В края на сезона оферта: "На море за ден" в Гърция срещу 25 лева

Хиляди тръгнаха на юг, съседите ни са свалили цените през септември
31
В края на сезона оферта: "На море за ден" в Гърция срещу 25 лева

Гърците са свалили цените през септември и освен пътувания “море за ден” се предлагат и организирани екскурзии на атрактивни цени.

Още по темата
Хиляди българи избраха Гърция, за да прекарат натрупалите се четири празнични дни в края на седмицата, пише "Труд".

Въпреки че миналата седмица туроператорите обявиха, че закриват сезона, от вчера заради хубавото време и хиляди записали се, те удължиха работа си по схемата “море за ден” или “на плаж за ден”, което струва от 25 до 28 лв.

Този метод за почивка е изключително популярен в благоевградския регион и така керванът от автобуси към Бялото море ще пътува всеки ден до неделя.

Огромен трафик на ГКПП-Кулата в първия почивен ден. Снимка Архив

По този повод трафикът вчера по главен път Е-79 бе огромен и на ГКПП-Кулата още по обяд стигна 8 километра.

Пунктът работи на пълен капацитет, три платна на изход за леки коли и едно платно за тирове.
Гърците са свалили цените през септември и освен пътувания “море за ден” се предлагат и организирани екскурзии
на атрактивни цени. Например до Закинтос пет дни се предлагат за 380 лева в хубав хотел, а до Лефкада за 270 лева. Добрите оферти доведоха до още по-голям наплив през границата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: мореплажГърциятур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
8
 
! Отговори
На закинтос преди 5 години
До анонимния букингНай-вероятно имаш предвид 3класни стаи или къщи за гости без закуска обед и вечеря. Виждам ги такива булгури... До магазина за хранапосле пекат в двора на лела Кателия и салатка от доматите и. Никакви таверни никакви атракциони и обиколки. Как то скъпо!!! Иначе се смилат от селфита... Ами те са го казали всяка селяния да си знае морето!
28
3
 
2
 
! Отговори
Адмиралъ преди 5 години
На тия толкова пари им давай ей така без нищо, че скоро туризма там ще е безплатен. НЕ на финансовите инжекции за гръция
27
7
 
8
 
! Отговори
аз преди 5 години
тънки сметки ли ще правим или ще видим истината - хотели, обслужване, плаж, вода и храна в Гърция са много много по добри, цените са почти еднакви
26
2
 
5
 
! Отговори
КОС преди 5 години
трябва да си от реп ка да идеш в кубан където долу са всички барове и пияни оли го фре ни
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОГО ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ В ГЪРЦИЯ Е ПО ЕВТИНОХОТЕЛ КУБАН СЛЪНЧАКА ДЕТО ВСИЧКО Е ВКЛЮЧЕНО Е 150 ЛЕВА НА ДЕН ЗА ЧОВЕК И ТОВА МИ СЕ ВИЖДА СТРАШНО СКЪПО!! ТОВА Е ЗА ОНЯ ДЕТО БИЛ ЗА 4 ДНИ НА НЕСЕБЪР 1200 ЛЕВА ХА ХА ХА КОГО ЛЪЖЕ!
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИМА МЕСТА КЪДЕТО ДА СИ ПОСТАВИШ ЧАДЪРА ТИ А НЕ ДА ПОЛЗВАШ ГОТОВИ ЧАДЪРИ И ТЕЗИ МЕСТА СА НЯКОЛКО!!!АЗ СИ ИМАМ ЧАДЪР И Е МНОГО ПО-ПОЛЕЗНО ДА СЕ ИЗЛЕГНЕШ НА ПЯСЪКА ОТКОЛКОТО НА ТВЪРДИЯ ШЕЗЛОНГ!ПОРЕДНАТА РЕКЛАМА НА ГЪРЦИЯ НО ВИНАГИ ЩЕ ПРЕДПОЧЕТА СЛЪНЧЕВ БРЯГ!
23
1
 
9
 
! Отговори
Чоко преди 5 години
Цените на два шезлонга и чадър на остров Скятос през юли варираше между 7 и 10 евро в зависимост от плажа. Никъде нямаше чадъри само срещу консумация. Вечеря с вино и десерт за четирима варираше между 40 - 80 евро в зависимост какво се консумира. Най-скъпо беше рибата.
22
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЪНЧЕВ БРЯГ В МОМЕНТА ПРЕДЛАГА 35 ЛЕВА ЗА ДВАМА СЪС ЗАКУСКА!!! И ТО НА 300 МЕТРА ОТ ВОДАТА И НА 800 МЕТРА ОТ ЦЕНТЪРА!ТЪЙ, ЧЕ НА ТЕЗИ ЦЕНИТЕ ИМ СА ДВОЙНИ!!!!!!!!!!ГЪРЦИЯ Е 2 ПЪТИ ПО-СКЪПА ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
21
3
 
9
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Да салатата е 6 евро, но тая риба, за която говориш е като нашата цаца, другите не са на тия цени. Обяд за двама е 50 евро. Ако избереш най-евтиното може и да ти излезе 15 евро, ама на човек. Колкото до шезлонгите. По селата все още има шезлонги срещу консумация, ама гърците все по-често слагат такса от около 10 евро за полаване, точно заради такива дето лежат по цял ден на едно кафе. Разчитат на по-голяма консумация - бири, сандвичи, фрешове и прочее. Едното кафе на ден не им е изгодно.
20
1
 
3
 
! Отговори
Лол преди 5 години
То стига да не ми се налага нонстоп да се пазя и оглеждам и да внимавам.. то така е и в градовете. Излязохме навън видяхме че не ти се налага да се пазиш и внимаваш ей така докато си се разхождаш в града. Невероятно. Какви хора сме ние бе? хахахха
19
3
 
11
 
! Отговори
Питър преди 5 години
Тази година за пръв път не се писах ваканционен патриот и отскочих до Гърция.Догодина и пр. - пак там. Има толкова много хубави места, а в България останаха 3-4
18
4
 
4
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До Бургаски17k км плажна ивица? Т.е. 17 000 километра? При положение, че обиколката на Земята по екватора е 40к км :) Да пробваме пак? Иначе съм съгласен ца за другото
17
2
 
15
 
! Отговори
Бургаски преди 5 години
Безмислени сравнения като цяло. Гърция има 17к км плажна ивица и стотици острови, т.е има за всеки вкус и джоб. От свръх богати през средна класа и по-бедни туристи. В БГ богаташи и средна класа не идват, няма какво да правят тук. Нашите плажове ги дадоха на мутри, които са пълни ***. От тези хора качество няма как да изискаш. От цялата ситуация пак страда малкия и среден бизнес, т.е хората които знаят как се прави туризъм. В БГ още има такива :)
16
3
 
21
 
! Отговори
баси преди 5 години
В момента на слънчака шезлонг-10лв. чадър-10лв. една овчарска салата -10 лв.Това е цените от вчера.Предполагам и днес ще е същото!
15
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До На закинтосАз на теб ли да вярвам, или на букинг.ком? Съвсем се оливате с лъжите. Цените са подобни на тези в статията.
14
4
 
21
 
! Отговори
Toi преди 5 години
Винаги е по добре в Гърция! Няма да се впускам в подробности, но ми стига, че няма да гледам простите и празноглави мутри по нашето море. Вчера ми се обади приятел от Сл. Бряг и като ми описа за каква *** става дема.....не благодаря....колкото и да ми струва предпочитав си Гълция за море. Хората там са спокойни и няма агресия, истинска почивка.
13
9
 
10
 
! Отговори
бургазлия преди 5 години
А при нас е пълно сега с французи и португалци,предимно млади хора,но има такива на средна и пенсионна възраст.Бг дестинацията според техните думи е една от най-добрите в Европа като съотношение между цена и качество на услугите.
12
6
 
27
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Сега ще ти мапиша колко ще те одерат в Гърция:На плажа получаваш шезлонги, чадър, масичка и стол срещу консумация - можеш да си поръчаш едно фрапе само за три евро, а в БГ те дерат татуираните нискочели поне 15 лева за два счупани шезлонга и един чадър.Обяда ти излиза 15 евро ако си поръчаш ограомна салата и огромна порция с риба и бира. Общо взето по заведенията една голяма порция е 6 евро.Нямаш проблеми с паркирането. Няма нискочели татуирани мутри.Така те дерат!!! После защо ходя там!
11
8
 
14
 
! Отговори
На закинтос преди 5 години
То бива ама на тая дезинформация и Гьобелс ще завиди. В момента съм на ов. Закинтос и под 450?за 5 дни няма. Шизофренни списвачи където само в тяхното въображение е евтиното гръцко море.
10
14
 
13
 
! Отговори
варненец преди 5 години
Не знам за какви мутри говорите по морето , но във Варна в момента е пълно с италианци и испанци ,предимно младежи има и на средна възраст. Сменете си опорните точки драскачи платени ...аахахахаха