Деца ритат и убиват куче в Дряново

Възрастна жена опитала да ги спре, но я замерили с камъни
25 авг 2018 17:03, Василия Пейчева
82
Деца ритат и убиват куче в Дряново
Снимка: pixabay.com

Три деца убиха куче в град Дряново. Малчуганите били на възраст между 8 и 10 години и започнали да ритат животното, разказва стопанинът му Петър Стойнов пред "Дарик".
 
Майката на Стойнов, която в този момент била наблизо, се опитала да ги спре, но те започнали да я замерят с камъни. Заради напредналата си възраст четириногото не издържало на побоя и час по-късно починало.

Случката се разиграла пред блока, в който Стойнов живее, като изведнъж трите момчета започнали да ритат животното.
 
"Децата започват да ритат кучето. И майка ми излиза да им направи забележка, но те започват да я обиждат, да й правят физиономии и я замерят с камъни. А кучето, то е старо, не е издържало на боя и след един час починало. Ей така, с изплезен език", разказва Петър.

Стойнов не е сигнализирал никого освен медиите. Идеята му била повече хора да разберат за деянието на децата.
 
Майката на едно от децата сподели в социалните мрежи, че го е наказала да чисти кварталната градинка за една седмица. За друго става ясно, че тренира футбол. Третото пък живеело само с баба си и поначало било с агресивно поведение.


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
3
 
! Отговори
А вие какво очаквате преди 2 месеца
Та нали кучкарите и наглите им *** са виновни за всичко в обърканата ни държава!Нали хората отглеждащи кучета са за марс,лудницата и тем подобни места,по думите и изказванията на нормалните стойностни хора за които е редно и правилно да се постъпва така с кучетата а защо не и със стопаните им....извинявам се(кучкарите)!Та не съдете децата те гледат,четът и повтарят показаното от родителите си....тези нормалните!...
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
от Теодор Бочев Ако Питате мен и тримата са за пребиване от бой Каква е тая глупост да чисти договора за седмица Все пак ако отида някой ден и давам и ако ви нещо Какво да става при при при момчетата от бой и собственикът след като е разбрал затова Защо не отивай не ги пребил едно хубаво Проблемът е че родителите не ги бият затова съм сигурен тази случка ще се повтори
45
0
 
13
 
! Отговори
Мария преди 2 месеца
ПОДОБЕН ВИД АГРЕСИЯ,А И ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА Е ПРЕЛЮДИЯ КЪМ ПО СЕРИОЗНИ НЕЩА.
44
2
 
18
 
! Отговори
До Любен Каравелов преди 2 месеца
Не са смехотворни твърденията.
Отдавна е доказано. Има цял раздел на науката психология, който изучава психиката на различните видове престъпници. Садистичните убийци са в повечето случаи хора, които в детските си години са измъчвали животни или са ги убивали без причина.
Така че, в случая става въпрос за две много сериозни неща- 1) лошо възпитание (на забележката на бабата те отвръщат с хвърляне на камъни по нея); 2) нужен е преглед при психиатър, може някое от децата да е психар (болен човек).
43
0
 
18
 
! Отговори
Срам и Позор преди 2 месеца
Това е до възпитанието на родителите! Така като гледам, не са били толкова гузни...
Докато едно дете не се възпитава от малко, то от голямо няма как! Докато не изяде един шамар за лошата постъпка и да поми за друг път няма как! Не казвам да се пребива от бой разбира се, тъй като знам, че повечето хора разбират доста неща неправилно.
То ще знае да минава през капките и ще стане разглезено, като 95% от децата на България, които си нямат и на идея какво е възпитание...
42
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Любен Каравелов
Ами не си прав помисли какво пишеш да днес е куче а утре ще пораснат, а ти ще бъдеш старец и като те нападнат е така за кеф ще се сетиш какво си писал днес. Може да е куче но и то душа носи и е повече човек от всички нас. Преди сто години може да са избивали кучета но сега е 21 век. Да не е редно да проклинаме тези деца аз не им мисля лошото след време всеки си плаща за грешките. Дано си вземат поука и се променят да станат добри хора.
41
23
 
2
 
! Отговори
Любен Каравелов преди 2 месеца
Българи от старо време: "Българите са научени от малки да бият кучетата с камъни, а тая страст остава в тях през всичкия им живот." Жалко, че сега кучетата имат повече права от хората. Едно време вашите прабаби и дядовци са биели кучетата така. Станаха ли всички престъпници?
40
27
 
2
 
! Отговори
Любен Каравелов преди 2 месеца
Кучкарите не правят разлика между човек и куче, докато нормалните хора правят. Така че изказвания от рода на "днес куче, утре - човек" са смехотворни. Хората са много по-ценни и техният живот и безопасност са по-важни. "Да ги сполети същото!", написал един долу. Ето това е злоба към себеподобни.
39
0
 
23
 
! Отговори
Еди кой си преди 2 месеца
Ехо...ало Наблюдател...много ти разбира главата .Мога да те светна,че приятел кучето ще ти бъде до гроб.. но не и човешкото същество. Ок?
38
1
 
2
 
! Отговори
Име преди 2 месеца
до цензурата на брюксел, която ме преследва денонощно: кой е майчиният ти език?
37
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Наблюдател може да е куче но е повече човек от тях. Днес е куче утре такива като тях ще нападнат теб, и твоето семейство незсщитавайте такива ***
36
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 30 утре тези сега деца след време ще пораснат и ще станат престъпници. И светът е малък и недай Боже да те срещне с тях ще си спомни за тези думи.
35
7
 
8
 
! Отговори
Мазута къде е преди 2 месеца
Къде е престъпника,дето събори мафзолея,историята ни
34
1
 
14
 
! Отговори
Име преди 2 месеца
трябва да споменем, че цензурата на "толерантните" не пропусна случай да ме срита по джендърски, като куче. може би и цензурата на бхк е от маалата, където растат неграмотните и психопатите, които после ще ни управляват, както днес го правят.
33
0
 
21
 
! Отговори
Име преди 2 месеца
традиции и особености на етноса, който е под закрилата на бхк, както и всички психопати са под крилото на "толерантните". само данъкоплатците са наказаните във всяко едно отношение. защото не са моше-ници.
32
0
 
11
 
! Отговори
Име преди 2 месеца
децата са искали да интегрират кучето към тяхната среда, но то умряло от неразбиране на "толерантността" на "толерантните", които го ритали до смърт, за да разбере "ценностите" на джендърята. в това отношение всички ние, които сме "популисти" сме това куче от крайния квартал, но си плащаме данъците и застраховките отгоре на това!
31
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
След като толерираме вече и деца убийци, ние сме едно извратено общество.Днешните деца убийци на животни са утрешни убийци на хора.
30
42
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кучато напада децата и те са се защитили и правилно са го убили. Някой трябва да спре заплахите от кучкарите и кучетата
29
35
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Песоглавците в Европа и европеидния свят станаха прекалено много, милеят за кучета повече от за хора и друго животно не признават, кучето за тях е върха на волюцията.. Баси кpeтeниятa..
28
0
 
21
 
! Отговори
Американ преди 2 месеца
До поздрави от Испания (19):
Живота в Бг не е "в мизерия", нито пък е кой-знае колко по-долу от този в Испания. Оскотяване, ако има, идва от възпитанието, т.н. ценностна система в обществото. Чалго-мутраланска с проституиден оттенук в съвременна България.