Убиецът от Самоков - бивш пожарникар. Оръжието му законно

В момента работел в градския транспорт в София
47
Убиецът от Самоков - бивш пожарникар. Оръжието му законно
Снимка: Булфото

Убиецът от Самоков - Иван, е бивш пожарникар и е притежавал законно оръжие. С приятелката си Венета, която бе застреляна заедно с 12-годишния й син и 15-годишния й племеник, живеели заедно от шест години.

Поводът за убийството не е ясен, но двамата се били скарали преди трагедията, съобщи на брифинг шефът на МВР-София Николай Спасов. Той уточни, че днес около 13.45 е постъпил сигнал в дежурната на РУ-Самоков и ОДМВР София за простреляни три лица на улица "Люляк" в Самоков.

Още по темата
"Незабавно са изпратени служители на районното управление и ЦСМП за оказване на първа помощ. На място е установено, че две лица са починали, а другото с тежка рана в областта на главата, като впоследствие в болницата е починало", заяви комисар Спасов.

Около 14.40 часа е получен сигнал и за тялото на бившия пожарникар, който най-вероятно се е самоубил в местността "Щъркелово гнездо".

"Почваме доста експертизи, изследвания на механизма, начина на извършването, за да можем да бъдем конкретни и да докажем деянието", обясни още комисар Спасов. Той уточни, че до момента се знае за заподозрения, че работи в градския транспорт в София и най-вероятно е пенсионер.

"Най-вероятно е бивш пожарникар. Мотивът е битов семеен скандал", обясни той и допълни, че има множество свидетели, които в момента се разпитват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Самоковубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.