Шофьор блъсна и уби велосипедист във Варна

Мъжът е избягал, все още се издирва от полицията
11 сеп 2018 11:30,
41
Шофьор блъсна и уби велосипедист във Варна
Снимка: Архив, Булфото

Шофьор на БМВ блъсна и уби велосипедист във Варна. Мъжът се издирва от полицията, съобщават от "24 часа".

Тежкият инцидент става около 19:50 ч. на бул. "Приморски", близо до кръстовището на ул. "Македония" в морската столица. Водачът на автомобила все още не е установен.

Според официална информация на властите шофьорът застига велосипедиста и го блъска. 39-годишният мъж е откаран в болницата с тежки травми, но е починал малко по-късно, въпреки усилията на медиците.

По случая има образувано досъдебно производство. Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: автомобилиинцидентПТП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
32
 
! Отговори
селския бек преди 5 години
Само, че велосипедистът не бил на кръстовището а в морската градина до летния театър, и шофьорът не е неизвестен, а избягал от местопрестъплението и после се предал у полицията, съпровождан от адвокат, а и убитият колоездач е балетист от държавната опера.
36
1
 
49
 
! Отговори
Ай ай преди 5 години
Живея във Варна вече 10 години. Радвам се, че не съм с варненска регистрация. Поглеждам обективно на нещата - изключително лоши шофьори, с примеси на наглост и арогантност. Работата обаче е там, че не става дума само за варненци. Делението не помага на никого. Чисто и просто - *** си прави каквото си иска, защото знае, че вероятността да го накажат, е минамална. От там идва цялата работа. Не само за шофирането. За всичко!
35
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са долни инсинуации. Вьв Варна има 40км велоалеи които обединяват целия град. Така е официално. Така че няма начин велосипедист да е на пьтното платно и да шашка движението
34
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едни от най-лошите шофьори са във Варна.За какви Варненци говорим обаче,след като 90% вече не са от Варна.Това са пришълци със селски манталитет дошли от Разград,Шумен,Добрич и околните села.Казвам го като Варненец.Не ви искаме и не сте желани!
33
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофьорите в България изобилстват от: - нервни- необразовани- невъзпитани - неопитни, които са карали предимно в Неделя или в самотна провинция- с коли на около 10 години и повече- не толерантни- на мнение, че всички трябва да се съобразяват с тях, а те с никойКачествените шофьори, бъдете Внимателни!
32
0
 
39
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
Значи просто наказанията са нищожни
31
1
 
36
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 69Ти разбра ли къде е станало произшествието или т.ролиш за спорта.Пак асфалта ли ще е виновенИма маркировка която и слепец ще види.Нова ярка
30
4
 
38
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До БерлинВярно че в Берлин може да не те блъснат но вероятноста да те ръгнат между ребрата е доста по висока.
29
1
 
45
 
! Отговори
Млад шофьор преди 5 години
Да избягаш, когато си бутнал човек без да се поинтересуваш как е пострадалият що за човек трябва да си ? По въпроса със софийската регистрация, защо не се замислете колко от тези, които карат коли с регистрация СВ реално са родени, отгледани и възпитани в София ? Вероятно много малко. Да не говорим, че маса от лизинговите коли по провинцията, които се карат също са с регистрация СВ.
28
0
 
58
 
! Отговори
Kочо преди 5 години
Целия фейсбук е пламнал БМВ 3ка от началото на 90-те с регистрация В9113ВН - аз ли да им намеря на кого е???? Абсурдна държава!!!
27
1
 
32
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
До 15 Описах това, което видях! *** не знам какво е, вероятно леля ти...хах!
26
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
така е защото НИКОЕ правителство не си мръдна пръста 30 години да вкара в пътя олиг.офренчетата състезатели с дръгелите и самозабравилите се мутробизнесмени със скъпи коли... затова следващия път 80% от народа ще избере Слави пред връщането на герб/бсп- доказани Българоубийцина такова *** с 20годишно бмв без гуми от дрифтене гражданската му трябва да е поне 3000лева ...защото едва ли му е първо нарушение ..ама нали в тая "държава" се говори много а се върши нищо..
25
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като се има в предвид колко е ефективна милицията ни... справка - наглия случай в пловдив, където свидетелите казват ,че удар в лицето на жената е имало...а милиционерчето излиза пред телевизията и най безсрамно лъже че не било такаразследване и дисциплинарни уволнения до дупка за такива продажни мишки... дори в затвора им е мястотоинцидента с бащата на президента същата работа
24
2
 
53
 
! Отговори
riho преди 5 години
намерили убиеца. И сега ще почнат едни протакания, едни дела, едни отлагания на дела, стотина обжалвания и след 5години и 20-30хиляди лева разноски от нашия джоб ще го осъдят на 2години условно. А трябва като законите на Моисей - око за око, зъб за зъб, живот за живот. Разстрел и да се приключва. Иначе това ще е просто поредната жертва.
23
0
 
35
 
! Отговори
До 20 преди 5 години
Едва ли някой се интересува от *** ти "съществуване"
22
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живо самоубийство си е при тези шофьори да караш на платното с велосипед. Твърде много станаха жертвите от подобни катастрофи. С колело само в парка, а до там се пресича улицата, бутайки го. Пазете се, хората в БГ мислят само за моментите си желания, не мислят за последствията и какво могат да причинят на околните, масата са безотговорни, а последствията от липсата на отговорност, са невинните жертви... Велосипедистът е жертвата, но него го няма вече... Безотговорният е жив...
21
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във Варна трезви няма!
20
8
 
47
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Ето затова аз не живея в България. :)
19
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тов трябва да,се третира като предумишлено убийство
18
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5Това означава ли, че трябва да избяга, а не да помогне на човека или да извика линейка. А ако велосипедиста е твоя син?