След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...

Единият от заподозрените е трябвало да бъде екстрадиран
Обновена: 10 сеп 2018 07:02 | 9 сеп 2018 21:00, Веселина Йорданова
416
След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...
Снимка: БТА

Стотици полицаи са изпратени в източния германски град Кьотен, провинция Саксония-Анхалт, поради очаквана демонстрация след убийството на германец от двама афганистанци, съобщава в. "Билд", цитиран от ТАСС.

Още по темата
Силите на реда са в повишена бойна готовност, на улицата са докарани две водни оръдия.

Очаква се тази вечер в града, в бившата ГДР, да се състои траурен марш, за който призоваха крайнодесни групировки, както и контрадемонстрация, организирана от партия "Левите".

По-късно обаче от полицията съобщиха, че 22-годишният мъж, който загуби живота си след спречкване, е починал от остра сърдечна недостатъчност, предаде ДПА.

Сърдечната недостатъчност не е имала "пряка връзка с получените наранявания", заяви директорът на полицията на провинция Саксония-Анхалт след първоначалната аутопсия.

Двамата афганистанци, които бяха арестувани заради смъртта на мъжа, са разследвани за причиняване на тежки телесни повреди.

Според "Билд", един от тях е трябвало да бъде екстрадиран от Германия.

Снощи трима афганистанци влезли в спор с германка на местна детска площадка. Двама минувачи - граждани на федералната република, се намесили и се стигнало до сбиване. Първоначалните информации бяха, че германецът е бил ранен и е починал от кръвоизлив в мозъка.

През нощта срещу 26 август в саксонския град Кемниц почина от раните си 35-годишен местен жител, намушкан с нож. По данни на следствието нападателите са били мигранти от Сирия и Ирак.

Двама от тях са арестувани, а още един - иракчанин, се издирва. След инцидента в града имаше протести, понякога съпроводени с безредици, напомня ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
1
 
! Отговори
lelka преди 5 години
Тук малко трябва да се изчака подробната информация. Спречкването е било май за бащинство. Една германска гражданка била бременна и двама или трима афганистанци се скарали от кого е била бременна. И тоя германски гражданин се намесил. Нещо много неясен е още случая.
85
2
 
1
 
! Отговори
ВЕЧЕН ВИ-ПИ-ЕН преди 5 години
ЗА ТОВА, ЧЕ МЕ ЗАБАВЛЯВА ПУТИНОФИЛОПИТЕКО И ЗА ПРОЯВЕНА НАХОДЧИВОСТ В ОБИДИТЕ И ТВОРЧЕСТВО В ПИСАНЕТО СИ СПЕЧЕЛИ ЕДИН ДЕН БЕЗ НЕПРЕСТАННИ ОБИДИ ОТ МЕН ТУК УТРЕШНИЯ 10-ТИ :D
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия били много спористи бе,спорили с германка на детска площадка,що не си ходят да спорят с жените си в харема,ама там не ловят декиш демек не им се ловят на спора,не им вървят приказките,не предят пред техните в харема,ако многа вдигат врява ще гледат в цвлия харем всички подред що и децата да ги водят на детска площадка докат си лъскат маникюеа от туй,че ги няма през туй време.
83
0
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДВА НИКА МУ ИЗМИСЛИ И ОСТРОУМНИ КОМЕНТАРИ ИМАШ КАПАЦИТЕТ ГАДИ-НО :D
82
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека да си дрънчи кофата, зарежи го.Утре пак :))))))))))))))
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак на цинника му го слагат два катаУтре няма да може да си седи на краката
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ще се справим" каза баба Меркел и свали гащите...
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дрънчи кофо, дрънчи.Освен тук, няма къде другаде да се раздрънчиш.Ха хаа ха ха ха ха ха
78
5
 
6
 
! Отговори
щом немски преди 5 години
войничета убиват в Афганистан, защо афганистанци дс не убиват в Германия. Айде малко справедливост по европейски стандарти. Дръжте се здраво за ценностите.
77
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За повече от половин час оставих този сайт, а като се връщам - кофата дрънчи ли, дрънчи.Този жена му пак го е набила. може и да го е изгонила от вкъщи тази вечер и сега няма какво друго да прави, седи на някоя пейка и пише ли пише чрез телефона си. :)
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,,....Стотици полицаи са изпратени в източния германски град Кьотен, провинция Саксония-Анхалт, поради очаквана демонстрация след убийството на германец от двама афганистанци,........'' Значи демонстрациите могат да бъдат предвиждани,и провокирани,както пасането и доенето на овцете.Та значи стадото може да бъде манипулирано предварително.Тука мирише на конспирации,и други разни тайни служби. Не мислите ли ?
75
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета и не вярвам на очите си, немската преса се занимава с брата на убитият, бил член на крайно-дясна групировка!*** демагогията.
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВАДЕТЕ РОЗОВИТЕ МЕЧЕТА И ПЕЙТЕ ПЕСНИ СРЕЩУ НЕВИДИМИТЕ АТАКИ ! Стигнахме я до там да се правим на слепи и че това което виждаме НЕ Е онова което е . Оруел е писал против тоталитаризма,ама ако знаеше че и демокрацията ще излезе изр/одче незнам какво би казал или написал!Имало викат расизъм,ислямофобия,хомофобия ,а никой не пита защо се засилиха тези течения?Това е все едно да ти е наводнена къщата и дасе правиш че нищо няма,а който ти посочи проблема ти го наричаш с всякакви имена и епитети
73
0
 
6
 
! Отговори
99174 преди 5 години
"Солон Паси оцеля след ухапване от змия в Габон". Ако става дума за Соломон Паси тази змия сигурно е решила да се самоубива за да го ухапе.
72
0
 
3
 
! Отговори
Споделям преди 5 години
Рано или късно, за глупостите на управляващите, народът започва да тегли каиша!
71
0
 
11
 
! Отговори
Додо преди 5 години
От публикацията ни стават ясни доста неща, които не знаехме. Ето ги сумирани:1. Исляма е религията на мира и любовта, а мюсюлманите са мирни и любящи хора, които нямат абсолютно нищо общо с тероризма! 2. Германецът е починал от сърдечно-съдово заболяване, а бежанците от война от Афганистан са абсолютни жертви на расистко, ислямофобско нападение. 3. Германците са лоши хора, нацисти, хитлеристи, фашисти и расисти, които са убили 6 милиона евреи в концлагери, след което ги изгорили на пепел.
70
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърдечната недостатъчност не е имала "пряка връзка с получените наранявания", заяви директорът на полицията на провинция Саксония-Анхалт след първоначалната аутопсия. Ето това е част от демокрацията- лъжите, манипулирането на общественото мнение и пълно отсъствие на морал.
69
0
 
21
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Това е наистина страшно - момчето са го за..кла..ли и само и само да има мир започват едни наливания от пусто в празно, че, видиш ли, той си умрял сам и нямало връзка! Живея в Германия и още от начало казаха, че е изгубил много кръв преди да получи медицинска помощ, при което острата сърдечна недостатъчност е нормална. Започнаха и тези като да се оправдават като Бойко Борисов за Своге.
68
1
 
10
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Тревожните новини не спират Солон Паси оцеля след ухапване от змя в Габон :)
67
1
 
27
 
! Отговори
3456д преди 5 години
Германците...за две-три седмици 2 убийства.Абсолютно съм сигурен, че хората способни да създават перлите BMW, Mercedes и т.н няма да траят още дълго изпълненията на т.нар. "бежанци", "мигранти" и т.н.Дебелогъзото бабенце ще падне от власт със страшна сила и най - голямата й тъпотия е, че върна радикализма в германското общество. Колко дълго ще наричаш братята на убитото момче "крайно-десни"? и да се опитваш да обясняваш, че това убийство е нещо нормално?