НАТО: Русия се готви за голям конфликт!

Москва започна гигантски военни учения
11 сеп 2018 21:18, Елка Василева
142
НАТО: Русия се готви за голям конфликт!
Снимка: БТА

Организацията на северноатлантическия договор НАТО днес предупреди, че Русия се готви за голям конфликт, предаде ДПА.

Още по темата

Русия започна едноседмични военни учения, рекламирани като най-големите след Студената война. Във военните маневри в руския Далечен изток участват над 300 000 войници, включително сили от Китай и Монголия.

Ученията демонстрират съсредоточаването на Русия върху тренировката за голям конфликт, посочи в изявление говорителката на НАТО Оана Лунджеску.

"Те се вписват в модела, който наблюдаваме от известно време: по-самоуверена Русия, която значително увеличава бюджета за отбрана и военното си присъствие".

"През последните години наблюдаваме значително военно укрепване на Русия, включително в районите на Балтийско и Черно море, както и в Средиземноморието", се казва в изявлението.

"Нещо повече, Русия показа, че желае да използва военна сила срещу съседите си, например Украйна и Грузия", добави Лунджеску.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнтисоросоидКолко рубли заработи тази вечер?
57
6
 
14
 
! Отговори
Антисоросоид преди 5 години
Тази новина предизвика уртикария и газ в урината на туземния сорросоидаж. А трябваше вече да са свикнали че Крим е руски.
56
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Мы прошли, прошли полсвета, если надо повторим ..." (основен строеви марш на Руската Армия)---Александър I Париж, 1814 ...Йосиф Висарионович Берлин, 1945 ...
55
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя па *** с ядрените ракети. Ще ти дам не две, а десет. Ама ще смееш ли да ги изстреляш срещу Русия, а? Каже бе, ербап. Ще предпочетеш да си ги навреш отзад май. Гаранция.
54
8
 
11
 
! Отговори
УкроМанГел преди 5 години
Украинеца да си набива щута в *** и да отива да си връща странато която Русия им подари !НЕщастници за два хамбургера си преЕвахте държавата, сега марш по светъ като катунари !Слава на Русия!
53
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАТО да въоръжи крайната граница с Ядрени бомби. Няма отново да търпим "братска" окупация. По 2 ф35 в България, Румъния и на горе + ядрени ракети. Няма какво друго да спре тея агресори.
52
6
 
7
 
! Отговори
НАТО преди 5 години
Квичим. От страх. Лоша Русия!
51
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СатаНАТОХовнюк, у меня гроба не будет. Прахът ми е бъде разпръснат в планината. Ще се чува само вятърът и тихо едно анданте от един концерт за цигулка, изпълнение на Хилари Хан или на Менухин.Но преди това ще те намеря, обещавам! Ще е чува жалък хленч!
50
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 72Така е и в твоя подкрепа ще разкажа истински случай. В Германия се запознават двама бивши врагове - офицер от Вермахта и офицер от Червената армия. Разбира се, водката помогнала на тяхното приятелство. Спомени за сражения, кръв, страдания. По едно време немецът дълбокомислено казал: "В тази война войници бяхме само ние и вие! Останалите бяха шайссе!". Особено важало за американците.
49
4
 
2
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
до 57Ищи, ищи, и копи на гроб.
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди имаше две велики армии - Червената и Вермахта. Сега заради ционистите Англия и САЩ остана само една...
47
8
 
12
 
! Отговори
ХАХАХА преди 5 години
А НАТО се готви за голямо пълнене на памперси. Даже тече подготовка и за неналичност на памперси.
46
9
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 55 преди 5 години
Пълен ***! Русия е най-големият износител В СВЕТА на пшеница, изнася и други зърнени храни. Изнася риба и рибни продукти, морски деликатеси, хайвери, водка, пчелен мед, шоколад и сладкарски изделия, захар. Създадоха огромни сVине- и птицекомплекси, оранжерии. В селата се произвеждат много плодове и зеленчуци, реките им са пълни риба, горите - с дивеч, диви плодове, гъби. Руснакът гладен няма да остане!За него пред пълния търбух по-важно е националното достойнство, никога повече вражи крак
45
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кремълското гномче е смешно. Подскача като петле (няма смисъл да казвам, че е декоративно, подразбира се). *** е сама срещу света. Гладни, боси, пияни и с промити мозъци. Жал ми е за тях!!!
44
10
 
11
 
! Отговори
З преди 5 години
Браво на русия нато да се плаши от русия
43
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия бедна,Русия гладна,Русия в каменната ера,пък всички се съобразяват с тях егати парадокса.
42
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами като са толкова изостанали руснаците,което твърди западната пропаганда,нападнете ги и за 1 ден да се свършва,ама не смеете щото това ще е краят на Запада.
41
9
 
18
 
! Отговори
Iv преди 5 години
Русия никога не започва война тя я завьршва.
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новият 10 ноември наближава. Сигурен съм че поне 80 % от народа грешката която направиха няма да я повторят. Защото грешките са затова да не се допускат повторно. Този път едвали ще успеят да ви карат да скачате да рипате и да вирите двата пръста или пък да ви казват че от БКП вече са БСП. Разликата е че БСП станаха капиталисти и раздадоха куфарчетата от хазната и пенсионният фонд на мутрите които създадоха за да ви държът в подчинение и да ви застраховат с бухалките.
39
9
 
17
 
! Отговори
wqw преди 5 години
Въпреки че сме част от алианса, няма нужда да си затваряме очите за лицемерната политика на НАТО. Именно нейни членове са най-големите агресори последните 30 години. А Русия къде се намесва? Като изключим Сирия, основно в бившите си територии със значително руско население.