Гришо аут! Тенисистът ни отпадна още на старта на US Open

Българинът се провали срещу Вавринка и загуби мача
108
Гришо аут! Тенисистът ни отпадна още на старта на US Open

Григор Димитров отпадна още на старта на US Open, след като загуби от Стан Вавринка, който стигна до успеха след 6:3, 6:2, 7:5.

Срещата между двамата продължи 2 часа и 21 минути, а швейцарският тенисист демонстрира с играта си, че постепенно успява да си върне добре познатата стара форма.

Още преди мача ветеранът имаше предимство според букмейкърите срещу българина и в крайна сметка с по-добра игра по време на целия мач заслужено стигна до победата.

Първият сет бе решен от един-единствен пробив за 5:3 в полза на Стан, а след това той си взе подаването и спечели частта.

Във втория сет той проби в първия и третия гейм, а до края на сета и двамата си взеха подаванията и в крайна сметка мачът бе пратен в трети сет.

Третият сет започна отлично за Гришо и българинът проби за 5:3 и сервираше за сета, но се срина и допусна моментален рибрейк. В гейм 11 от сета Вавринка проби решително и след това си взе и подаването, за да спечели мача.

Вижте още спортни новини на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
8
 
6
 
! Отговори
Лол преди 5 години
Пловдивчани нямат такъв пищящ проблем със "селяните" това е защото те наистина са граждани, за разлика от Софиянци или който и да е друг град който в генезиса си е селски и се опитва като комплексар наляво надясно да доказва, че е градски като плюе по всичко що забележе селско.Т.е това е като т.нар психологическа сянка.Нещо което е подъсзнателно отречено и човек се опитва безсилно да унищожи в обкръжението си по същия начин. В случая Софиянците ненавиждат селяните,селянита, хасково и т.н
46
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз това се чудя, нашия тук падне, там падне, ама ги увеличава в зелено милионите. А тука седнали да го хулят и да му се присмиват на баби и на пари, хм. Някой от нас да му е помогнал при старта, или българската тенис федерация???Я си пийте шуменското спокойно, лято е.
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължаваме напред!
44
12
 
10
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Ало, болната от арогантност ориенталската надуфка от центъра на София:Ето малко информация за този Никой от Аскоо: 14 милиона долараНай-добрият тенесист в историята на Българияа ти?
43
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Григорий , смени спорта
42
6
 
20
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Нищо де. Толкова може момчето. Да се радваме, че си имаме нашенец в топ 10.
41
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е , да смени треньора.
40
1
 
35
 
! Отговори
Тениси Уилямс преди 5 години
Този спорт изисква пълно отдаване. Отдаден на Никол, Григор постепенно се превръща в г-нНикой.
39
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкай, Гришоо.
38
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
още като разбрах, че се е събрал в Ню Йорк с мъжествената си жена и ми стана ясно, че ще отпадне. Информирайте ни, когато преди даден мач не се е срещал с нея поне седмица, че и две. Тогава просто има шанс, защото няма да е физически и психически уморен
37
10
 
21
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 5 години
След комунизъма България няма спортисти. Днешните гледат да изкарат някой лев, да завъртят някоя мацка и като си постигнат целите не си дават зор много, не ги интересува да са номер 1 както и това, че разочароват много хора удома. Да си сдава паспорта и да му дават там в Монако където живее, не искам тоя женчо и плейбой да вее трибагреника повече.
36
0
 
27
 
! Отговори
зеле преди 5 години
Всички топ тенисисти имат апогея си на 23-24г-от тук нататък те гледат да го съхранят на това ниво -докато някой на тази възраст постигне по-високо ниво.......При Гришката това не се случи........
35
0
 
30
 
! Отговори
mdaa преди 5 години
Никол скоро ще му изшмърка милионите и ще му бие един ток в асковския газ.
34
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Кортаджия 56Живота не е тенис бе мухъл!!!На никой не му дреме къде са изгърбили Никой от Асково.Така и не разбрахте че спортистите са със статус на ШУТ в обществото.Ролята им е да се кълчат пред плебса за някой лев/охрУ.Дреме ми за некъв селски бек от асковското села.Айде нема нужда!
33
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то друго какво се очаквааше.
32
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям тежкар кзвън корта.Голям тежкар ама селски. На корта обаче - кръгла нула.Вавринка, който дори не е в Топ-100 го направи разноглед.
31
4
 
20
 
! Отговори
mnenie преди 5 години
Когато Гришо го класираха в ранглистата на трето място, така и не разбрах как стана това. Беше против логиката, но май промениха тогава правилата за смятане на точки.Иначе няма логика играч без титла от големия шлем да е в топ три. Хубавото е поне, че моят набор Никол ще му бърше сълзите.
30
4
 
12
 
! Отговори
Супер преди 5 години
Гело на хасковски минерални бани Гришко
29
21
 
13
 
! Отговори
Кортаджия преди 5 години
И друг път съм писал, много злоба и дребни душишки драскат тук. Това ,което направи Гришо няма да се повтори скоро. Българин в топ 10. Къде са другите български тенесисти ? Всички, които гледат тенис знаят, другите да видят листата. Л. Н.
28
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътят на Григор от тук нататък:-извън топ 10-извън топ 100-извън топ 1000