Деца ритат и убиват куче в Дряново

Възрастна жена опитала да ги спре, но я замерили с камъни
25 авг 2018 17:03,
82
Деца ритат и убиват куче в Дряново
Снимка: pixabay.com

Три деца убиха куче в град Дряново. Малчуганите били на възраст между 8 и 10 години и започнали да ритат животното, разказва стопанинът му Петър Стойнов пред "Дарик".
 
Майката на Стойнов, която в този момент била наблизо, се опитала да ги спре, но те започнали да я замерят с камъни. Заради напредналата си възраст четириногото не издържало на побоя и час по-късно починало.

Случката се разиграла пред блока, в който Стойнов живее, като изведнъж трите момчета започнали да ритат животното.
 
"Децата започват да ритат кучето. И майка ми излиза да им направи забележка, но те започват да я обиждат, да й правят физиономии и я замерят с камъни. А кучето, то е старо, не е издържало на боя и след един час починало. Ей така, с изплезен език", разказва Петър.

Стойнов не е сигнализирал никого освен медиите. Идеята му била повече хора да разберат за деянието на децата.
 
Майката на едно от децата сподели в социалните мрежи, че го е наказала да чисти кварталната градинка за една седмица. За друго става ясно, че тренира футбол. Третото пък живеело само с баба си и поначало било с агресивно поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днеска куче утре човек.... Бъдещето на България
23
38
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
Значи "стопанинът" не присъства, майка му излезла, демек кучето било само навън. 100% е noмияp. Лал е по децата и те го сритали набързо. Много важно!
22
2
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 5 години
За повечето неща се съгласявам с теб.Но помня как ме възпитаваше баба ми, Бог да я прости. Познавам и други свестни, сериозни, успели хора, възпитани от бабите си, защото родителите ни бяха вечно заети.Зависи каква е бабата.Но и присъствието на мама и татко не е за подценяване, макар че в ранните си детски години ги виждахме само вечер, час-два преди да си легнем. Разпределяха това време между нас, телевизора, домашните задължения, а не рядко и служебна работа, донесена у дома по необходимост
21
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който мъчи или убива животно само за удоволствие, ще убие и човек.Мисля, че тази патологична наклонност ще се има предвид, когато по необходимост се вземат официални, сурови, но неизбежни мерки за редуциране на числеността на човечеството до един милиард.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само с инициали ли са?
19
1
 
37
 
! Отговори
Яве преди 5 години
Нямам думи..... по начало си билпо агресивно.ми заведете го хайванчето на психолог бе!!! Една седмица градинката да чисти- да иде в приют за животни да се труди!!!!! Жалка жалка картинка .... расте поколение на *** и убийци...
18
6
 
15
 
! Отговори
поздрави от Испания преди 5 години
Нормален ден в България ! Животът в мизерия и лишения води до оскотяване !
17
5
 
27
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Малките *** Господ ще ги накаже достойно за деянието им, както и техните семейства възпитали ги на такива добрини!!!
16
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер!Чудна новина!След време тези "деца" ще пребиват майките, бащите и децата ви!Нооооо, това заслужаваш, МАТ'РЯЛ!
15
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задължение на майката и бащата е да учат децата си да си играят да хранят и да уважават всичко живо не само животните.Не очаквай от майки и бащи наркомани и пропаднали батки и лелки да се ангажират въобще с отглеждане на деца.Такива батки не знаят,че имат деца Такива лелки не знаят от кого са им децата. Това ,което се знае обаче е ,че общо взето гена си казва думата.Когато смесиш тиня с помия се образува зловонние и то избива надалеч и се усеща отдалеч.
14
4
 
9
 
! Отговори
Малчо преди 5 години
До vladyГордей се! Гордей се и се радвай, че не те е видял някой като мен.
13
4
 
34
 
! Отговори
Малко им е боя преди 5 години
Това не са деца а малки ***. Утре като пораснат ще бъдат големи ***. Не би трябвало това да им се размине, защото те ще го сметнат за нещо нормално и днес ритат куче, но утре ще заритат някой човек. Ето за това сме в това положение, защото тези изрудчета се оставят да правят каквото си поискат и няма никакви последици за тях и те така свикват. После родителите им да не реват от тях?
12
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майките на тези деца не разбират ,че ако днес ритат възрастно куче като футболна топка то утре и след 20г ще ритат майките и бащите си като футболни топки и докато издъхнат.За пари или просто за удоволствие и без значение що касае морала и ценностите на такива деца Хора се възпитават строго и справедливо.Когато направят такова нещо подходящо наказание е да ги накараш да си вземат улично куче и да го гледат.Когато привикнат с него да ги питаш пак как им се струва стореното с чуждото куче.
11
4
 
25
 
! Отговори
Гадняр преди 5 години
Vlady,когато тези гаменчета пораснат и заритат *** на улицата чупейки и костите / нищо лично! / ,хей така- за кеф и разнообразие,не съм уверен,че ще кажеш " Браво на децата!"А за кучетата....съгласен съм ,че трябва да има ред!
10
26
 
14
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Днес карах колело 45 км в жегата. До Балчик само на км от града на пътя агресивна глутница гонеше и лаеше колите. Тъй като нямам нищо под ръка се обърнах и изчаках да дойдат с кола от Варна да ме вземат. Ако бях продължил щяха да ме нападнат като нищо. Ей такива *** са за бой. По точно не бива да ги има по улиците. А това куче наистина ми е мъчно за него.
9
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато пораснат спомняйки си и осъзнавайки какво са направили ще съжаляват горчиво и ще плачат безутешно за стореното.Родителите им са *** Ще им тежи на съвеста вечно и докато са живи независимо, какво са убили.Това не е нещо,което забравяш и можеш да изтриеш от съзнанието си.Убийството е убийство и то тежи независимо дали е мравка,човек или куче.
8
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не оставяйте деца да живеят с бабите си,защото ги превръщат в асоциални и умствено недоразити социопатчета Второ бабите са най нескопосният начин да възпиташ дете.И най сигурният да го превърнат в бъдещ и сигурен затворник.Учете децата постоянно към уважение на живота на всичко живо.Хора ,които не уважават живота имат тежка карма и пътят им е предопределен с много лош край.Но най лошотое че те повличат и тези около тях.На терориста от Франция с ножа намерили роднините му заклани като кучета.
7
5
 
57
 
! Отговори
Тцтц преди 5 години
Днес убиват куче, утре човек. Пък майките им ще разправят после какви добри деца са били.
6
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха,и бабата е била под обстрел от братчетата на Гаврош.
5
3
 
54
 
! Отговори
????? преди 5 години
Крушата не пада по-далеч от дънера. Каквито родителите,такива и децата.