Ердоган: Няма да искаме разрешение за ракетите С-400!

САЩ предупредиха, че може да не продадат на Турция F-35
2 сеп 2018 11:06, Елка Василева
343
Ердоган: Няма да искаме разрешение за ракетите С-400!
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че страната му няма намерение да иска от когото и да е разрешение да купи от Русия зенитни ракетни системи С-400, предаде ТАСС.

Агенцията цитира турския вестник "Миллиет", който съобщава за изказването на Ердоган на бизнес форум в Бишкек, столицата на Киргизстан.

Още по темата

"Сключихме с Русия споразумение за С-400 и това безпокои някои. Извинете, но няма да молим никого за разрешение", цитира турският вестник думите на президента.

На 31 август Ердоган заяви, че Анкара се надява да получи С-400 в максимално кратки срокове.

Вашингтон предупреди Анкара, че ако купи от Русия тези ракетни комплекси, САЩ може откажат да й продадат изтребители F-35, пише БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
11
 
10
 
! Отговори
гневен българин преди 5 години
фес,не мога да те гледам.Презирам ви вас -мюсюлманите,защото сте с "изпилен"мозък.Тази изкуствена д-ва Турция е крайно време да се разпадне.С това ще се събори и изродския ислям.
221
3
 
7
 
! Отговори
Стоедин преди 5 години
Е, страната му няма да иска разрешение, комисионната обаче няма да е за страната, а ще иде в нечий джоб. Дребен мошенник, пък турчулята му вярват. Руснаците само на туй се надяват.
220
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРАВ Е ЧОВЕКА
219
6
 
9
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ЗА СЕГА БРАВО ЗА КУРАЖА ЕРДЪО - НЕ СЪМ ВЯРВАЛ ДА ГО ПРОЯВИШ, МАКАР И НА ДУМИ.ДА ТИ ПРАТИМ ТИКВАТА НА УРОЦИ
218
6
 
17
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
217
15
 
13
 
! Отговори
НИКОЛА ПАШИНЯН преди 5 години
НИЕ АРМЕНЦИТЕ НИОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ОГРОМНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА СЪВЕЦКИТЕ ЕВРЕИ, И РУСКИТЕ УЖ БРАТЯ ХРСТИЯНИ...КАК МОЖАХА ДА ПРЕДАДАТ НА ТУРЦИТЕ - ЦЯЛА ЗАПАДНА АРМНЕИЯ ,СЛЕД МОСКОВСКИЯ ДОГОВОР ОТ 7 МАРТ 1921, КОГАТО ЛЕНИН ПОДАРИ НА ГЕМАЛ АТАТУРК 150 000 КВ.КМ., ЗАВОЮВАНИ ОЩЕ ОТ 1877 Г. В РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА НА КАВКАЗСКИЯ ФРОНТ, И ЧАСТ ОТ АРМЕНИЯ ЗА 44 ГОДИНИ !АРМЕНИЯ -- В НАТО И Е.С. НЕЗАБАВНО !!...СТИГА ВЕЧЕ С РУСКИТЕ ГЛУППАЦИ .
216
5
 
15
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
На Ердоган С-400 му трябват да си защитава сараите от собствените си Ф-16. Естествено, че тази система е безполезна за руските самальоти защото с една простичка команда от Русия просто няма да се изстрелят . Според мен Конгреса абсолютно павилно забрани продажбата на Ф-35 на Турция. Ф-35 на практика е ЕДИНСТВЕНИЯ самолет 5-то поколение който се продава в момента и не би следвало да попада в ръцете на нелоялни партньори. Както знаете Ф-22 е по-добър но е забранен за продажба от от Сената.
215
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аве не знам тва онова ама Турция си е Турция полвината свят ходи там да почива и да пазарува докато булгария е на изчезване даже не знаят кьде се намира
214
3
 
17
 
! Отговори
на гол корем чифте преди 5 години
До Поручик РжевскиСамостоятелен е този който има пари .Понеже комшиите са самостоятелни очаквам лирата да стане по пет стотинки .
213
5
 
15
 
! Отговори
За 236 преди 5 години
Да купиш самолети от раССия, която е насочила ракети срещу нас е дебилизъм на квадрат:))
212
19
 
12
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Много ясно, Турция е независима държава за разлика от нас.При нас купуването на самолети МИГ дори не минава през мозъка на губернаторите ни.
211
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами това значи, че Русия е васалнаТова го кажи на Елцин
210
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Асад ще го има докато, Рашъните го подкрепят,и тъй като Сирия е стратегически важна за Русия тромпета може само да се "дуе"
209
1
 
5
 
! Отговори
За 233 преди 5 години
Сега мога да си купя турски, македонски и българскиЛошо ли е?
208
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами това значи, че Русия е васална, защото1. По закон държавният резерв в Руската централна банка е само от долари.2. По закон централната банка в Русия не може да печата нови руски рубли, ако няма постъпило съответното количество долари в резерва, т. е. всяка рубла трябва да е обезпечена с щатски долари.3. По закон централната банка в Русия е независима от политическата власт, т. е., който държи банката управлява. Вие може да си мислите, че Путин управлява, но реално кой управлява не се знае
207
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време Булгария беше аграрна страна и пройзвеждаше домати след като влезе в ЕС почна да внася от Турция
206
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция ,Китай,Русия и тн се отказват вече от Америка само разни васални дьржави нямащи суверенитет и под вьншно управление правят това което им заповядат
205
12
 
10
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Калибрите изпопадаха повече от полвината по пустинята на ИранА старите Томаховки всички в целта100% Асад ще живее докато Тръм Велики реши
204
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турците като толкова мразят Америка и Запада да си изхвърлят цялата битова техника, коли, камиони и т. н.Както каза един турски независим експерт, те турците бяха призовани да не купуват Апъл, а само Самсунг телефони, но то и Самсунга работи с Андроид, а Андроидът е американски (Линукс дистрибуция патентована от Гугъл и вече Гугъл държи правата).
203
2
 
6
 
! Отговори
Ердоганеее преди 5 години
Много си назад Ний такива ги *** на скрап , смятай сега какви имаме