Ядене и пиене на корем - не било изгодно! Ще спре ли Турция "All inclusive"-а?

Според туроператори в южната ни съседка системата вече се била изчерпала
25 авг 2018 18:52,
90

Турция да се откаже от услугата All inclusive. За това настояват водещи туроператори в южната ни съседка. Според тях системата вече се е изчерпала, а приходите от нея ще намалеят.

All Inclusive офертите се оказват особено привлекателни за голяма част от туристите. Въпреки засиленото търсене, турските оператори отчитат по-малко приходи. Затова се обмисля и да се спре предлагането на услугата, пише Bulgaria ON AIR.

Идеята обаче не се приема еднозначно. Причината за готвените промени е желанието на туристическия бранш да печели повече пари от почиващите. Колегите им у нас обаче не смятат, че подобна система може да бъде премахната.

Експерти в сферата на туризма са категорични – нито една страна не може да се лиши от милиони туристи, които предпочитат системата All inclusive.

Всяка година Турция е посещавана от над 30 милиона туристи. Българите, прекарващи лятната си почивка там, са близо 350 хил. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А чакалът вие ли вие от ракетата...
65
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идвам на почивка в България само за да наритам някоя камериерка и да изплющя някоя и друга миризлива българка за жълти стотинки както и дъщеря и за пакетче дъвки.
64
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се имат предвид зверските близкородствени кръвосмешения, чийто плод са 90% от така наречените турци, сравнително добре са се получили голяма част от тях.Почти приличат на хора.
63
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите хич ги няма с акъла.
62
5
 
0
 
! Отговори
до `история деге` преди 5 години
Леле какви глупости си написал, откъде ви намират такива илитерати не знам. Па земи отвори некой учебник по твой избор, па чети.Или ти си пишеш учебниците, ти си ги четеш?
61
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми те турците и сега са си роби на султанчето. Такъв си им е манталитета.
60
1
 
20
 
! Отговори
Аз съм си аз преди 5 години
До ВераКъде го видя Истанбул напълно празен, не мога да се сетя.. Та тук винаги е пълно с хора, наистина много хора и туристи има. Ти излезнала ли си изобщо от стаята на хотела или имаш предвид, че стаята е празна? Нейсе..
59
1
 
1
 
! Отговори
Име преди 5 години
до цензурата на брюксел, която ме преследва денонощно: кой е майчиният ти език?
58
10
 
6
 
! Отговори
до 1000%-ния турчин преди 5 години
Всички, които не могат да ви понасят все били олиго.френи и такива се раждали.Майко мила. Че то други няма.А турците си избират олиго-френ и му се радват ли радват. Защото е като тях.
57
9
 
8
 
! Отговори
До 15 процентовия преди 5 години
Като си толкова свободен турчин, защо живееш под българска власт, а не вдигнеш въстание?
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оф, не знам, в историята пише за некви First Bulgarian Empire и Second Bulgarian Empire, а и Третата българска държава е имала Цар, тоест Кесар, тоест равно на император.
55
20
 
14
 
! Отговори
129% турчин преди 5 години
До Анонимен 51Как можеш да обясниш на мухата еднодневка, която се ражда със изгрева на слънцето и умира при залез, какво е нощтта?Как можеш да обясниш на слепец как излгежда дъгата?Как можеш да обясниш на един потомствен роб като българина, какво е да си свободен човек като турчин? Как можеш да му обясниш какво е това чувство да знаеш, че във вените ти струи кръвта на дедите ти, които никога не са били покорявани, градили импреии след империи през хилядолетията?!Как???
54
6
 
28
 
! Отговори
История даге преди 5 години
След като турците си тръгват окончателно .България е два пъти по-голяма от сега .Виж картата на България от 1916г.С 51 % се загубват териториите при двете Световни войни.За сегашното положение най-малка вина имат турците.Любимите ни сърби ни нападат при обявяването на независима България с цялата си войска,братушките подаряват Македония на Югославия .Турция е сред първите признали България .Турците не са нападали България от 500 години и т нт ....Иначе ал инклузива там е харабия кефи ме
53
10
 
15
 
! Отговори
129% турчин преди 5 години
До МдаОт много дълго време интелигентните хора около света търсим отговор на въпроса - българите по естествен начин ли се раждате такива колосално охлювофренични злобни тъппаци, или използвате някаква извънземна технология за изкуствено затъпяване?! Неизяснена мистерия си остава факта как е възможно човешко тяло, състоящо се средно от 3.2 милиарда клетки да има интелект само на едноклетъчно?!??
52
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкоз било хубаво на всички по време на `присъствието`, че къде що има народ се е изпотрепал да дига въстания и да бяга от турския `рай`. Последни останаха кюрдите, ама и те ще се оправят.
51
4
 
20
 
! Отговори
Атакистки трол преди 5 години
До ШахинЕнЕшчинселИ при Римската империя е било хубаво, ама се е разпаднала.И Русия е била велика империя някога, ама се е разпаднала.ТЕМАТА Е ЗА ТУРИЗМА В ТУРЦИЯ СЕГА.Темата не е за Османската империя, криворазбрани ми патриотарино!
50
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция направо да пуска кепенците.
49
2
 
16
 
! Отговори
До 40 преди 5 години
Враг!!! ? Ха ха хаА турците вьобще не се ентересува с Бьлгария!!! А след почивка в Бг какво мислят?Красива малка дьржава, зелена, фреш вьздух навсякаде, големи градски градини, пресни храни, ефтини бирички, разаруване от Метрото...
48
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кое е по-хубаво, да си турчин или сомалиец?
47
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дават ли домус на турските ол инклузиви?