НАТО: Русия се готви за голям конфликт!

Москва започна гигантски военни учения
11 сеп 2018 21:18, Елка Василева
142
НАТО: Русия се готви за голям конфликт!
Снимка: БТА

Организацията на северноатлантическия договор НАТО днес предупреди, че Русия се готви за голям конфликт, предаде ДПА.

Още по темата

Русия започна едноседмични военни учения, рекламирани като най-големите след Студената война. Във военните маневри в руския Далечен изток участват над 300 000 войници, включително сили от Китай и Монголия.

Ученията демонстрират съсредоточаването на Русия върху тренировката за голям конфликт, посочи в изявление говорителката на НАТО Оана Лунджеску.

"Те се вписват в модела, който наблюдаваме от известно време: по-самоуверена Русия, която значително увеличава бюджета за отбрана и военното си присъствие".

"През последните години наблюдаваме значително военно укрепване на Русия, включително в районите на Балтийско и Черно море, както и в Средиземноморието", се казва в изявлението.

"Нещо повече, Русия показа, че желае да използва военна сила срещу съседите си, например Украйна и Грузия", добави Лунджеску.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
8
 
! Отговори
ВЕСКО преди 5 години
До АНТИКОМУНИСТ: А , КЪДЕТО Е СТЪПИЛ АМЕРИКАНСКИ /НАТОВСКИ/ БОТУШ , ХОРА НЕ СЕ РАЖДАТ. СПРАВКА -ПОЧТИ ВСИЧКИ АРАБСКИ СТРАНИ И НЕ САМО ТАМ. САМО ЧЕ , РУСИЯ НЕ Е АРАБСКА СТРАНА И *** ВОЕННИ ГЛАВИ ОТ НАТО ВСЕ ЗАБРАВЯТ ИСТОРИЯТА.
77
3
 
8
 
! Отговори
ВЕСКО преди 5 години
ТОВА Е ЛОГИКАТА ,ЗАЩОТО НАТОВЦИТЕ ЕДВА ЛИ НЕ СА ВЕЧЕ В ЛЕГЛАТА НА РУСКИНИТЕ. ОБГРАДИЛИ СА РУСИЯ ,КАТО ЛЕШОЯДИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ И СЕГА СЕ "ЧУДЯТ" ОТ ВОЕННИТЕ ИМ МАНЕВРИ. ТАКА ТРЯБВА ,ЗАЩОТО НА ВРЕМЕТО ПОДКУПИХА ГОРБАЧОВ ,ТОЙ ЗАКРИ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР , А ЛЪЖЦИТЕ ОТ САЩ ОСТАВИХА НАТО.
76
11
 
4
 
! Отговори
Чичо Ади преди 5 години
Кремълското джудже се опитва голям да го извади, ама не може! Дните му са преброени, държавата Россия фалира. Както СССР! Ще си навират ракетите изотзадзе.
75
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демонстрира ви. Че е военна сила и е независима!Калитковци събрани от кол и въже! Смешни са натовците Американски!-:)
74
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Русия!
73
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да пратят само няколко хиляди рускини, ама от по-засуканите и мъжете на врага веднага ще им се предадат нез бой. Много са силни рускините! Може да ги пратите на учение в България.
72
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен, с оглед на тези могъщи маневри...мисля че Китай, Русия и Монголия се подготвят да нападнат Тибет. Обаче победата е на кантар пак. Ония монаси мамата си тракали ей.
71
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ако сьм на Путин до сега да сьм пуснал малко атомни бомби над северна Америка
70
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин и Лавров са големи политици и истински патриоти, а вие, които пишете с/у тях и с/у Русия сте едни форумни мишки.Само пред компютрите сте много велики, иначе сте гола вода!!
69
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави са руснаците да се готвят за война.................не спряха с провокациите от Западните държави..............чак нагли станаха западняците , самозабравиха се вече!!
68
6
 
23
 
! Отговори
Хигиена преди 5 години
Путин за говедарите е като Доместос за бактериите и Райд за ***. Милиони кравари ще умрат. Изтребва ги до крак.
67
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами, готви се май. Май предусетиха руснаците какво им готвят от НАТО и взеха да се подготвят усилено. И съюзи създават, и плацдарми... Да те заградят с военни бази с ракетни установки, забранени от няколко договора всяка и ти да си стоиш и кротуваш е крайно наивно. Вярно, не са върха, но след втората световна да ги наречеш наивни е меко казано глупаво.
66
27
 
11
 
! Отговори
Българин - родолюбец преди 5 години
Най мразя продажни рубладжии и руска бракма москвич
65
2
 
12
 
! Отговори
,_.... преди 5 години
До ,_....(ПРОДъЛЖЕНИЕ)Извзеха земята на хората по селата и останали да работят СОБСТВЕНИТЕ СИ НИВИ за жълти стотинки, те го правеха не само защото бе въведено така нареченото жителство, но и защото хората си обичаха земята И искаха да са близко до нея. А пияниците и голтаците заминаха за големия град и станаха ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ.
64
1
 
8
 
! Отговори
,_.... преди 5 години
До До 84Браво! Най-после да видя здравомислещ на Интернет-а. Писнало ми е да чета как гражданеещи се *** използват думата селянин или селски, когато искат да обидят някого. Кой продоволстваше така наречените граждани, които бяха глезени от 1944 до 1989? Да сте чували за Мазния влак Видин-София? Извзеха земята на хората по селата и останали да работят СОБСТВЕНИТЕ СИ НИВИ за жълти стотинки, те го правеха не само защото бе въведено така нареченото жителство, но и защото хората си
63
19
 
13
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 5 години
Където е стъпил пиян руски ботуш и трева не никне
62
13
 
9
 
! Отговори
Българофил преди 5 години
Най мразя продажни рубладжии да се правят на българи
61
12
 
8
 
! Отговори
100 рубли = 1 ДОЛАР преди 5 години
Гладна кокошка руска просо сънува
60
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук не говорим, дали ще ги използваме. А дали на агресова ще и стиска да напада ядрена държава :))) По последни информации в ръмъния са дислоцирани ядрени глави, които бяха в турция. Нато да даде на всяка държава Ако неможе да гарантира сигурност. Няма кво да лаламе напразно. Само ядрената бомба възспираа.
59
0
 
0
 
! Отговори
Да Мъде даже две преди 5 години
Искаш ли да ги полижеш леко ?Не съм ги мил цял ден :)