Качински в страх от "социалните болести" на Европа

Водим битка и срещу нас мятат камъни, отсече лидерът на ПиС
2 сеп 2018 19:50,
10
Качински в страх от "социалните болести" на Европа
Снимкa: Reuters

Председателят на управляващата в Полша партия "Право и справедливост" Ярослав Качински заяви, че страната му принадлежи на Европейския съюз, но трябва да внимава "да не се зарази със социалните заболявания на организацията, предават Reuters и "Фокус".

Говорейки по време на конгрес на партията Качински заяви, че тя е демократична и обвини критиците, че "служат на мощни интереси и сключват сделки със силните на света", по този начин атакувайки либералната опозиция в Полша, която има силни връзки с Брюксел.

Още по темата

"Водим важна битка и срещу нас мятат камъни. Ние постоянно сме атакувани отвън по начин, който е откъснат от реалността и цели да очерни Полша", убеден е той.

Подчертавайки нуждата Полша да остане в ЕС, Качински заяви, че ЕС кара насила членовете си да спазват определени стандарти, които са противни на традиционните семейни ценности.

"Членството в ЕС е най-прекия път за Полша да постигне равенство със западните си партньори по отношение на жизнения стандарт, но това не значи, че трябва да повтаряме грешките на Запада и да се заразим с върлуващите в него социални заболявания", убеден е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не искат хората джендърите и това е.
8
1
 
32
 
! Отговори
50 преди 5 години
Въртят старите си номера!Но ще си платят!
7
0
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Членство без членуване отзад
6
5
 
35
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Хм, май под статията коментират дългоносковци?
5
5
 
52
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Човекът е напълно прав!
4
6
 
41
 
! Отговори
Прав си 3 преди 5 години
*** са антисемити равни с германците - може би затова ядат шамарите на Фриц и Альоша от столетия - нещо като Божие възмездие - няма случайности на нашата земна обител...
3
22
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин ликвидира брат му-близнак, а този продължава с глупостите.
2
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най критикуваното от ЕС решение на Паляците, бе срещу подчиняване на съдебната система на изпълнителната власт. Това няма нищо общо е семейните ценности. Запечата със закон всяка информация за по местното избиване на еврейски семейства с цел грабеж, както и осветяването на реалната история от периода преди 39г. за да остане само идеята за жертва на ВСВ. Марионетки на ингилизите и подържани от Ватикан, дразнят Европа с претенции. ТОва ще е до време.
1
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Членството в ЕС е най-прекия път за Полша да постигне равенство със западните си партньори по отношение на жизнения стандарт, но това не значи, че трябва да повтаряме грешките на Запада и да се заразим с върлуващите в него социални заболявания"Добре им го е казал браво.