Бихме Финландия на старта на Световното по волейбол!

Мачът бе на родна земя, домакин сме заедно с Италия
14
Бихме Финландия на старта на Световното по волейбол!
Снимка: БулФото

Националният отбор на България по волейбол смачка Финландия с 3:0 (25:21, 25:19, 25:22) в първия си мач от световното първенство, на което страната ни е домакин съвместно с Италия.

Срещата в Двореца на културата и спорта във Варна изгледа и президентът Румен Радев, а в зала "Конгресна" родните национали ще изиграят и останалите срещи от първата фаза на шампионата.

Продължението четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: волейболфинландия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Истина преди 5 години
На фудболните мачове ПЪЛНА ПУСТОШ /няма зрители / тези в залите, пониже роднините са им там що годе има нещо като зрители иначе::: НИКОЙ В България не се интересува от спорт ----- НО АРТИСТИ И СПОРТИСТИ ПЛЮС ЖУРНАЛИСТИ СА МНОГО АМА МНОГО ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ДАЖЕ СА БОГАТАШИ ----- ...... НЕКА ТЕЗИ ХОРА СИ ОСТАНАТ САМИ В *** И ДА СИ ВНАСЯТ ХОРА ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ....АМИН
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От край време за турнири по волейбол Варна си е била от класа. Залата изобщо не е малка - над 5000 души събира. Да, тук в София залата е по-голяма, но сега тук е друго световно, а след като мине първата фаза на волейболното световно, то ще се премести в София. Какъв е проблемът - не може всичко да се съсредоточи само и единствено в София! Не може ли останалите градове да се порадват на някое и друго състезание. Точно заради к.атили като този по-долу хората са настроени негативно срещу София.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Остави го това замаяно шопчее. Всеки спорт, който докоснат се разпада ..Обаче имат големи претенции. Един спортист неможе да извадите от шопландияя :) Даже и с правоговора сте по зле от Варна. Те само на И говорят. А вие дето на Е, че и граматически неправилно. Сигурно говорите най-разваления Български.
4
3
 
15
 
! Отговори
шаш преди 5 години
Браво на волейболистите , доказват , че в този спорт сме с име.до 7Спортна зала във Варна винаги е била. величието за спорт у нас , много преди идеята Арена Армеец .Ние във Варна сме открити към спорта.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на момчетата..................но Финландия не са критерий, те са пълни аматьори!!!
2
4
 
25
 
! Отговори
БГ Русенско родино преди 5 години
Браво да живеят българите и България.
1
5
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Само така, мачкайте юнаци!