Ракът все пак победи! Отне слънчевата Никол, а бе само на 15

Момичето е починало снощи в клиника в Турция
5 сеп 2018 18:00,
69
Ракът все пак победи! Отне слънчевата Никол, а бе само на 15
Снимка: Facebook

15-годишната Никол Георгиева от Велико Търново, която страдаше от Сарком на Юинг, изгуби битката с коварната болест. Момичето е издъхнало снощи в клиника в Турция, съобщи майка й във Facebook.

Още по темата

"Силното ми детенце... Бори се до последно със зъби и нокти...Господ ли? Няма такъв...", написа съкрушената майка.

"Бог прибра при себе си още едно малко и красиво Ангелче. Казват, че там, при ангелите, всички са щастливи, без болка, без болести, без мъка и разочарования. Дано е така, дано си на едно по-добро място, в един по-добър свят!", пише още майката.

Последно момичето бе на химиотерапия в комбинация с имуно- и молекулярна терапия в южната ни съседка, пише "24часа".

Преди това специалисти във френския институт "Густав Руси" даваха надежда за успешно лечение, но не успяха да извършат операция и трансплантация на стволови клетки.

Лъчезарното момиче се разболя от Сарком на Юинг на тазобедрената става преди повече от година.

Семейството водеше битка и с Фонда за лечение на деца в чужбина, който дълго време не благоволи да финансира операцията и терапията във Франция. 

Благотворителната кауза за спасяването на Никол обедини хиляди българи, които организираха кампании и базари за събиране на средства.

Впоследствие Фондът за лечение на деца в чужбина отпусна сума за Никол, а родителите и предоставиха събраните до момента пари за спасяването на бебето Мартина от Стара Загора, което пък се бори с левкемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
10
 
! Отговори
Горчо преди 5 години
До АнонименМайката е стресирана....не знае какво говори !?
29
0
 
16
 
! Отговори
65 преди 5 години
Леле ,колко е хубава!
28
6
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 28Прочети на задната корица на романа " Ченге втора употреба" какво мисли най-великият български писател Богомил Райнов за безсмислието на живота.Просто Велик!
27
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господ ли? Няма такъв...", написа съкрушената майка."Бог прибра при себе си още едно малко и красиво Ангелче написа още майкатаИзвод - няма господ, има само бог!
26
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От това ме страх най-много! Да преживея дете! Наясно съм, че нама да мога да го понеса... Наричайте ме всякак, но това ще ме счупи! Със смъртта на детето, умират още двама. Моите най-искрени съчувствия към родителите. Тази "новина" ме разби! Поставям се на тяхно място и ми потичат сълзите...
25
6
 
9
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 10Ами в случая Фонда е работил много добре.И тук има специалисти.Разбрали са че случая е безнадежден и са отказали да прахосват обществени пари.По скоро съм атеист но вярвам в нещо като Съдба.Никой не може да избяга от нея.Мир на праха и
24
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как може в такъв момент да пише във фейсбук. Но явно фесйбука е най-висшата сила.
23
1
 
45
 
! Отговори
Помак преди 5 години
Душичка мила, златна. Почивай в мир. Вече си на по-хубаво място без болка, без химиотерапии, без страдания. На майката: сила и утеха :(
22
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 28Ейййй, мой/моя, наскитал съм се по Гермнания по Гърция...станах на 45 и се уморих. Ако си мислиш че ще станеш щастлив на запад....дълбоко се лъжеш. Човек не може да избяга от себе си. Робин Уилямс защо се самоуби? Нали имаше милиони и Оскар...един от най-великите актьори за всички времена? просто не видя смисълът накрая да продължава този безсмислен негов живот.Пример ти давам само.
21
0
 
14
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY..... преди 5 години
...NA NIKOL...IN MEMORIAM........................................DVE HUBAVI OCHI, MUSIKA..LUCHI! ....
20
1
 
9
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
До 20. Ами пребивавай някъде другаде. Светът е глобален за мен няма държави а планетата земя. Така,че се хващаш и отиваш на по приятно място.... където пожелаеш.Защо се чувстваш вързан някъде на някое определено място в панелка или другаде ?!Нещата зависят от теб изцяло. Ако си болен, инвалид нещо и нямаш възможност да работиш мога да го разбера, но за прав здрав човек ?!?! Никой не му е крив. Вдигай левъл и това е.
19
15
 
10
 
! Отговори
Инж. химик преди 5 години
Хммм Бог. Кой го знае ква бездушна свръхкомпютърна програма е. И му е през шмайзера за всичко и всички. Дали бебета, старци, майки , бащи. Жалки са ми хората които вярват в тъпите религии. Файда от тях няма. И без тях човек може да спазва морални норми. И ще е по добре. Ако имаше Бог , щеше да създаде безсмъртни същества. Никакъв проблем за такава сила която е създала Вселената. Само че тя явно тя не е създадена от някой или нещо. Звучи фрапиращо, но май е така. Жалко за момичето. Ракът е най га
18
2
 
32
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Няма по-лошо от туй, дете да загубиш...всичко друго се преживява, ама това-никога... и в мъка и безсилие, клети майка и баща всичко могат да изрекат, та и Господ-Бог да похулят, но той прощава и ще прости и на тях, защото ще проумеят какво са рекли, когато много вода изтече, сълзите пресъхнат и на тяхно място дойде смирението...Тъй е било и тъй ще бъде, защото никой не може да промени Съдбата...Съд-ба, или-така е било отсъдено...Дали стари грехове, дали тежка карма...Живейте разумно!
17
2
 
4
 
! Отговори
М даа преди 5 години
До АнонименЕДИН ДЕН ВСИЧКИ ЩЕ ПОВЯРВАТЕ..
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не е Богът Алкохолът ( говоря за марковия обаче) аз ще трябва да се побъркам след работа. Какво да правя? Да си гледам жалката заплата и панелна дупка и да усещам че животът ми си заминава без да съм постигнал нищо?Пия две хубави питиета и забравям за тази простотия- пребиваване в България.
15
1
 
12
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Светлина на душата й! Поклон!
14
2
 
12
 
! Отговори
М даа преди 5 години
А КЪДЕ Е ТАЗИ СВЕТОВНА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО Е БЕЗСИЛНА СРЕЩУ ИМПЕРИЯТА КОЯТО ПРОИЗВЕЖДА ЛЕКАРСТВА С ЦЕЛ ПО ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА И УНИЩОЖАВА ВСЕКИ КОЙТО СЕ ОПИТА ДА НАМЕРИ ЛЕК ПРОТИВ РАКА...
13
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз вярвам в два бога- Бог Алккохолът и Бог Моят мозък!
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ще ме извинявате, но от мъка си противоречи, горката женица.Надява се все пак на Господ за доброто място, а иначе нямало такъв??Жалко."За нея лично няма, надява се за детето да има. Надеждата умира последна, дори след вярата ;/
11
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господа сте самите вие. Какво казват вярващите- Каквото си направиш сам, и Господ не може да ти го направи.Самите те оборват тезата за съществуването на Господ. Толкова заблудени душици.Релията е опиум за народа беше казал един комунист! Учете се от него, пишман вярващи!