След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...

Единият от заподозрените е трябвало да бъде екстрадиран
Обновена: 10 сеп 2018 07:02 | 9 сеп 2018 21:00, Веселина Йорданова
416
След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...
Снимка: БТА

Стотици полицаи са изпратени в източния германски град Кьотен, провинция Саксония-Анхалт, поради очаквана демонстрация след убийството на германец от двама афганистанци, съобщава в. "Билд", цитиран от ТАСС.

Още по темата
Силите на реда са в повишена бойна готовност, на улицата са докарани две водни оръдия.

Очаква се тази вечер в града, в бившата ГДР, да се състои траурен марш, за който призоваха крайнодесни групировки, както и контрадемонстрация, организирана от партия "Левите".

По-късно обаче от полицията съобщиха, че 22-годишният мъж, който загуби живота си след спречкване, е починал от остра сърдечна недостатъчност, предаде ДПА.

Сърдечната недостатъчност не е имала "пряка връзка с получените наранявания", заяви директорът на полицията на провинция Саксония-Анхалт след първоначалната аутопсия.

Двамата афганистанци, които бяха арестувани заради смъртта на мъжа, са разследвани за причиняване на тежки телесни повреди.

Според "Билд", един от тях е трябвало да бъде екстрадиран от Германия.

Снощи трима афганистанци влезли в спор с германка на местна детска площадка. Двама минувачи - граждани на федералната република, се намесили и се стигнало до сбиване. Първоначалните информации бяха, че германецът е бил ранен и е починал от кръвоизлив в мозъка.

През нощта срещу 26 август в саксонския град Кемниц почина от раните си 35-годишен местен жител, намушкан с нож. По данни на следствието нападателите са били мигранти от Сирия и Ирак.

Двама от тях са арестувани, а още един - иракчанин, се издирва. След инцидента в града имаше протести, понякога съпроводени с безредици, напомня ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
8
 
17
 
! Отговори
До 353 преди 5 години
ТИ СИ ЮДЕИСКИ ПРЕДАТЕЛ, сатаната е твоя господМРАЗИШ РУСИЯ ЗАЩОТО Е СВЯТА ЗЕМЯНЯМА ДА ИМА МИР ЗА ДУШАТА ТИ ПРОДАЖНИК НА ДЯВОЛА И САЩ
125
37
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само като прочетеш, че този материал е цитиран от ТАСС - ясно че е фалшива новина.ТАСС - Телеграфная Агенция Советского Союза - значи не трябва да и вярвате никога
124
3
 
21
 
! Отговори
До 344 преди 5 години
Абе *** - Руссланд юбер аллес означава Русия над всичко - ти ква тиня ми сервираш мишко джендърска полуграмотна?!
123
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Руските тролинген От Кремъл им спрели рублите и обещали да им платят някой ден в руската криптовалута - путкойн :))))И сега са като в ПМС
122
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"По-късно обаче от полицията съобщиха, че 22-годишният мъж, който загуби живота си след спречкване, е починал от остра сърдечна недостатъчност, предаде ДПА."Това е огромно успокоение за загиналия 22г.германец и неговите близки.
121
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле, тук пишат няколко много болни човека :)Заговори, Калегри, ГМО ... :)В България се произвеждаха много ГМО растения и животни през 70-те и 80-те години на ХХ-ти век.Отдавна ядете грозде и портокали без семки, нали ;)Те да мислите че са естествено селектирани ?!
120
3
 
3
 
! Отговори
До 335 преди 5 години
*** - защо ме наричаш соросоидно добиче?! Путинист съм - срещна ли те имаш два шамара и един ритник от мен - ама съвсем безплатно!
119
12
 
4
 
! Отговори
Русия - Зло за хорат преди 5 години
В Русия измират всеки ден десетки натровени с Боярришник-менте, в катастрофи с пияни водачи, от глад и наркотици, от СПИН, туберкулоза...А вие се чудите, че имигранти убили германци.Азиатците са убийци по рождение - афганистанци, руснаци, китайци, сев. корейци.
118
0
 
30
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Добре дошли,мило усмихнати,руси момичета приветливо махат с ръце,а от вагоните гледат тъмни,свирепи физиономии,предвкусвайки как ще се развилнеят,за да запазят своите етнически обичаи и традиции,под елейния вой на *** и нео-гАй-демократичните либералисти.Чувствувайки се защитени от тази слободия,те ще могат безнаказано да изнасилват на воля,млади момичета,а от време на време и да убиват,ей така за отскок,а ако някой се опита да протестира, либералистията ще му запуши демократично устата
117
0
 
4
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Повод за наблюдение на АзГ са видеозаписи, на които се немец тича след предполагаем бежанец в Кемниц. "Ловът на мигранти" е осъден от Меркел, и активира службата "Охрана на Конституцията", спец. служби - контраразузнаване. Генералният прокурор на Саксония разследва данните, изводът: "Няма престъпление".Съпартиец на Меркел, мин. пред. на Саксония Кречмер заявява:"Не е имало нападения и погроми на бежанци". Шефът на службите за Охр. на Конст. подрепя позицията на АзГ, че е скептичен относно запи
116
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"контрадемонстрация, организирана от партия "Левите".Това е врага на германците.Като го решат нашествениците са лесни.
115
2
 
2
 
! Отговори
Руссланд юбер аллес! преди 5 години
Срещу планът Калерги е план Вован - аз зная на кого да заложа - Ванга ми нашепна - на вас?..
114
2
 
19
 
! Отговори
Знаете ли защо преди 5 години
Русия е считана за основен враг на Запада?Защото тя отказва да изпълнява плана КАЛЕРГИ-стреми се да съхранява исконните християнски ценности, забранява гей парадите, не толерира приемането на бежанци и смесването на расите, въпреки, че е в Русия живеят над 100 националности с равни права,Русия е пречка за плана КАЛЕРГИ!
113
0
 
27
 
! Отговори
Остра сърдечна недос преди 5 години
Хаха тая толерастия ще затрие швабите. Чудя се даже медиите как не са обяснили, че немеца сам си е нанесъл ударите и се е гътнал от това! Сърдечна недостатъчност, много плоско госпожо Шмеркел!!!
112
0
 
18
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Да не забравяме че меркел е полска еврейка и следва плана каглиери!
111
1
 
12
 
! Отговори
Знаете ли защо преди 5 години
Са създадени ГМО храните?Не не знаете ***!ГМО храните унищожават постепенно един център в човешкия мозък, наречен от медиците "център на защитната агресия" тоест унищожават чувството за самосъхранение(имунната система) на белия човек, за да не оказва съпротива, когато го гърмят с атентати, ислямизирани, тъпчат, претопяват и т. н.!
110
0
 
12
 
! Отговори
До 314 преди 5 години
Пусни търсене в Гугъл "Плана КАЛЕРГИ", прочети и всичко ще ти стане ясно!!!
109
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баси чудото.такава ни орисията.21ви век проблем с мигранти.След 300год.с водата,след 500 с храната,след 1000 с душата.Май от 80те години,там и от оня съмнителен произход на процесора точно след Рузвелд,светът навл3зе в друга ера и парадигма.Заедно с хилядолетието изчезна и възприятието за щастие.Сега то е брутална алчност.Тя съсипва.За чии *** на Меркел беше всичко това? Явно има нещо " свръх секретно"...
108
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МЕРКЕЛ, Юнкер и Туск са носители на наградата "КАЛЕРГИ", а кой е тоя мръсен евреин, прочетете в нета запъкления му план за унищожаване на бялата раса и християнството и превръщане цялото човечество в роби на еврейската раса!!!
107
2
 
8
 
! Отговори
Siege Hail преди 5 години
Само вованите могат и ще спрат нашествието на талибаните - другото са мокри сънища - ауфвидерзейн!