Над Лондон: Пуснаха балон, осмиващ кмета Садик Хан

Организаторите: Протестът е "реакция" на балона за Тръмп
Обновена: 1 сеп 2018 17:13 | 1 сеп 2018 17:10, Анисия Иванова
19
Над Лондон: Пуснаха балон, осмиващ кмета Садик Хан

Протестиращи, които искат да свалят кмета на Лондон Садик Хан, пуснаха над Площада на парламента в британската столица огромен балон, на който кметът е изобразен в жълти бикини, предаде Асошиейтед прес.

Малка група протестиращи се бяха събрали, за да видят издигането на балона. Някои носеха тениски с надпис: "Да направим Лондон отново безопасен".

Според протестиращите Хан не е успял да намали уличната престъпност в британската столица. Акцията е замислена и като упрек към Хан затова, че преди време позволи на недоволни от посещението на американския президент във Великобритания да пуснат огромен балон, изобразяващ Доналд Тръмп като ядосано бебе.

За изработването на балона, осмиващ кмета, са били събрани над 58 000 паунда (75 000 долара). Организаторът на акцията Йъни Брюър заяви, че днешният протест е "реакция" на балона за Тръмп.

"Мисля, че към лидера на свободния свят и най-големия съюзник на Обединеното кралство трябва да се прояви поне малко уважение", каза той.

Хан, първият кмет на Лондон мюсюлманин, нееднократно беше критикуван от Тръмп по отношение на сигурността и престъпността в британската столица.

Бикините са препратка към реклама за отслабване с млада жена по жълти бикини, която Хан забранил да бъде поставена в транспортната мрежа на града. Тогава той заяви, че рекламата е унизителна, но според негови опоненти забраната й е била посегателство срещу свободата на словото. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: лондонбалонСадик Хан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Лондонистанци не могат да се оправят в собствената си ***, та щели да идват в София да въвеждат "ред и демокрация" след 2 седмици! Ха ха ха ха....
11
0
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Колониите се преместиха в Метрополията!
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКакви католици бре пъпеш ;) Англичаните са протестанти : )
9
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, че дори от написаното, недвусмислено става ясно, че най-вероятно Тръмп се е засегнал и си е намерил на кой да плати, за да направи същото за кмета на Лондон.
8
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лондонистан отдавна е Пакистан.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
£58k не са само за балона, а и за обиколката му по целия УК, калто и за направата на бъдещи такива (вероятно на Мей или Корбин). ;)
6
4
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Близо 130 000 лв. за един нарисуван балон ?!?!?!?!?!
5
3
 
28
 
! Отговори
One minute doctor преди 5 години
Лондонистан вече е загубен, тия да се прибират в Шотландската неофедална джамахирия на лордовете и да направят един хубав мощен гей-парад и да не забравят да гласуват на референдума против астрономичeското време.
4
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Султан Садик ще изекува изпедерастената католическа секта от алкохолизъм и ишиас.
3
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Садик Акбар е кмет на Лондон, а тия емигрaнти англо-саксонците да се прибират към техните си държави, в Лондонистан няма място за радикални католици.
2
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Бикините са препратка към реклама за отслабване с млада жена по жълти бикини, която Хан забранил да бъде поставена в транспортната мрежа на града. Тогава той заяви, че рекламата е унизителна"Аз съм сигурен, че тайно е забранил рекламата защото жената не е била покрита с чаршаф от главата до петите. Вълкът козината си мени, но нрава не.
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешката на британците беше, че тръгнаха да рушат класовата си система, която е там от 1500 години. Оставиха само едно кралско семейство, с малко власт, без наличие на установени лидери, който да бъдат морални устой на обществото им и ... Да виждаме резултатите - Липса на култура, липса на развитие, липса на бъдеще.