След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...

Единият от заподозрените е трябвало да бъде екстрадиран
Обновена: 10 сеп 2018 07:02 | 9 сеп 2018 21:00, Веселина Йорданова
416
След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...
Снимка: БТА

Стотици полицаи са изпратени в източния германски град Кьотен, провинция Саксония-Анхалт, поради очаквана демонстрация след убийството на германец от двама афганистанци, съобщава в. "Билд", цитиран от ТАСС.

Още по темата
Силите на реда са в повишена бойна готовност, на улицата са докарани две водни оръдия.

Очаква се тази вечер в града, в бившата ГДР, да се състои траурен марш, за който призоваха крайнодесни групировки, както и контрадемонстрация, организирана от партия "Левите".

По-късно обаче от полицията съобщиха, че 22-годишният мъж, който загуби живота си след спречкване, е починал от остра сърдечна недостатъчност, предаде ДПА.

Сърдечната недостатъчност не е имала "пряка връзка с получените наранявания", заяви директорът на полицията на провинция Саксония-Анхалт след първоначалната аутопсия.

Двамата афганистанци, които бяха арестувани заради смъртта на мъжа, са разследвани за причиняване на тежки телесни повреди.

Според "Билд", един от тях е трябвало да бъде екстрадиран от Германия.

Снощи трима афганистанци влезли в спор с германка на местна детска площадка. Двама минувачи - граждани на федералната република, се намесили и се стигнало до сбиване. Първоначалните информации бяха, че германецът е бил ранен и е починал от кръвоизлив в мозъка.

През нощта срещу 26 август в саксонския град Кемниц почина от раните си 35-годишен местен жител, намушкан с нож. По данни на следствието нападателите са били мигранти от Сирия и Ирак.

Двама от тях са арестувани, а още един - иракчанин, се издирва. След инцидента в града имаше протести, понякога съпроводени с безредици, напомня ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещата в Германия загрубяват брутално. Развръзката е много скоро.
65
0
 
27
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Умрял от Сърдечен Удар , заради счупен череп и прерязано гърло ?То така се умира при тези травми - сърцето спира .
64
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е шега ,според Билд позовават се на аутопсията ,немеца е имал проблеми със сърцето .Младежа се е намесил между спорещи афганци и немкиня от кого е забременяла и свадата ескалирала ,след което младежа е починал в болницата от сърдечна недостатъчност .
63
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойна готовност ? Срещу протестиращи ? Че полицията трябва да брани гражданите и интересите им, нали так ? Ако всички протестират против лошите емигранти, полицията тбрябва да се рписъедини :)
62
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърдечна недостатъчност значи..... само това ли можаха да скроят за толкова малко време?
61
0
 
13
 
! Отговори
Тцъ! преди 5 години
Много антиарийска визия - не всяват респект - като овце стоят..Липсва щурмфюрер - стегнати редици и повече щандарти...
60
0
 
13
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Хубаво трябва да им прикипи на немците, че да изтръскат целия дюшек. Това поне със сигурност го могат.
59
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 40Че те германките това и чакат. Да ги ръбят мюсулманите. Германците да работят.
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МЕРКЕЛ СЪСИПА И ГЕРМАНИЯ И ЦЯЛОТО ЕС И С БЕЖАНЦИТЕ И С ДЕЙСТВИЯТА СИ!!100 МИЛИАРДА ДЪЛГ ОТПИСА НА ГЪРЦИЯ ВМЕСТО ДА ИМ ТЕГЛИ ЕДНА И ТОВА КАТО ЗА НАЧАЛО И ПОСЛЕ ОЩЕ ОПРОСТЯВАНЕ ДЪЛГОВЕТЕ ИМАШЕ!!!МЕРКЕЛ ТРЯБВАШЕ ДА ПРАТИ ГЪРЦИЯ НА МАЙНАТА Й!МЕРКЕЛ ТВОРИ САМО ЗЛИНИ ЗА ЕС И ГЕРМАНИЯ ОТКАКТО Е НА ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!
57
0
 
21
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Пределно ясно е,че ислямското нашествие в Европа е старателно планирано,обилно финансирано,с перфектно организирана логистика и пропаганда.Също е ясна и целта-съсипване на Европа и подмяна на населението с последващо завладяване/подчиняване.Знаят се и причинителите-САЩ(на Обама и Сорос),Израел и Саудитска Арабия(която дава парите).Обаче мерки не се вземат НИКАКВИ,европейците се държат като обречени,а всеки надигнал се против това без.умие бива смачкан!
56
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уау! Афганистанец убива германец, полицията е изпратена с водни оръдия да пази убийците :) ХАХАХААХАХААХАХАХ Не знам кой стои зад концепцията на тази военна доктрина, но трябва да се признае, че е абсолютен гений.
55
1
 
12
 
! Отговори
Крайно време е преди 5 години
да се въведе и групова отговорност:При нападение с нож, извършено от имигрант, дори и да няма жертви - екстрадация на 10 000 от неговата етническа или народностна група, без право отново да стъпят на територията на ЕС.Същото и при опит за изнасилване.Ако има загинал човек или изнасилена жена - екстрадация на 100 000, с доживотна забрана да влизат в ЕС.
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе и аз не мога да ги понасям тия с кораните под мишница. Напъплили са навсякъде обаче жена ми се сприятелила с трима афганистанци и петима иракчани и сега сме семейни приятели и често си ходим на гости дори когато аз съм на работа в гумаджийницата. Дори им правя безплатен...баланс.
53
0
 
8
 
! Отговори
Munchen_DE преди 5 години
Искам да разбера и този убиец през коя страна е влязъл в Европа!
52
0
 
22
 
! Отговори
Правят се на будали преди 5 години
Раните с нож не могат ли да причинят толкова силен стрес у човек с болно сърце, че той да получи сърдечен разрив?Това може да се случи и на съвсем здрав човек ако нощем питеци го нападнат с ножове!Бог да прости момчето, но ако беше си отминало като страхлива шушумига, сега щеше да е живо. Но то е предпочело да постъпи като достоен мъж и е платило с живота си.Сега е нужно виновните питеци да получат същото наказание.
51
0
 
13
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Рим се разпада !Това е хора това е няма шеги няма майтапи не е никак смешно ,на никой вече ,кошмарите стават реалност!
50
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво търси това швабче нощем при мъжете?
49
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Немците трябва друг да ги командва те изпълняват всякакви заповеди въпроса е да ги командват добри, а не зли хора.
48
1
 
5
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Не може да им отречеш упоритостта :)
47
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германците са най-тъпият народ на света. За сто години трети път го доказват.