението на САЩ-тя е преди всичко на политическа основа и част от плана за извоюване на предимства./Русофобията на Маккейн и Греъм Линдси е от друг характер-на генетично ниво,и двамата са увредени в главата!?/.Както и през имперско време,ще гледаме силово разрешаване на проблемите...
56
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То, всеки коитус си иска задълбочаване. Накрая ще се получи Ердопут.
55
15
 
10
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
Задълбочавайте,задълбочавайте!Толкова надълбоко ще ви го забият турците,защото ви беше малко свалянето на самолета,убийството на посланика и организирането на атентати от бившите републики.За нас като българи е важно ние да не "задълбочаваме" връзките с Турция.Достатъчни ни бяха 500 години "културни" връзки!
54
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Машала
53
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завиждайте само с това ще си останете, злоба и завист, да живее велика Турция.
52
8
 
21
 
! Отговори
До: 91 преди 5 години
От: Ели"Откриват джамия".Знаеш ли колко етноса има в Русия, 140 - десет.Помисли защо не воюват между себе си?Силната държава, която дава един социален минимум, не казвам богатство, в нея няма конфликти.Слабите държави генерират омраза - нацистка идеология, следствие на бедност, геноцид, мизерия.За да се съхрани авторитарен и/или диктаторски режим се настройват различни етноси и групи.Ако България икономически бе проявила здрав разум, Русия нямаше да предпочете Турция.Резултатът от ФОБ-ии