Убиецът от Самоков - бивш пожарникар. Оръжието му законно

В момента работел в градския транспорт в София
47
Убиецът от Самоков - бивш пожарникар. Оръжието му законно
Снимка: Булфото

Убиецът от Самоков - Иван, е бивш пожарникар и е притежавал законно оръжие. С приятелката си Венета, която бе застреляна заедно с 12-годишния й син и 15-годишния й племеник, живеели заедно от шест години.

Поводът за убийството не е ясен, но двамата се били скарали преди трагедията, съобщи на брифинг шефът на МВР-София Николай Спасов. Той уточни, че днес около 13.45 е постъпил сигнал в дежурната на РУ-Самоков и ОДМВР София за простреляни три лица на улица "Люляк" в Самоков.

Още по темата
"Незабавно са изпратени служители на районното управление и ЦСМП за оказване на първа помощ. На място е установено, че две лица са починали, а другото с тежка рана в областта на главата, като впоследствие в болницата е починало", заяви комисар Спасов.

Около 14.40 часа е получен сигнал и за тялото на бившия пожарникар, който най-вероятно се е самоубил в местността "Щъркелово гнездо".

"Почваме доста експертизи, изследвания на механизма, начина на извършването, за да можем да бъдем конкретни и да докажем деянието", обясни още комисар Спасов. Той уточни, че до момента се знае за заподозрения, че работи в градския транспорт в София и най-вероятно е пенсионер.

"Най-вероятно е бивш пожарникар. Мотивът е битов семеен скандал", обясни той и допълни, че има множество свидетели, които в момента се разпитват.


47
Още по темата: Самоковубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
firebg преди 5 месеца
Хората са много изнервени сега!
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ЕЙ туй пожарникарите са опасни хора .
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До tupak 31
Англия е на минимум 150 години напред от България! Бегай да си лекуваш тесногръдието в Турция като български гражданин на ЕС но по долни гащи! Не завиждай на българите в Англия тъй като те не са ти свалили гащите. Сам знаеш кой ти ги сваля и пошляпва закономерно по прехваления български задник.
28
6
 
3
 
! Отговори
БГ преди 5 месеца
Ето затова се стреля на поразия,защото на всички е раздадено оръжие безконтролно,без да им се налага служебно,без психо-тест,по приятелско-роднинско-шуробаджанашко-съпартийно далавераджийска линия.Нищо че с голяма вероятност и те могат да бъдат гръмнати в суматохата,или по-лошо -децата им.Де*илизма,посредствеността,мутраджийството -неизменни черти на пресъхващото блато България.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 30

А ако съм свидетелствал срещу престъпник, значи и аз трябва да имам урудие, па да са браня ?
26
4
 
20
 
! Отговори
tupak преди 5 месеца
До БГ
всеки може да си вземе оръжие след изпълнена процедура. безработен, пожарникар, и пр.

ако не ти харесва, бегай в клоака като англия. там не ти дават.
25
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Оръжие да се разрешава единствено на полицаи,работили и вкарали в затвора опасни криминални престъпници,за които както казва Цецо с особената форма на глава"има обосновано предположение" че ще отмъстят на служителя,негови близки или семейството му! Да им се разреши и в случай на констатирано посегателство срещу тях,да използват оръжието както намерят за добре!
Пожарникари,чантаджии,катаджии,районни инспектори-най-много по една пръчка и нищо повече!
24
2
 
9
 
! Отговори
ББ преди 5 месеца
Бивш пожарникар НЯМА!
23
8
 
11
 
! Отговори
Пена преди 5 месеца
редови пожарникари стават мъже, които не искат да работят в завод на норма,
а за офицери учат в пожарния факултет тези, които нямат ум да влязат в нормален
граждански факултет.Пожарникарят е мъж с малко ум и мълзелив.
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бивш пожарникар? Като е бивш защо му е оръжие? Да изстрелва "водни струи" , ако забележи пожар ?? Значи ние , които сме бити , ограбвани , набутани в схеми на измамници нямаме право да се защитим ,но "бивши" от всякакви структури имат право ,на какво ,те от кого се пазят , че им оставят спокойно да се движат с оръжие
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ако ги беше заклал за какво щяхте да мрънкате защо има нож ли.не е важно с какво а защо.
20
23
 
17
 
! Отговори
БГ преди 5 месеца
Откъде и защо на пожарникарите се разрешава оръжие???
Абсолютно няма връзка с работата им.Идиотска и умишлена пукнатина в безопасността на българите,позволяваща случаен психопат да се сдобие с уред за убиване.
ДА СЕ ЗАБРАНИ И ИЗЗЕМЕ ОРЪЖИЕТО ОТ ПОЖАРНИКАРИТЕ,НЯМА СЛУЖЕБНИ ОСНОВАНИЯ ДА ИМ ГО РАЗРЕШАВАТ!
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Големоо изказване , човеко най вероятно е бивш пожарникар. Тук господа вероятностите са изключени ако има все още останали професионалисти.
18
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Значи бъдещ премиер.
17
6
 
16
 
! Отговори
Корнелия преди 5 месеца
Пожарникар?! ОСТАВКАААААААА
16
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
УжасТ!
15
4
 
16
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 месеца
Те самоковците са си пияници и глуп@ви шопи които правят всичко възможно да си затрият града който си е ГРАД от 1000 години за разлика от София който е бил селце с неправилни улички.....Самоков си има дух и история ама шопите от околните села го затриват. Виждам че оня К-чо е построил стадиона и блокчетата в санитарния коридор на брега река Искър срещу болницата,а там е забранено да се строи защото реката става пълноводна и отнасяше всичко докато не построиха коритото с дялани камъни...
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Верно

Не се мъчете, няма да ги стигнете.
13
6
 
20
 
! Отговори
култ преди 5 месеца
Горкият комисар Стасов! Страх го е да каже спокойно, че ,,юнакът" е колега на Премиера! Ако единия от баджанаците му бе 14 -ти в листата на БСБ на местните избори преди 25 години, комисара щеше да отрапортува бодро потресаващия факт!
12
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Цялата страна страда от бивш пожарникар.