След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...

Единият от заподозрените е трябвало да бъде екстрадиран
Обновена: 10 сеп 2018 07:02 | 9 сеп 2018 21:00, Веселина Йорданова
416
След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...
Снимка: БТА

Стотици полицаи са изпратени в източния германски град Кьотен, провинция Саксония-Анхалт, поради очаквана демонстрация след убийството на германец от двама афганистанци, съобщава в. "Билд", цитиран от ТАСС.

Още по темата
Силите на реда са в повишена бойна готовност, на улицата са докарани две водни оръдия.

Очаква се тази вечер в града, в бившата ГДР, да се състои траурен марш, за който призоваха крайнодесни групировки, както и контрадемонстрация, организирана от партия "Левите".

По-късно обаче от полицията съобщиха, че 22-годишният мъж, който загуби живота си след спречкване, е починал от остра сърдечна недостатъчност, предаде ДПА.

Сърдечната недостатъчност не е имала "пряка връзка с получените наранявания", заяви директорът на полицията на провинция Саксония-Анхалт след първоначалната аутопсия.

Двамата афганистанци, които бяха арестувани заради смъртта на мъжа, са разследвани за причиняване на тежки телесни повреди.

Според "Билд", един от тях е трябвало да бъде екстрадиран от Германия.

Снощи трима афганистанци влезли в спор с германка на местна детска площадка. Двама минувачи - граждани на федералната република, се намесили и се стигнало до сбиване. Първоначалните информации бяха, че германецът е бил ранен и е починал от кръвоизлив в мозъка.

През нощта срещу 26 август в саксонския град Кемниц почина от раните си 35-годишен местен жител, намушкан с нож. По данни на следствието нападателите са били мигранти от Сирия и Ирак.

Двама от тях са арестувани, а още един - иракчанин, се издирва. След инцидента в града имаше протести, понякога съпроводени с безредици, напомня ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия е обречена, и то ............................. от масоните в Бавария!!!Ако щете вярвайте, но всичко е планирано.............от масонските ложи..............а обикновените германци................никой не ги пита за нищо!!Питайте баба ви Меркел..................тя ще ви светне по въпроса!!
105
1
 
22
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Питайте Меркел що така.Когато брадатите почнат да тропат по вратите с ножове в ръце тогава ще стане интересно.
104
0
 
20
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
103
1
 
21
 
! Отговори
до 298 преди 5 години
Не си ли спомняш как се радваха и дори подсмиваха американчетата, когато монката режеше ракетите. Забрави ли? Дори по телевизията предаваха. Същия модел ракети, с които сирийците пуцат великите томахавки. Ракети модел 1965 година. Сега стана ли ти ясно защо се рсдваха. И тогава ли мууу пастирчетата бяха руски агенти? С тази логика, още дълго време ще сте клоаката на европа. Айде лека нощ, че може би трябва да се явиш на работа сутринта.
102
22
 
0
 
! Отговори
простата истина преди 5 години
Ако американците не бяха хрантутили московските разбойници света щеше да е по-хубав. Ама българите са виновни че се правеха че не ги интересува.Както сега, комунистите разформироваха войската по воля на москва под прикритието на демокрацията за да нямаме с какво да се защитим ако ни нападнат. Сега поне 30 години трябва да минат за да се създаде войска достойна да отрази нападение.
101
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Алес Дойче Юберал". Велика Германия, Велика България.Да живей!Били сме , хей!
100
16
 
5
 
! Отговори
факт! преди 5 години
германчетата ще повикат ще повикат па накрая ще млъкнат
99
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до няколко години европа ще заприлича на босна през междуетническата война но тази която предстой в европейският съюз ще бъде по кървава
98
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе шаяци, като дойде германеца пак ще заговорите правилен английски.Не знам дали ме разбираш? Много сте зле станали.
97
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кеф дръгливият полегна.
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аве Швул недъгав оди хапни, пийни начеши се ще изпушиш съвсем!
95
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рано или късно Европа трябва да каже - никой емигрант не е добре дошъл независимо по какъв повод идва. Неизбежно е - 500 млн. бедни и необразовани, съответно невградими африканци и азиатци мечтаят да дойдат в Европа на уредено,чисто,топло и сито място. Какво ще работят тези невежи,кой ще ги храни,кого ще чуккат(жените им не са с тях).По-добре да ги спрат по-рано отколкото, когато дойдат фашисти на власт да свършат затлачената работа.
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нали без регистрация само по 5 коментара как така с по 20 коментара тука , Главния редактор утре да си пише молбата за напускане
93
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той и предния беше германец ама от колумбийски произход , в германия им викат Миграционсхинтагрунд на такива
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аве Швул ти мой да си бел, ама с'мърдиш отвсякъде. Така че като забумтят ония "солариуми " ти ще си един от първите които ще добият Тен!
91
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И гласувам за тях!,Режеш клона на който седиш мамyно. После ще изгонят теб
90
7
 
1
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
каква е разликата ако германец убие германец или човек от друга националност убие германец?
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Става въпрос за вътрешно-политически план, не за икономика.
88
0
 
17
 
! Отговори
ХАХАХАХАХ преди 5 години
Долни манипулатори, първо беше от черепно мозъчна травма, а сега от сърдечна недостатъчост... Как искат да скрият истината. Маркел убива собствения си народ и прикрива случилото се. Няма да изкара следващия месец коалицията... 2 ро нагло убийство в рамките на две седмици...
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като си мисля в дългосрочен план Меркел прави нещо добро.Така ще даде възможмостна арийците да действуват.Досега те са държани подтиснати и депресирани от Великите сили защото са причинили Втората Световна. Което не беше справедливо.Световната икономика докара Втората.