Дете загинало при бомбардировките в Сирия

Хеликоптери хвърляли варелни бомби, според спасители
Обновена: 9 сеп 2018 18:48 | 9 сеп 2018 18:44, Веселина Йорданова
144
Дете загинало при бомбардировките в Сирия
Снимка: БТА

Малко момиченце е станало жертва на възобновените удари на сирийската армия и руски части срещу последната територия, държана от бунтовниците в Сирия, съобщиха представители на спасителните служби, цитирани от Асошиейтед прес.

Още по темата

Според доброволната организация за гражданска защита "Бели каски" детето е загинало при бомбардировка в Хобейт, провинция Идлиб.

Представител на организацията разказа, че хеликоптери на правителствените сили са хвърляли над селото варелни бомби.

Сирийският център за наблюдение на правата на човека съобщи за авиоудари на сирийски и руски изтребители по градовете Латамне и Кафр Зейта в съседната провинция Хама.

Според организацията от ударите е пострадала болницата в Латамне и дейността й е била спряна. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
8
 
17
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Няма нищо велико в това да боготвориш американците или руснаците. Това показва колко си зле :) И точно заради такова боготворене България е на това положение. Трябва да си защитаваме Българското другари и господа.
101
15
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Дори и нашето освобождение е целяло достъп и превземане на Константинопол. Нищо друго :) А за сведение точно заради княз Светослав падаме под византийско робство. Някои хора обаче не си четат историята само "плямпат" колко велики били американците или руснаците.
100
14
 
6
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Руската мечта се храни също с кръв точно както американската. За цялото си съществуване Русия води на 300 войни. Само 4-5 са отбранителни. Всички са нападателни. А истинския патриот няма да го интересува нито русия нито америка а само България !
99
2
 
14
 
! Отговори
Руска работа преди 5 години
Сега Белите каски са разположени на постове покрай детските градинки и гледат към небето откъде ще им дойде варела с новичок, хлор или друго химическо оръжие за масово поразяване на деца и жени, за да ги къпят с голи ръце и вода от маркуча. Ама сатрапът Асад им спира течащата вода и им е приготви/на дечицата/ новото оръжие Льопаж, известно му още от Кепт. Йосаран от параграф 22 - лепило! Ще ги лепи с лепило! Да знаете.
98
1
 
13
 
! Отговори
Руска работа преди 5 години
До хахахахаааааааот къде знаеш, - от бели каски......Ха ха ха. И от лондонската обсерватория, и той така казва. А и Днес не са съобщавали за съпътстващи жертви в Мосул и Рака. Само масово клане на невинни деца и жени в Алепо. Не им ли верваш?
97
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откога тия платени главорези са бунтовници? Срещу кого се бунтуват, в Сирия има законно избрана власт, колкото и тя да не се харесва на някого.
96
1
 
9
 
! Отговори
хахахахааааааа преди 5 години
До Руска работаот къде знаеш, - от бели каски......
95
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До АнонименАми така им нареждат да ги наричат, бунтовници. Като ги е грижа за мирните граждани ти я брадати *** що не се предадат, така и така ще ги избият ?
94
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия независими центрове и бели каски започнаха да оправдават вложените в тях средства. Ще ни информират за всеки инцидент, с който могат да обвинят Асад и Русия. Иначе за десетките убити деца в Йемен от СА и коалиция въоръжени от САЩ - тишина и медийно затъмнение.Главорезите трябва да бъдат унищожени. И както казват любимците ни от САЩ - има съпътстващи жертви.
93
0
 
28
 
! Отговори
Професор преди 5 години
бой по американската терористична чутура
92
19
 
3
 
! Отговори
Руска работа преди 5 години
Руснаците използват ГЛОНАС за насочване на бомбите по училища, в които децата на бунтовниците учат корана, детски пързалки с деца по тях, болници с родилни отделения и опашки за хляб с поне две бременни невинни жени. Абе да вземат да питат американците как с техния JPS целят в сърцето само мъже-врагове. Ето, в Мосул и Рака няма нито едно убито дете или жена, нито една болница или училище не са пострадали....Разлика!
91
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички говедари при Маккейн!
90
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е Сащ да напуснат Сирия. Стига са убивали деца. Нечовешки изррооооди!
89
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е Сащ да напуснат Сирия. Стига са убивали деца. Нечовешки ***!
88
2
 
4
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
интересно дали в България осъзнаваме какви късметлии сме да живеем в мир ?приемаме за даденост всичко около нас и нямаме никакви хуманни симпатии към нещастията случващи се извън нашите граници.
87
2
 
24
 
! Отговори
бб-бб преди 5 години
Днес Ал се-*** е ударила христоянския град Махардия с реактивна артилерия и са убити 3 ДЕЦА, тяхната майка и баба.Така че днес.бг пишете ги и тия неща.или деца са само децата на тия от ал-*** а?ал-се *** убива децата на сирийци-християни, руснаците убиват техниоте деца.толкоз.алагер ком алагер.
86
6
 
3
 
! Отговори
putin fen преди 5 години
zadmina stalin bate
85
0
 
21
 
! Отговори
Assasin creed преди 5 години
Империята на убийците САЖД заклеймява убийствата. Смешки некви.
84
3
 
18
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
ако не бяха руснаците, американците щяха да са подпалили половината свят. Американската мечта се храни с кръв, ама чужда. Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна, Косово, Чечня, опити в Египет...
83
1
 
20
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Часът на Америка удари. Никога повече американски терор