Тежка катастрофа край Струмяни затвори пътя за Гърция

Има заклещени хора в автомобилите
Обновена: 2 сеп 2018 10:07 | 2 сеп 2018 09:26, Елка Василева
54
Тежка катастрофа край Струмяни затвори пътя за Гърция
Снимка: архив, Булфото

Тежка катастрофа затвори главен път Е-79 от Струмяни към Сандански. Ударили са се микробус и лека кола.

Има заклещени хора в двата автомобила - има пострадали, но няма жертви, предаде "24 часа".

Пътят за Гърция беше затворен след изхода на Струмяни на юг и движението на леките автомобили беше организирано по обходен маршрут през селата Микрево, Струма, Драката и Вълково.

Товарните камиони обаче изчакваха на място, образувала се беше километрична колона от тирове.

Полицаи регулираха движението и насочваха шофьорите по обходния път. По него трафикът беше е много натоварен. И в двете посоки колите буквално пъплеха една след друга.

Около 10 часа движението по пътя беше възстановено.

От вчера движението по път Е-79 между Благоевград и Кулата е изключително натоварено. Освен на ГКПП „Кулата” вчера километрични опашки се образуваха и на „Маказа”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: СтрумяниЕ-79катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!!
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 32Не приписвай кухия ни "прогрес" сега на една личност.А метрото в София беше започнато през 1970 година. Но на зомбита е безсмислено да се говори. Според тях светът започва от партийната им боя. Не могат и не искат да мислят. Страх ги е! Защото истината е, че *** от миналото, най-яростните комунисти, направиха преврата и заграбиха всичко, а сега ни управляват. И само да ти напомня нещо за прогреса - БАБА ТИ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ И *** НЕ Е НОСЕЛА И СЕ Е КЪПЕЛА, КОГАТО ВАЛИ.
40
1
 
4
 
! Отговори
вместо редакция преди 5 години
ЖЕРТВИ има, пострадалият също е жеpтва, но, СЛАВА БОГУ, ЗАГИНАЛИ НЯМА!Не трийте, а вземете под внимание. Че медиите имат и една благородна цел - да учат поколенията на правилен език и изказ. Или не?Никой не е безПОГРЕШЕН (не "грешен")
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 36Стига бе, npocтак! Побъpкани сте от звеpска злоба, обезумяхте, сипете абсолютно неоснователни и нелогични обвинения, затънали сте в коpупция и кpажби, самотака можете да съществувате с вашия нисък интелект. Вижте обезобpазените си от омpаза лица, вие сте несигурни хора, алчни, обзети от завист, неграмотни, пpедатели, единствено храносмилателната ви система е перфектна. Поpочни в мозъка на костите, развращавате младежите, заради вас сме на дъното на света, не на Европа!
38
0
 
2
 
! Отговори
До 37 преди 5 години
Няма значение размера на глобата, важното е да се прилага. В Гърция прилагат глобите, а в България не ги прилагат. Ако ще 100 пъти да увеличат в България размера на глобите, нарушенията пак ще се увеличат, както при всяко вдигане на глобите.
37
2
 
4
 
! Отговори
До 35 преди 5 години
Като кара 500 км.в Гърция как беше?Ограниченията спазваше ли ги?Превишение от 20 и над 30км-от 100 до 500евро,неправилно изпреварване 700е,неправилно паркиране -80,а ако имаш радар е жестоко -2000.Е я излез на нашето околовръстно и преброй от резиденцията вБояна до разклона на Младост КОЛКО СТОТИН души ще нарушат 80те км за един час.Пътувам редовно и в лявата лента фучат винаги коли с над 100км.Само с картечница можеш да ги спреш/или трябва да спреш движението заради тях.А навън си пазим джоба.
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** кво чака? Оставка на цялото правителство!
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи ден минах над 500 км.в Гърция. Нямаше кьорав полицай.Карането и безопасността на пътя са несравними с тук.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ли трябва да си прocт, за да си мислиш, че за всяко нарушение има наказание само ако до всеки шофьор има контрольор?!
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това катаджийско "до всеки шофьор катаджия" е уникална дивотия. В нормалните държави са намерили начини да убедят шофьорите, че ако направят нарушение неизбежно ще бъдат наказани за него и затова там има малко нарушения и никой не говори такива простотии - до всеки лофьор да имало катаджия.
32
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АловАко го няма "Тиквун" и магистрали с червена пръст на вълни, и асфалт с варовик няма да има. Забравихте как се пътуваше за Бургас май? Метро в София щяхме да видим на кукуво лято. Само се крадеше, без да се прави нищо. Този комунист поне поддава. Онези *** с "Батко и братко" и това не оставят след себе си.
31
3
 
8
 
! Отговори
До 29 преди 5 години
Не може до всеки шофьор да сложиш контрольор.,,Джигити" винаги е имало и ще има.Това е като болест,неизличимо,начин на мислене/по скороНЕмислене/Трябва като в емиратствата/бях там/за нарушение и без жертви-затвор.Страх ги е защото това се изпълнява.Пътувайки от Дубай за Абу Даби шофьора на буса кара 20 минути зад един камион с арматурно желязо с 40км без да го задмине ,защото линията беше непресечена.Апътя беше в пустинята прав и безлюден. Е това е да те е шубе от полиция и железен закон. А тук
30
0
 
2
 
! Отговори
вносител на поправка преди 5 години
до коментар 9. хаха - - - сцепление сме имале врло добро , али сме немале шансу . . . . .
29
4
 
7
 
! Отговори
Аман от пубери! преди 5 години
Абе деца,вие съвсем изтрещяхте в тези социални мрежи.Всичко го обърнахте на политика.Всичко се ,,прекарва" през правителството и президенството,независимо за какво става дума-катастрофи,лошо време,лични неудачи ,,епидемии и природни катаклизми т.н.Всичко това го има от както свят светува и ще го има докато има живот на земята.Само нямаше интернет за да може да си чешат езиците умници като вас.А за такъв език и недоволство бяха създадени лагерите по времето на социализма.Нямахме право-иначе..бум!
28
1
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Реалността е, че над 90% от нарушенията и катастрофите в България са заради липсата на контрол на пътя за спазването на правилата, но онези 80% твърдо вярват, че шофьорите са винаги виновни и затова в България нарушенията и катастрофите се увеличават. Нищо не се прави за виновика, а се тормозят шофьорите и естествено става по-зле.
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо има тирове? Не ги ли спират през уикенда и особено кчорез туристическуя сезон?
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаше магистрала там, тия случки щяха да са по-малко.Интересно, след като колите едвам са пъплели, как са се намляли така?
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вземете всички книжки на Етата и без това не става от тези колхозници шофьори.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14 Прав си,брато,ама защо свенливо си спрял дотам ? Ами кажи цялата истина,че при Радев още: министри подават оставки,кокошките снасят по-малко,кравите дават по-малко мляко,ч.ума по животните,уран във водата,незаконни сметища,хора се давят в морето,трафик на дрога и хора,глобално затопляне,пожари,наводнения,земетресения...е добави и ти още нещо .Ако ти ражда тиквата де,че то май така ти е даден поста и го блъскаш под всяка статия.Но ако ти плащат на дума,помагам ти безкористно.
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мухобоико да се измете веднага