След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...

Единият от заподозрените е трябвало да бъде екстрадиран
Обновена: 10 сеп 2018 07:02 | 9 сеп 2018 21:00, Веселина Йорданова
416
След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...
Снимка: БТА

Стотици полицаи са изпратени в източния германски град Кьотен, провинция Саксония-Анхалт, поради очаквана демонстрация след убийството на германец от двама афганистанци, съобщава в. "Билд", цитиран от ТАСС.

Още по темата
Силите на реда са в повишена бойна готовност, на улицата са докарани две водни оръдия.

Очаква се тази вечер в града, в бившата ГДР, да се състои траурен марш, за който призоваха крайнодесни групировки, както и контрадемонстрация, организирана от партия "Левите".

По-късно обаче от полицията съобщиха, че 22-годишният мъж, който загуби живота си след спречкване, е починал от остра сърдечна недостатъчност, предаде ДПА.

Сърдечната недостатъчност не е имала "пряка връзка с получените наранявания", заяви директорът на полицията на провинция Саксония-Анхалт след първоначалната аутопсия.

Двамата афганистанци, които бяха арестувани заради смъртта на мъжа, са разследвани за причиняване на тежки телесни повреди.

Според "Билд", един от тях е трябвало да бъде екстрадиран от Германия.

Снощи трима афганистанци влезли в спор с германка на местна детска площадка. Двама минувачи - граждани на федералната република, се намесили и се стигнало до сбиване. Първоначалните информации бяха, че германецът е бил ранен и е починал от кръвоизлив в мозъка.

През нощта срещу 26 август в саксонския град Кемниц почина от раните си 35-годишен местен жител, намушкан с нож. По данни на следствието нападателите са били мигранти от Сирия и Ирак.

Двама от тях са арестувани, а още един - иракчанин, се издирва. След инцидента в града имаше протести, понякога съпроводени с безредици, напомня ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
AX беше прав
145
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Арабия за арапите, Европа за европейците. Така е единствено възможно. Тия са с мисленето на турците-присъстващи според соросоизма, които са налитали пет века с насилие над българки.
144
1
 
15
 
! Отговори
D преди 5 години
Да,най-вероятно правителството се опитва да преиначи нещата защото все повече хората започнаха да се настройват срещу емигрантите,и сега се чуди какво да прави та хем агнето да е цяло,а вълкът сит.
143
7
 
9
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Защо говорите грешни неща, защо всячески се стремите да обяснявате на хората колко е лошо да се живее в Германия?Ъъъъ, не им се връзвай, на лъжите! Руснаците са си комплексирани по принцип! Плюят България, а изкупуват масово имоти тук! Плюят Германия, а една от най - големите диаспори там е руската. На тях всичко им е на АбАрот.
142
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ми тя твойта Германия Винаги сама се погребва"Първо, не е моя. :)Второ, щом сама се погребва, тогава защо се опитвате вие да я погребете? :))) Защо говорите грешни неща, защо всячески се стремите да обяснявате на хората колко е лошо да се живее в Германия? Постоянно повтаряте как била станала "като планетата на маймуните", колко било "скъпо да се живее там", колко били "гадни немците", били "студени и недружелюбни хора, които ни мислят злото", как "ЕС загива" и т.н. Защо, а? :)))
141
1
 
41
 
! Отговори
питанка преди 5 години
"Двамата афганистанци, които бяха арестувани заради смъртта на мъжа, са разследвани за причиняване на тежки телесни повреди." На смъртта и убийството вече тежка телесна повреда ли и казват ? Тия либерал *** даже и Гьобелс би им завидял на пропагандата.....
140
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Полина СтаневаМислиш, че на теб ще се размине ли. Същото те чака и теб.
139
2
 
11
 
! Отговори
Самир Хаджбулатов преди 5 години
Никой нищо не казва за правоверните??? Имат ли контузии ще работи ли психолог с тях?? Все пак са действали в условия на самозащита! Тея,, картофели"са си виновни!
138
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Германци, осторожно! Секунда невнимание, а после - цял живот мъртъв!
137
1
 
39
 
! Отговори
ромчето преди 5 години
трима афганистанци влезли в спор с германка на местна детска площадка. Двама минувачи - граждани на федералната република, се намесили и се стигнало до сбиване ... а тука никой не би се намесил !!! особено ако са светло ***
136
4
 
6
 
! Отговори
Русофил до 160 преди 5 години
Ми тя твойта Германия Винаги сама се погребва - Русия и запява Погребалният марш а русофилите просто правим калабалък на Опелото...
135
2
 
19
 
! Отговори
Мадам Ненорман преди 5 години
Ще се справим! Те са наши гости, не ги съдете строго.
134
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мдаа+100
133
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното убийство с нож на Европейци от мохамеданин.Много зачестиха, много станаха, почти всеки ден, следвайки наставленията на шефове.Време е да се събудим.
132
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Полина СтаневаTo aко стане ислямска република, много яка държава ще е значи.
131
2
 
28
 
! Отговори
Полина Станева преди 5 години
ах Германистан, ислямска джамахирия, рай за ци,га,ни и турци и скорошен бъдещ ад за българските емигранти и техните деца, ха ха ха това ги чака
130
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ахахах, русофилите пак погребаха Германия набързо. :)))
129
1
 
34
 
! Отговори
Мдаа преди 5 години
Меркел завчера направи общо изявление с Макрон, замъкът Месеберг край Берлин, изводът е: видим страх от евроизборите, а сега си представете десни партии в ЕС.Макрон (отглеждан от корпорациите) и Меркел, доживот погребват Европа.Затварят си очите за бежанския проблем и съдават бъдещи ултрадесни партии.Няма европеец приемащ спокойно анормалната им. политика.Липсват адекватни мерки ситуацията да не ескалира.Дори възрастни мигранти са ужасени от днешните бежанци.Дори умерените стават "неумерен
128
2
 
42
 
! Отговори
пецата преди 5 години
либералите до последно ще сдържат и така вече надутото буре с барут, интересно е до кога ще търпят швабите , и ние сме прости ама явно те са още по прости , при нас поне се намериха 2ма 3ма които да ловят мигранти в горите
127
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РУСИЯ Е НОВИЯ ДОМ НА ХРИСТОС НА ЗЕМЯТАДЯВОЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАТОЧЕНИ ЗАД АДОВИТЕ ПОРТИ ЗАЕДНО С ЮДЕО МАСОНИТЕ