Като пощенска картичка: Пхенян на 70-годишнината на КНДР

Вижте снимки от живота и празника в столицата на Северна Корея
Обновена: 12 сеп 2018 20:26 | 12 сеп 2018 19:36, Красимир Ангелов
23

Снимка: Reuters

Само преди няколко дни КНДР отбеляза 70 години от основаването си. Това стана с голям военен парад с артилерийски системи, танкове и друга бойна техника, но не и междуконтинентални балистични ракети, нито балистични ракети с малък и среден обсег.

Още по темата

Всички погледи тогава бяха вперени във военната техника и лидера на Северна Корея Ким Чен Ун, но фоторепортерите на Reuters запечатаха в снимки живота и празника в столицата Пхенян.

Кадри, като от пощенска картичка. Вижте ги в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Да преди 5 години
Всичко е перфектно! Ще ги стигнем севернокорейците......някога.
20
0
 
7
 
! Отговори
ПорЦелан преди 5 години
Бронираният мотор с кош забива къртици в земята! Искам го!!!
19
9
 
3
 
! Отговори
Виготура преди 5 години
Червените каскети от форума дружно да се изнасят във Северна Корея, щом толкова им харесва. Ама нещо не виждам голям наплив
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че къде отидоха пещерите ? И няма снимки ,как хрупат тревица . А де !
17
5
 
12
 
! Отговори
Константин преди 5 години
На мен ми се струва много подредена и стабилна държава. Хората са като часовници. И няма бандитизъм, като у нас. Бих я посетил и двете Кореи бих посетил, на екскурзия.
16
2
 
12
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До Митьо А пък нашата ябълка вследствие на демокрацията ,хем загнила от вънка ,хем червива от вътре .
15
9
 
10
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До Boto Намери сайтът на държавната им телевизия и там ще видиш що значи подредена държава ,без фалш без лъжливи новини .Само че не ти стиска ти искаш новини дето заливат СевернаКорея с лъжливи новини за да могат такива смърдели като теб да се кефят че по добри от Лос Говедарос няма .Да ама Северна Корея е пример каква трябва да бъде една държава със строг ред ,дисциплина и нулева толерантност към крадците и разбойниците .
14
8
 
8
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До Анонимен Защо да отварям Гугъл ,аз имам сайтът на държавната им телевизия и там има всичко от спортът ,земеделието ,промишленост , заводи, фабрики социална свера ,камиони ,трактори ,автобуси и все тяхно производство . За телефоните и компютрите и интернета няма да говорим .За ядреното оръжие също .Да ама там няма демократи либерали ,*** ,травестити ,наркомани пияници . Покрай Кимчо вместо охрана има хора с бележници и всичко си записват ,какво трябва да вършат .Иначе соп
13
2
 
9
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 5 години
До ГoшуПрост си Гоше,пикай и си легай.
12
10
 
12
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Какви красиви пропагандни снимки :) Особено ме впечатлиха телефоните кабинки, май като дете в соца помня такива и в БГ-то че имаше. А истината е, че който сега научи корейски, може в близко бъдеше да стане милионер. Там този режим ще падне, рано или късно и ако отидеш да отвориш каквото и да е ще забогатееш за нула време. Ще е същата джунгла и анархия като в БГ след падането на соца. Помня как дадох 500 лв за едни гъзарски обувки от магазин "Попи", пък те се скъсаха на 1-та седмица
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вдигнат ли им санкциите Южна Корея ще им дишат праха.
10
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямат бензин, вече повече от 70 години жестоки санкции и ембарго, само полулегално през Китай внасят бензим. На места използват още камиони с газови двигатели които се задвижат чрез горене на дърва. И пак не падат по гръб, произвеждат автомобили, спътници, ядрени централи, балистични ракети дори собсвени смартфони и таблети, а САЩ разговарят с тях като с равни.
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не може да се бъзика със Северна Корея. Дори Тръмп. Скоро го разбра и сега е мирен. Не дразни Лъва.
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красиво !Не като разкопаната и мърлява София.
7
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За томаневерниците -отворете гугъл ърт и вижте Северна Корея от космоса -пълно е с едни лагерчета -разпознават се лесно -П образни конструкции в центъра плац и от страни бараки като в Освиенцим . И така десетки и стотици ....В столицата тези на снимките са само част от партийното ръководство ,снимани с пропагандна цел -по селата живеят в 18 век. Няма телевизия ,няма интернет ,няма телефони ,няма автомобили ,няма частна собственост -има комуни като родовобщинния строй.
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Райска държава, мечтата на бг тролетариата :)Ама нещо не се снимат много там по екскурзии
5
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки севернокореец живее много по-добре от 90% от българите.
4
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До BotoА ти що не идеш да живееш в Южна Корея нещо май си нервен а ? Искаме ще се възхищаваме, не ни давай наклон на оная работа какво да харесваме.
3
14
 
15
 
! Отговори
Митьо преди 5 години
Лъсната ябълка, ама отвътре червива. 70 години пропиляни животи и съдби без свобода, без надежда.
2
11
 
10
 
! Отговори
Boto преди 5 години
Айде пак почнахме с пропагандата. Явно троловете са на смени.Да дадете някакви източници да ги видиме тея светила военни ама само да не се окаже групата майките на СофияАма като толкова им се възхищавате всеки ден на некакви комунистически държави що не си фанете влака и не отидете там да живеете,