Арест в Словения за Андрей Шишко – организирал преврат?

Словенската полиция арестува в Марибор лидера на "Щирска гвардия"
7 сеп 2018 20:33,
13

Словенската полиция арестува в Марибор лидера на "Щирска гвардия" и бивш кандидат за президент Андрей Шишко и негов приближен.

Двамата са обвинени в подготвяне на преврат в Словения, съобщи Bulgaria ON AIR. Шишко е обвинен и в организиране на трафик на оръжие и експлозиви и в притежанието на материали за изработването на незаконни взривни субстанции.

Повод за спецакцията на словенските служби за сигурност е видео, в което група маскирани и въоръжени мъже във военни униформи обещават да въведат ред в страната.

Паравоенното формирование е доброволна организация, която провежда учения в горите край Марибор. Държавният и правителствен елит на страната осъдиха групата като "крайно неприемлива".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на словенските служби. Всеки се досеща откъде идват парите на тоя палячоо да прави революции тип 44таа. Директно на въжетоо.
9
4
 
8
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Мекотело
8
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистът трябва да бъде убиван с камъни още в зародиш, иначе знаем какво следва - всички са равни, тоест бедни!!! Убий комунист, спаси света.
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никакъв преврат не е това с 60 човека,но нещо което тепърва ще почне да се формира и набира скорост защото скакалците напират сериозно с по 100 човека на ден.Словенци и хървати хващат по толкова всеки божи ден.
6
7
 
9
 
! Отговори
НЕЩО преди 5 години
СЕ ЗАКУЧИ РАБОТАТА С ОТРОВИТЕЛИТЕ--СНИМКИТЕ ИМ СА ПРАВЕНИ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ В РАЗЛИЧНИ ТУНЕЛИ ..С ТОЧНОСТ ДО СЕКУНД0АТА...ХАХАХАХАХ--МИТАТА НА ТЕРЕЗКА МАЙНАТА СЕ ДЪНЯТ ТОТАЛНО....СЕГА ГО ИЗКАРАХА СКРИПЕЦА И АГЕНТ НА ИСПАНЦИТЕ,ЛИТОВЦИТЕ АБА ГОЛЯМА РАБОТА----ШПИОНИН ОТ КЛАСА---ЦИРК!!!ФАЛШИФИКАТИ НАПРАВЕНИ НЕКАДЪЛНО- ДЖЕЙМСА БОНДАТА НЕЩО СЕ ДЪНИ...
5
10
 
8
 
! Отговори
демократ преди 5 години
а нашите служби защо спят- и в България има такива групи даже не се крият с маски??!?!
4
2
 
7
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
А,то така се почва-първо полежаваш в затвора,там написваш книга за какво се бориш......и накрая ставаш премиер.Всъщност за какво се бори тоя-въобще не става ясно?
3
1
 
11
 
! Отговори
Хахах, ааааа. преди 5 години
.... У Словения почват да събиратРаботна ръка. " Арбайт махт фрай"
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин?Русия?))))
1
8
 
14
 
! Отговори
Шишко преди 5 години
Сега е ред и на Банкянския Шишко