След спор на детска площадка афганистанци убиха германец

Мигрантите се карали с жена, починалият я защитил
352
След спор на детска площадка афганистанци убиха германец
Снимка: Reuters, архив

Германски младеж е убит късно снощи при сбиване с мигранти от Афганистан в град Кьотен, провинция Саксония-
Анхалт, информира на сайта си в. "Билд", цитиран от БТА.

Още по темата
Трима афганистанци влезли в спор с германка на местна детска площадка. Двама минувачи - граждани на федералната република, се намесили и се стигнало до сбиване.

22-годишният германец бил ранен и починал в болницата от кръвоизлив в мозъка.

Задържани са двама заподозрени, граждани на Афганистан. "Мотивите и конкретните обстоятелства още не се знаят, тече разследване във всички посоки", съобщи прокуратурата в град Наумбург.

Загиналият има брат - десен екстремист, допълва "Билд".

През нощта срещу 26 август в саксонския град Кемниц почина от раните си 35-годишен местен жител, намушкан с нож. По данни на следствието нападателите са били мигранти от Сирия и Ирак.

Двама от тях са арестувани, а още един - иракчанин, се издирва.

След инцидента в града имаше протести, понякога съпроводени с безредици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
4
 
37
 
! Отговори
True преди 5 години
Има си закони в природата.Всяко действие си има противодействие.Но противодействието винаги е по силно и така се ражда прогреса.Това,което се опитва да прави ориенталската папллач в Европа,е възможно да предизвика такова противодействие,че да унищожи цялата ислямска клоака на юг от Резово.
192
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда, в този район на Германия явно има доста социални напрежения. Трудно е да посадиш в пустиня дори плевели. Минах от там преди 2 седмици. Всички улици в строеж, аутобана в строеж, освен макдоналд и безиностанция няма нищо там. Много ясно че висят по площадките, ами къде дреме полицията???
191
2
 
34
 
! Отговори
Мда преди 5 години
От германците стават отлични волове(за работа),ама бикове-НЕ!Тия са направо като кастрирани!Бият ги,убиват ги,изнасилват ги-те мълчат(с малки изключения в И.Германия) и упорито си гласуват за Меркел,която им докара това бедствие!Тия не разбират ли,че по тоя начин след 20 години въобще няма да ги има????
190
1
 
28
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Почва се
189
47
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв военен контрол бе *** това са хора бягащи от война на диктатор. Как ще ги спреш , ще стреляш по тях ли ? Да паднеш още по-ниско отколкото си сега. Това са хиляди на ден идващи гладни с деца. То ако се решаваха така проблемите ...Германия има нужния военен потенциал да пусне 10 бомби и да заминат. Седнал в хола пърделаа и на бързо реши световните проблеми. Ти тука *** не може да си оправиш 30 години.
188
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младият болен германец е висял и тежал на немската социална и здравна система защото нито е работел нито е плащал данъци, т.е.никаква разлика с убийците му. Дори още по-зле, нямал е никакъв шанс някоя едрогърда германка да му върже и да допринесе за демографията за разлика от едрочленестите афгани. На системата и е олекнало. Ще има повече социал за другите които са по-вирулентни.
187
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живея отдавна в Германия бе съсел, тя ми е станала повече родина от бегетото.Затова милея за германците, каквито са и децата ми. За тях бих станал и националсоциалист и още нещо.
186
4
 
28
 
! Отговори
Ханс преди 5 години
Кой ни бъхта в главите да нападаме Русия!!? От тогава нищо не става от нас!
185
1
 
28
 
! Отговори
До 188 преди 5 години
Истината е, че Германия я създаде ! Справянето можеше да стане много лесно със строг въоръжен контрол, просто се искаше политическа воля за това !
184
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забавлявам се като гледам *** как дава акъл на германците за да си оправят държавата като в същото време живее в кочинкатта.
183
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалявам, но момчето наистина е било малоумно, иначе нормален мъж би избягал или натрошил техните кратуни. Все пак намерили на кого да си изкарат яда, че ги презира цялото общество освен шайката на Меркел. Дано нормалните хора се вразумят и изринат тази мърсотия от властта в Европа.
182
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И накрая на избори фрау пак канцлер! Като нашия туфлек!
181
5
 
22
 
! Отговори
До Кифладжичта преди 5 години
Ами те и германките си падат по мургавелковци, това е отдавна известен факт ! А после викат "Само дето много миришат" !
180
36
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е че Германия спаси Балканите от хуманитарна криза. България, Македония, Сърбия и Гърция изобщо не знаеха, как да се справят с толкова хора на границата си. Изпаднаха в шок и почнаха да хапят бежанци от войната . Бедни и гладни. Това е истината .Боли но това е. Може да се мислите за нещо, но реално сте нищо. И на запад го знаят.
179
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алооооооу какви ги дъвчат -имал брат десен екстремист и за това едва ли не закономерно го заклали ....утре следващия който тарамбуките ще убият пак ще му препишат вина щото примерно дядо му като малък е бил в хитлерюгенд!
178
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо винаги казват икономиката ще загине без емигранти?Кое е по-важно - хората или икономиката (шепата богати са "икономиката")
177
1
 
7
 
! Отговори
182 до 177 преди 5 години
Продължението ми е в твоя смисъл, но не ща да викам дявола! А и май ги няма вече ония руснаци!
176
0
 
36
 
! Отговори
До Факт преди 5 години
Познавам наши младежи и млади мъже, които работят в завод на "Мерцедес". От тях знам, че там се чува само немска и славянска реч. Имало и няколко румънци. Но сред източноевропейците нямало представители на екзотичното малцинство. Имигранти от Африка и Близкия Изток нямали никакъв шанс да постъпят там.
175
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виж пост 123. Нали ви казах, че ще го изкарат ненормален. Това е Дойчланд.
174
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 173Край Западен парк ли живееш?Девойката явно е била от екзотичното малцинство, така че само можеш да гадаеш защо те е викала. Капан за теб ли е било, или не й е харесал женихът, който я е отвличал според техните обичаи.