Кметът на Карнобат: Синът ми не познава Миню Стайков!

Иван Димитров притежава сградата, където е била незаконната фабрика
6 сеп 2018 16:15,
33

Кметът на Карнобат Георги Димитров отрече синът му да се познава със собственика на "Винпром Карнобат" Миню Стайков.
Още по темата


Синът на Георги Димитров - Иван, притежава сградата, където е била незаконната фабрика за цигари, разбита при акцията на ГДБОП през юли. Проверява се дали чрез нея не са били изпрани над 70 милиона лева от фирми на Миню Стайков.

Кметът на Карнобат е категоричен, че синът му Иван Димитров е отдавал помещението под наем. А пред разследващите била представена цялата документация.

Постройката била закупена именно от Георги Димитров, но след като станал кмет през 2007 година, той я прехвърлил на сина си, пише Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честна пионерска! :)))))))))))))))))))
31
0
 
10
 
! Отговори
Дърт мошенник си ти преди 5 години
Ха ха ха. Ей дърт *** на кого ги приказваш. Синът ти много добре познава Стойков. Нас ли лъжеш или народа ,цял карнобат го знае виждат се и са били на маса. Мошенник
30
0
 
13
 
! Отговори
дежурна деменция преди 5 години
Като сгащят някого в България и той автоматично получава тежка форма на деменция. Скоро няма да познава и баща си. А бащата като кмет, сигурно познава само даскала и попа на града.
29
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе хора,на това и малко дете ще се смее.Даваш цяла сграда под наем и не познаваш наемателя,когото познава половин България.И то в ,,милионен" град като Карнобат.Какъв кмет си ти бе с този мозък? Една по свестна лъжа не може да измисли.
28
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карнобат е много голям град и не са се засичали с поршетата!Много е зле тоя кмет ,много!
27
0
 
9
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Голяма бъркотия, значи - на Арабаджиевия син изчезнаха родителите, на Стайковия им зет - сина; и после ни е криво, че българите на Малдивите са такава навалица, каквато няма и пред "Операта" в културния Пловдив.
26
0
 
10
 
! Отговори
Търсене преди 5 години
Който търси намира, стига с тези приказки от 1001 нощ. В БГ никога никой нищо незнае, виновни няма.Претърсвте социалната мрежа и ще откриете снимки, връзки и доказателства че се познават.Аз ли да ви уча цял живот.
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дрън, дрън. Най-голямото предприятие около Карнобат и не познава собственика. И кмета и сина го познават. Ама можеше по-добра лъжа да пусне. Нещо от типа, че е голям инвеститор и е спонорирал примерно някакви културни прояви на общината и от там сина му и той го познават. С тая *** лъжа се държи като гузен. А сина му като беше акцията в склада преди два месеца се беше изнесъл точно тогава на "почивка" в Гърция и мецаше от там, че също не знаел кой е наемател.
24
0
 
11
 
! Отговори
Хипотеза преди 5 години
Там ако се поразровят малко по-сериозно, такива л***йн@ ще излязат, че свят ще ви се завие!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха ха!Здравейте, Циркаджии!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А сина му знае ли,че не познава Стайков.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
договор за наем на такова помещение на месец е над 10 000лв .нали има забрана за плащане кеш над тази сума...защо не е плащан наема по банков път?
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да даже и не го е чувал кой е синът ти :)) Хахаха
19
5
 
4
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
В България, незаконен бизнес означава да имаш скрит бизнес който не плаща рекет на "властимащите" мутри от правитвелството .
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбирам го кмета, че иска да защити сина си, нормално е, но ако има престъпление (аз не се съмнявам, че е така, но трябва да се докаже все пак, не е редно да обвиняваш напосоки) не е лошо да се провери, да не би и кмета да е в играта, и да не би всъщност той, а не сина му да е в основата...
17
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи кметът е виновен. Той го познава. Как кметът няма да знае на кого дава имота си да прави далавери? Съучастник и прикриващ престъпление.
16
0
 
26
 
! Отговори
Уотсън преди 5 години
Синът не познава авера на кмета. Сградата е на кмета, ама понеже е кмет се води на сина му.
15
0
 
30
 
! Отговори
Цирк преди 5 години
Карнобат е 300 човека барабар с кучетата, как сина на Димитров не познава Стайков..Да не е бавноразвиващ се неюо?
14
4
 
17
 
! Отговори
А стига преди 5 години
Бе хора!Оставихте другарите само с куфарчето от Бени!После ,защо Курнелка е бясна!
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Кметът на Карнобат: Синът ми не познава Миню Стайков!Иван Димитров притежава сградата, където е била незаконната фабрика"ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!!!Питам обаче ЗАЩО кмета не е арестуван след като е ОЧЕВАДНО че той е основният играч а сина му е подставеното лице?????ЗАЩО???Аааа, той бил човек на Архара а Боко си го пази Архарчето защото кукловодите им са едни и същи хора.БРАВО!