Моторист загина заради отнето предимство на кръстовище

Колата, в която се е ударил, се е преобърнала по таван
52
Моторист загина заради отнето предимство на кръстовище
Снимка: Булфото, архив

Моторист загина след удар в лек автомобил в Пловдив, съобщиха от полицята.

Произшествието е станало около 10.15 часа на кръстовище в жк "Тракия" .

По първоначални данни джип "Дайхатсу" предприел завой и отнел предимството на мотоциклет Кавазаки.
При удара на място загинал 54-годишният моторист.

В колата, която се преобърнала по таван, пътували 33-годишната шофьорка и трима пасажери.

Единият от тях, 74-годишен, и откаран в болница.

Пробата на водачката за алкохол е отрицателна, ще бъде тествана за наркотици, уточниха от полицейския пресцентър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
7
 
! Отговори
Адаша преди 5 години
Стига сте ги жалили карат като бесни чак да преобърне колата е карал с "50"км
41
8
 
2
 
! Отговори
Активно каращ мотор преди 5 години
Мотор със запален фар се вижда поне от 500 метра. Просто трябва да гледаш пътя и да мислиш докато караш. И ако са ти дали книжка очила трябва да си ги носиш.
40
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С колко ли е карал моториста - с над 200 км/час или с над 300 км/час?
39
0
 
32
 
! Отговори
попето преди 5 години
За да обърне джипа... преди години в Дружба на булеварда един моторист се опита да разцепи кола на две и за малко не успя, но размаза себе си и шофьора. Карам по цариградско с 80, докато мигна и човека с матора е на хоризонта. Преди това, поглеждам в огледалото и нищо, само докато дам мигач и чукна волана и някаква сянка прелетя покрай мен. Никакъв шанс за реакция, просто късмет, докога ли?
38
0
 
26
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Народа масово е изтрещял.. Никакви правила не се спазват, а организацията на движението е плачевна. Какво може да се очаква при такива обстоятелства?
37
4
 
6
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 5 години
Чудесно!
36
10
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Поредната жертва на безумието.Как не се научиха това жените-шофьорки да мислят,преди да завиват,че първо трябва да погледнат в огледалото ,но не колко са хубави,а,че има и други хора на пътя,освен тях.
35
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
жалки мижитурки изтъкани от злоба, не зачитате загубата на човешки живот и само защото някой кара мотор, то той тряба да мре....други обстоятелства не ви интересуват -Гат нагъне то Кавказки с 200км./ч., нито каска го спасява, нито предпазно облекло. Какво да съм злобен? На мен живота ми е мил и не искам накой гьтвepeн да ми го отнеме само защото на него му се карало бързо.Вие за какви се имате - богове? Аз ли го карах да се качва на мотор?
34
17
 
16
 
! Отговори
до всички хейтъри преди 5 години
жалки мижитурки изтъкани от злоба, не зачитате загубата на човешки живот и само защото някой кара мотор, то той тряба да мре....други обстоятелства не ви интересуват - там сте били, видели сте и сте отсъдили - така му се падаДарвин, Господ (нали ги цитирате).... един ден едно от двете и вас ще ви застигне със сигурност - жалки ***
33
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коли и мотори се срещат все още по пътя през деня без къси светлини. При моторите без къси светлини е още по лошо, карат бясно. Моториста си мисли, че щом той вижда, виждат го и него. И ако него вижда някой то го чуват и да му дават път.
32
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе хора, това мотор да обърне дори и настрани само, джип, значи се е движил със зверска скорост. Не знам какъв е пътят там, но ако някой кара с 200км/ч, няма как да го видиш, защото изскача буквално от нищото. Ситуацията е била неспасяема. А сега шофьорката ще го отнесе, ще я съдят, и за кръвнина ще я съдят и ще я размажат от съдилища. А тя дори да се е била огледала(което не твърдя, не знам), пак можеше изобщо да не го види. Или той да изкочи когато тя вече е започнала да завива. Трагедия...
31
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредният моторист движещ се с огромна скорост, йойто си мисли, че може да бъде видян от останалите шофьори излизащи от път без предимство. За съжаление сега невинният шофьор ще го отнесе.
30
1
 
33
 
! Отговори
x преди 5 години
Аз опитен шофьор, с 40 г. стаж ,отдавна ми е минал мерака да карам бързо.Шофирам много внимателно и пазя най-вече велосипедистите и мотористите.Те се имат за неприкосновени и безсмъртни и правят такива щуротии,косата да ти настръхне.На млади годинин карах мотор,ясна ми е картинката с "безопасността" на моториста,дето никаква я няма и не мога да разбера безрасъдността на тези хора.Наскоро и аз замалко да убия двама сер есеми,излизах от стоп а те летяха с над 120,как да ги видя,добре че ги чух
29
2
 
26
 
! Отговори
ТИто преди 5 години
Докато в България всяко правило и всеки закон са, за да се нарушават,ще мрем като мухи по пътищата. Единият отнел предимство,другият карал като бесен...мила родна картинка.В белите държави ограниченията на скоростта се спазват от всички от джип до триколки. И там има серсеми,не е като да няма. Ние сме "първенци в жътвата" на Онази с косата.
28
4
 
10
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
предполагам тоя път няма да има уволнени катаджии и редактирани кадри от "видеонаблюдение".
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога да повтарям че тези мотори са пистови и не са предназначени за пътища. Защо кросоовите мотори не се движат по пътищата. Всеки мотор си има предназначение. Но това селян. Дурите моторжии никога няма да го разберат камо ли селян. дурските управници.
26
14
 
12
 
! Отговори
Свидетел преди 5 години
Джипа по таван не се е обръщал, обърнат беше странично. "Шофьорката" караше като обезумяла и отне предимството на човека и го уби. Семейството и (силно мясащи на роми) седяха отстрани и не им дремеше на шапките за случилото се, тъй като минавайки покрай *** там, я чухме да си говори общи приказки с някакъв мъж.
25
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Взехте ли проби от гумите му?Може да е има варовик в гумите? Или гипс? Не може мотористът да е виновен - все пак е на 54, опитен...
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джип с 4-*** да се обърне по таван?! Кретена на мотора е летял (без като) за последно! Няма кой да види такъв колкото и да се е оглежал водача. А че има жени, дето карат на слух само, е друга тема. Ако никой не й свирне, значи на никого не пречи и другото няма значение. Едва ли е подала мигач, като е отнела предимството. Колкото и да ни отрицателен прираста, такива е по-добре да няма. Дано поне за донори стават.
23
4
 
11
 
! Отговори
месара преди 5 години
Анархията в герберастката клоако продължава с пълна сила. Сакън да не си помислите, че правителството има някаква връзка. Неговата задача е да усвоява данъците ни за собствени цели.