Учителка в Русе, нападната в дома си от пияно момиче

Нападателката влязла в дома й през прозореца
25 авг 2018 08:00, Петя Славова
22

Младо момиче нападна пенсионирана учителка в Русе. Инцидентът е станал предишната нощ в центъра на града, в дома на възрастно семейство, предаде Bulgaria ON AIR.

Според потърпевшите момичето е било под въздействието на алкохол. То е задържано, но на този етап от полицията не дават информация за самоличността му.

Нападението е станало около 4:00 часа рано сутринта. 75-годишната Антоанета се събудила от шум на терасата. Когато излязла, видяла непознато момиче в нетрезво състояние. То се опитало да влезе насила в къщата.

Антоанета Аркалиева разказва, че събудила мъжа си и му казала да извика полиция. Докато той чакал униформените, съпругата му чула шум от счупени стъкла. Момичетовече било влязло в стаята през прозореца.

Жената се е разминала със синини и страх. Тя и съпругът ѝ, които били учители повече от 40 години, са в шок.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно кога драскачите от форумите ще се научат поне да хвърлят едно око върху текста който ще коментират? Учителката и съпругът й са на по 75 (СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ!) години! Т.Е. - ПЕНСИОНЕРИ ОТДАВНА! За какво отмъщение на двойкаджийка става дума?Или просто да се намираме на лаф?
7
7
 
25
 
! Отговори
Даскал Пандо преди 5 години
Отмъщението на двойкаджийката ..
6
8
 
11
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Айде отнесе се народа и политизира всичко. Просто недоволна ученичка станала смела от алкохола и решила да си отмъсти ... Ама нека го направим голяма драма, политическа ...
5
8
 
25
 
! Отговори
Вихър преди 5 години
Ето резултата от подражанието на водещите демокрации !!! Кога най сетне ще разберем, че следваме гнил модел!?
4
4
 
21
 
! Отговори
добре де преди 5 години
До Хаха хаРазбрахме,че комунистите от БСП са лошите,а комунистите от Герб са добрите!Или май беше обратното!?И едните ще изринват другите!?Аман,бе!
3
3
 
18
 
! Отговори
оо преди 5 години
Каква красива къща, ако имаше кой да я реновира...
2
10
 
18
 
! Отговори
Ха ха ха дебил преди 5 години
Завършен гербераст - ти му казваш, че е зле днес, той ти вика - ама и преди беше зле, защо сега да е добре. Никаква мисъл за бъдещето, никакъв стремеж към прогрес и подобрение. Е това са герберастите. Колкото по-рано ги изринем, толкова по-добри шансове имаме да възстановим тази развалина, която ни се пада родина.
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хаха хапри БСП и ДПС по-добре ли ти беше? Все същата работа, но семкаджиите просто обичат да плюят