Работодател убил работника си в Сърница, задържаха го!

На главата на починалия е открита травма от удар с предмет
31 авг 2018 14:30, Анисия Иванова
24
Работодател убил работника си в Сърница, задържаха го!
Архив: Булфото

Задържан е извършител на убийство в района на град Сърница, съобщават от МВР - Пазарджик.

Оттам посочват, че в сряда сутринта е получен сигнал в Районното управление във Велинград от 36-годишен мъж от село Панчарево. Мъжът заявил, че е открил починал в микробус свой работник - на 47 години от София.

Автомобилът се намирал в местността "Таш Капия" в землището на Сърница. Екипи на "Спешна помощ" и полицейското управление пристигнали на мястото. Медиците констатирали смъртта на мъжа, а при извършения първоначален оглед не били открити видими следи от насилие.

Трупът е транспортиран за аутопсия в отделението по съдебна медицина в МБАЛ - Пазарджик, където е установено наличие на черепно-мозъчна травма, по всяка вероятност причинена от удар с твърд предмет.

В хода на разследването е установено, че извършител на деянието е подалият сигнала. Починалият работил за извършване на строително-ремонтни дейности в имота на извършителя.

Мъжът първоначално е задържан в ареста за 24 часа. С постановление на наблюдаващия прокурор срокът на задържането му е удължен със 72 часа.

Предстои внасянето в съда на искане за мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
6
 
! Отговори
Смърт за работодател преди 5 години
Ей сега целия бизнес ще му вземат и всичко останало. Да гние там в затвора който работодател го управлява. Там робите в затвора са на хонорар 500 кинта месечно. Там работодателя на затвора не ги реже от заплатите и осигуровките. Сега на този работодател ще разбере че той е една пълна нула защото работодателя на затвора няма да му даде хонорар защото неговият хонорар ще е пълна - > 0
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тоя район все се затриват един друг. Пълно с / айде да не ме трият/!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не става ясно. Работодател ли е, който е взел стройтели да работят на клиент. Или му работят на собственика. На строежа му, който ги наема с договор по ЗЗД.
16
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за един *** е ясно , че става въпрос за пари, които работодателя е искал да си спести. Само за разследващите това не е ясно. Според тях работника е бил с неуравновесен характер .
15
2
 
30
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Аааааа тоя е искал заплата!В пълен размер...а ако е питал и за осигуровки....
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще посегнеш на собствеността си, на собствения си роб? Разхищение на ресурси, този не е никакъв робовладелец.
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А няма ли право? В съвременния 17-18 век вече е нормално да се бият и пребиват работници. Как иначе ще градим капитализма и живота нов? Трябват леки промени в кодекса на труда, които ще бъдат бурно подкрепени от Подкрепа и КНСБ, за затягане на дисциплината и възпитание на пролетариата.
12
3
 
34
 
! Отговори
Калашников преди 5 години
Правилно е постъпил работодателя. Ще работят за малко пари, и без пари, за да може човека да кара Майбах, и да мандръса силиконки .. Плюс това той познава и депутати най-вероятно, така, че ще му се размине ;)
11
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И виновен ще се окаже някой кло.шар, дето минал наблизо. Бизнесмените закон не ги лови. Те могат да правят с подчинените си каквото си искат. Държавата е с бизнеса.
10
1
 
24
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До Бизнесмен с АудиТакива беэнесмени кат тебе си ги турям на мaймyнчeтo ей
9
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аматьори!Взимаш му паспорта и го вкарваш в лагер в Сибир, там да работи. И да го убият, никой никога няма да разбере. И децата му няма да разберат, защото на тях ще им кажеш, че е избягал и е изчезнал. И понеже са деца на народен враг, ни образование ще получат, ни пари ще видят цял живот, така че никога няма да разберат какво е станало.Ето така се прави държава! А не като днешните либерастии... За всяко нещо във вестниците пишат...
8
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този *** не трябва никога да излиза от затвора. Всеки който е убил човек, трябва да лежи до живот.
7
2
 
39
 
! Отговори
терминал 2 преди 5 години
а преди време пускаха статии за модерното робство на запад .
6
25
 
18
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 5 години
Аааа, много е лошо това. Не бива да се убиват работници, това си е разхищение на работна сила. Ако потърся аналогия, това е все едно сам да си запалиш паркета в къщи.Ако някой работник не слуша и почне само за заплата да мисли, просто му спрете заплатата напълно! Няма никакъв смисъл да го убивате. Като няма заплата, той не може да мисли повече за нея; не може да мисли за пазаруване, молове и харчене и като няма за какво да мисли, почва само за работа да мисли!Изпитан метод, послушайте ме!
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3извършителя е от Панчарево. Четете ги по два пъти като н схващате от първия . А за етноса на извършителя хубаво ли говорят тези му действия?
4
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа срама нямате ей, човека ти бачка ти го трепиш,че си е поискал парите.
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
V SARNIZA GIVEYAT POMAZI I TEZI DEISTVIA NE GOVORYAT DOBRE ZA ETNOSA IM.
2
1
 
47
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Сигурно е попитал за увеличение на заплатата човечеца. БГ бизнесмен...
1
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Робството. кофти.