НАТО: Русия се готви за голям конфликт!

Москва започна гигантски военни учения
11 сеп 2018 21:18, Елка Василева
142
НАТО: Русия се готви за голям конфликт!
Снимка: БТА

Организацията на северноатлантическия договор НАТО днес предупреди, че Русия се готви за голям конфликт, предаде ДПА.

Още по темата

Русия започна едноседмични военни учения, рекламирани като най-големите след Студената война. Във военните маневри в руския Далечен изток участват над 300 000 войници, включително сили от Китай и Монголия.

Ученията демонстрират съсредоточаването на Русия върху тренировката за голям конфликт, посочи в изявление говорителката на НАТО Оана Лунджеску.

"Те се вписват в модела, който наблюдаваме от известно време: по-самоуверена Русия, която значително увеличава бюджета за отбрана и военното си присъствие".

"През последните години наблюдаваме значително военно укрепване на Русия, включително в районите на Балтийско и Черно море, както и в Средиземноморието", се казва в изявлението.

"Нещо повече, Русия показа, че желае да използва военна сила срещу съседите си, например Украйна и Грузия", добави Лунджеску.

/БТА/

 


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
6
 
2
 
! Отговори
Путен преди 6 месеца
Руската *** е в агония! Предсмъртни военолюбни гърчове тресат Шойгу и Жужето от Кремль. Скоро ще гледаме сеир и траурна музика, както по времето на Брежнев
90
2
 
8
 
! Отговори
ВЕСКО преди 6 месеца
До АНТИКОМУНИСТ: А , КЪДЕТО Е СТЪПИЛ АМЕРИКАНСКИ /НАТОВСКИ/ БОТУШ , ХОРА НЕ СЕ РАЖДАТ. СПРАВКА -ПОЧТИ ВСИЧКИ АРАБСКИ СТРАНИ И НЕ САМО ТАМ. САМО ЧЕ , РУСИЯ НЕ Е АРАБСКА СТРАНА И КУХИТЕ ВОЕННИ ГЛАВИ ОТ НАТО ВСЕ ЗАБРАВЯТ ИСТОРИЯТА.
89
3
 
8
 
! Отговори
ВЕСКО преди 6 месеца
ТОВА Е ЛОГИКАТА ,ЗАЩОТО НАТОВЦИТЕ ЕДВА ЛИ НЕ СА ВЕЧЕ В ЛЕГЛАТА НА РУСКИНИТЕ. ОБГРАДИЛИ СА РУСИЯ ,КАТО ЛЕШОЯДИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ И СЕГА СЕ "ЧУДЯТ" ОТ ВОЕННИТЕ ИМ МАНЕВРИ. ТАКА ТРЯБВА ,ЗАЩОТО НА ВРЕМЕТО ПОДКУПИХА ГОРБАЧОВ ,ТОЙ ЗАКРИ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР , А ЛЪЖЦИТЕ ОТ САЩ ОСТАВИХА НАТО.
88
2
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 88 преди 6 месеца
Тибет е автономна област в КНР. Централното правителство създаде уникална железница, каквато никой до сега не е правил - най-високата в света, през свръхтежък терен - пермафрост, ама ти не знаеш какво е това. Вагоните са херметизирани, подава се кислород, от вагоните не изтича капка вода. Ама ти няма да разбереш за какво е това! Дадоха стотици жертви-работници от равнините, несвикнали с разредения въздух.
В столицата Лхаса направиха свръхмодерна болница. Тибетците видяха плюсовете да са в Китай
87
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Русомразците да знаят, че в Русия има всичко! Има пияници, които се търкалят по тротоарите. Но тези тротоари са чисти, не като софийските! Но има един дебел каймак на обществото им, който горките пачи мозъчета не могат да си представят! Ножицата е така разкрачена, че наш гульо не може да си вдигне чутурата, да види единия край! Пияници сме виждали и у нас, и те са по-гадни - агресивни, псуват, скачат, мушкат с ножове. Но интелигенти като русите тук НЯМА! Разберете, просто няма! Сурогати имаме!
86
11
 
4
 
! Отговори
Чичо Ади преди 6 месеца
Кремълското джудже се опитва голям да го извади, ама не може! Дните му са преброени, държавата Россия фалира. Както СССР! Ще си навират ракетите изотзадзе.
85
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Демонстрира ви. Че е военна сила и е независима!Калитковци събрани от кол и въже! Смешни са натовците Американски!-:)
84
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Браво Русия!
83
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да пратят само няколко хиляди рускини, ама от по-засуканите и мъжете на врага веднага ще им се предадат нез бой. Много са силни рускините! Може да ги пратите на учение в България.
82
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Според мен, с оглед на тези могъщи маневри...мисля че Китай, Русия и Монголия се подготвят да нападнат Тибет. Обаче победата е на кантар пак. Ония монаси мамата си тракали ей.
81
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз ако сьм на Путин до сега да сьм пуснал малко атомни бомби над северна Америка
80
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Путин и Лавров са големи политици и истински патриоти, а вие, които пишете с/у тях и с/у Русия сте едни форумни мишки.
Само пред компютрите сте много велики, иначе сте гола вода!!
79
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Прави са руснаците да се готвят за война.................не спряха с провокациите от Западните държави..............чак нагли станаха западняците , самозабравиха се вече!!
78
6
 
23
 
! Отговори
Хигиена преди 6 месеца
Путин за говедарите е като Доместос за бактериите и Райд за хлебарките. Милиони кравари ще умрат. Изтребва ги до крак.
77
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ами, готви се май. Май предусетиха руснаците какво им готвят от НАТО и взеха да се подготвят усилено. И съюзи създават, и плацдарми... Да те заградят с военни бази с ракетни установки, забранени от няколко договора всяка и ти да си стоиш и кротуваш е крайно наивно. Вярно, не са върха, но след втората световна да ги наречеш наивни е меко казано глупаво.
76
27
 
11
 
! Отговори
Българин - родолюбец преди 6 месеца
Най мразя продажни рубладжии и руска бракма москвич
75
2
 
12
 
! Отговори
,_.... преди 6 месеца
До ,_....
(ПРОДъЛЖЕНИЕ)
Извзеха земята на хората по селата и останали да работят СОБСТВЕНИТЕ СИ НИВИ за жълти стотинки, те го правеха не само защото бе въведено така нареченото жителство, но и защото хората си обичаха земята И искаха да са близко до нея. А пияниците и голтаците заминаха за големия град и станаха ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ.
74
1
 
8
 
! Отговори
,_.... преди 6 месеца
До До 84
Браво! Най-после да видя здравомислещ на Интернет-а. Писнало ми е да чета как гражданеещи се *** използват думата селянин или селски, когато искат да обидят някого. Кой продоволстваше така наречените граждани, които бяха глезени от 1944 до 1989? Да сте чували за Мазния влак Видин-София? Извзеха земята на хората по селата и останали да работят СОБСТВЕНИТЕ СИ НИВИ за жълти стотинки, те го правеха не само защото бе въведено така нареченото жителство, но и защото хората си
73
19
 
13
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 6 месеца
Където е стъпил пиян руски ботуш и трева не никне
72
13
 
9
 
! Отговори
Българофил преди 6 месеца
Най мразя продажни рубладжии да се правят на българи