С бинокъл и щека: Путин отдъхнал в Сибир

Руският президент се разходил и с лодка по река Енисей
66

Снимка: БТА

Кремъл публикува няколко снимки, показващи руския президент Владимир Путин да отдъхва в Сибир в компанията на министъра на отбраната Сергей Шойгу и на ръководителя на Федералната служба за безопасност Александър Бортников, предаде Ройтерс.

На снимките се вижда 65-годишният Путин в дрехи цвят каки и шапка да носи бинокъл и туристическа щека и да се разхожда из гористите планини на Сибир.

От кадрите става ясно, че той се разхождал и с лодка по река Енисей в областта Тува в Южен Сибир. На една снимка Путин разглежда заедно със Шойгу фиданка, която е готова за засаждане. На друга Путин позира с Бортников на горска поляна на фона на гористите хълмове.

Путин е бил в Сибир за два дни в края на миналата седмица, разказа говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде Асошиейтед прес.

"Той се разхождаше в планините и се наслаждаваше на хубавите гледки", обобщи Песков. Говорителят разказа, че руският президент е решил да отдъхне за два дни на път за сибирския град Кемерово, където днес той имаше среща с правителствени представители и висши кадри на енергийни компании. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
7
 
! Отговори
xaxa преди 5 години
Винаги ходи с Шойгу в Сибир. Да му е под око до него за да не седи сам в Масква ,че кой знае какво може да измисли.
19
5
 
10
 
! Отговори
saki преди 5 години
Прави ми впечатление ,че не прилича на типичен руснак. Те са вулгарни, шумни, арогантни , държат се просташки и от тях лъха на нещо нецивилизовано. А той е тих , дребен, обран и мълчалив.
18
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жужолина в каква лодка се вози? Руска ли?
17
10
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 13Прав си, пиех руска водка в Лима, не отричам. "Столичная", която за съжаление никоя българска фирма не внася, а сме "братушки". Ти как мислиш си направих парите да си купя апартамент в центъра на София за 6 месеца и сега да си пиша по цял ден в нета и да си ходя по платени момичета, а? :))) Ама не ги направих в пропадналата ***, а в Латинска Америка :))) Между другото любимото ви джудже дойде в Лима, докато бях там.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!
15
1
 
8
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Отива ли на хетеросексуален примерен православен да пише такива извратени перверзии рано сутрин? Май не си нито християнин, нито хетеро!
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СДСА ти от личен опит ли знаеш, че е къс.Щом си специалист по розовите сънища.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, Гошу, Гошу, помня те -някога пиеше руска водка в Лима, пък сега си се превърнал в оръжеен експерт.Сигурно добре заработваш?
12
7
 
5
 
! Отговори
СДС преди 5 години
И сега рускините сънуват розови сънища...Това, не е моя измислица, над 70% от рускините признават, че са имали розови сънища с путин.....нищо , че е къс...
11
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Макейн пукна. Ебасси кефа!
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заслужена почивка!
9
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е обмислил на спокойствие списъка на бъдещите американски конгресмени.Америка тръпне в очакване. Както вече беше съобщено, в някои местни капитолии вече качат портретите му
8
18
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До ПаметливМда, постоянно ги надцаква и затова всеки месец нови санкции, народа му с 200 евро заплата, умрял от глад и недоимък, а той наема нови аниматори за 3D филмчетата си на несъществуващи и измислени ракети :) "Втечнен триплазмен огън", новото оръжие на Путлерлaнд, а всъщност американска картечница, показана на техен панаир...ха-ха-ха, смешковци :)))
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А другарят Борисов ходи да инспектира дупката на потъналия американски параход.Вместо да се качи пеш на Мусала, ше му се отрази добре на коремната част.
6
21
 
9
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Отишъл е да поязди малко сибирски мечки гол до кръста, да половува риба с голи ръце и да покаже, че дори и руските джуджета са по-велики от Рамбо :))) Ха-ха-ха :)))
5
14
 
7
 
! Отговори
Американеца преди 5 години
Вижте надписа на снимка две на лявата страна до сърцето на Вовока ,май той е почитател на ФАЩ и тази каубойска шапка ))))))))))))))
4
27
 
11
 
! Отговори
Американеца преди 5 години
Много умислен е на всички снимки , и никаде не носи вече автомат или пушка , мисля че е схванал какви простотии натвори !Погубителя на Русия ! Със своята агресия в Крим върна страната в камената ера !
3
19
 
14
 
! Отговори
Мима преди 5 години
Сладурчо, да го схруска човек,знае как да почива.А народа ? Него вълците го яли, той може да гладува.
2
9
 
29
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
След такива почивки обикновено Путин е зареден с нови идеи как да прецака противника.Да видим какво е намислил тоя път.
1
0
 
22
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Разходка с лодка и без лодка из империята.