Apple представи най-големия и скъп iPhone

IPhone Xs Max с 512 гигабайта памет за 1649 евро
13 сеп 2018 10:23, Бойчо Попов
127
Apple представи най-големия и скъп iPhone
снимка: Ройтерс

Американският технологичен концерн представи новите си смартфони и часовници на церемония в театър "Стив Джобс", носещ името на покойния съосновател на компанията, в Купертино, Калифорния.

След встъпителните думи на главния изпълнителен директор на концерна Тим Кук програмата продължи с представянето на четвъртата версия на смартчасовниците на Apple, които сега са с по-големи екрани и нови функции, сред които детектор, който може да регистрира нарушения в пулса и автоматично да изпрати обаждане до "Спешна помощ", ако потребителят падне. Предполага се, че тази функция ще го направи по-търсен от по-възрастните потребители. Джаджата може да прави дори ЕКГ.

Фокусът трябваше да бъде върху представянето на най-очаквания нов продукт на компанията - новите iPhone-и - iphone Xs и iphone Xs Max, за които се твърди, че са "най-усъвършенстваните" модели на компанията.

Xs е с 5,8-инчов екран (14,7 см), по-добър процесор и подобрени камери, а iphone Xs Max е с 6,5-инчов екран (16,5 см).

Цената на iphone Xs Max за клиентите в Европа започва от 1249 евро. IPhone XS, подобно на iPhone X, започва на цени от 1149 евро, за модела с 512 гигабайта памет обаче купувачите трябва да платят 1649 евро.

Както се очакваше, има и по-евтин нов iPhone - iPhone XR, който ще се продава на цени от 849 евро. Телефонът ще се предлага в 6 цвята и ще има 64, 128 или 256 гигабайта вградена памет.

Първите два модела ще се появят на пазара в България на 28 септември, а по-евтиният ще дойде през октомври.

Повече по темата вижте в целия материал на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: iPhoneapple
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
най-накрая направили звука на видеото от камерата да е стерео...другите не-толкова престижни марки са го реализирали преди 4-5 години :)
58
0
 
9
 
! Отговори
до Манго 7.5 преди 5 години
Взех си Нокиа 8 преди 4-5 месеца, е няма аналог с андроид който да е конкурент!има и ксайомита и други марки които дават хубави телефони евтино, но всеки си търси и намира.същото е с автомобилите, с компютрите и тн.Ако някой иска ябълка - да си вземе ябълка, стига да му е по джоба.
57
2
 
10
 
! Отговори
купувач преди 5 години
и 10 000 евро да беше, пак ше си го купим !
56
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тестване на стадото...Докога може да се стриже и дои без да се замисли...
55
1
 
8
 
! Отговори
Сансунгчо преди 5 години
Samsung поздравява всички клиенти на Нагризаните: Ако не сте вие как ще си продаваме застоялите дисплеи на 4-но по-висока цена.Отдавна да сме спрели производство заради китайците.
54
0
 
14
 
! Отговори
NOKIAN преди 5 години
Няма нищо лошо в цените на новите айфони. Щом едни ****оти са готови да платят, защо да няма кой да им вземе парите?
53
0
 
9
 
! Отговори
Манго 7.5 преди 5 години
най-ценния ни ресурс.Ако са взети, изкарани по друг начин тогава може да се пилеят.Но смартфона е постоянно обезценяваща се джаджа.След 6 месеца е вече стар.На пазара има устройства с много по-добри параметри.
52
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сарказмът е не защото е скъп. А защото е по-скъп от други, без да предлага нещо повече, с по-скъпи приложения. С много ограничения какво можеш да ползваш и как, с по-малко свободна памет.
51
1
 
14
 
! Отговори
Манго 7.5 преди 5 години
За моя телефон любимият ми слоган е: "България обича ***, *** нея не!"През далечната 2011 година е струвал 500 лв.И в момента се продава из Ингилизко за 90 смачкани лири и договор с 4G lte.Той е един от първите шит телефончета с вградена батерия. Целта е ползваш и хвърляш.Сега всички са така от пуста алчност.На две години трябва да ресетнеш телефона, защото започва да му липсва системна памет.Целта е да ръсим грешни пари, защото нашите пари са най-общо платени с нашето време-"работно време"
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1649 евро? този скапан електронен трошляк не струва и десета от това. отделно че не предлага нищо повече от всичките аналогични ***, и че не се събира в джоба. никога такова нещо, не.
49
4
 
12
 
! Отговори
До 43 преди 5 години
Дрън дрън...цената можем да си я позволим ама съм се отървал от всички *** на тия...мак бууци хайфьони...айде в eBay.Най смешно ми е като ги видя всички с айфони и счупени дисплеи...не могат да си позволят подмяна на дисплея защото струва много.
48
1
 
9
 
! Отговори
Епъл фен до STO преди 5 години
Бедния човек има следното мислене: Взема (прави) това, което му е най - близко до максимума, което може да си позволи, за да се докосне до средния човек. Взема лизинг, кредит, и мизерства. Питам един що не си взе на кредит нова кола (на старо), че с нея ходи на работа на 20 км от града, че старата се чупи, но пак ходи и изкарва някакви пари, а взе на изплащане три скъпи телефона не помня какви за него жена му и детето, че и те са хора. Струваха колкото половин кола, но това може да си позволи...
47
2
 
19
 
! Отговори
1 преди 5 години
Хубави и красиви устройства.....и нищо повече. Цените са отдавна безумни.
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Pixel 3 ще е по-як!
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 38Ролс Ройс е кола за хора, който никога няма да я карат. Да я сравняваме с iPhone е нелепо.
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 44Аз не считам топенето на ДДС за неморално. Все пак, от крадците взимаме. За квоти и е? Няма само те да имат по 50 апартамента.
43
1
 
8
 
! Отговори
До 33 преди 5 години
Хахахха....разбрал си ти...за да си богат и честен трябва яко бачкане и умно инвестиране на парите...ако не ти дреме за морала има наркотици пране на пари точене на ддс и тн. А това което си написал е тъпня..парите не идват те се печелят...
42
13
 
4
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До РррГроздето е кисело а ;) Истината е че айфон няма конкуренция, да цената е трудна за преглъщане, обаче като ти е скъпо не купуваш...
41
2
 
25
 
! Отговори
STO преди 5 години
Най-големите стотинкаджии и гладни комплексари си купуват ТЕЛЕФОНИ за по над 2000 лв. Няколко месеца на фотосинтеза за да си дадеш стотинките за една играчка а иначе крачиш гол и бос ... ама си с новия АйФонь. Ако някой смята, че един ТЕЛЕФОН в джоба ще му оправи жалкото съществуване и ще подобри благосъстоянието да се рaзтpeля сам и да се отърве от мъките!
40
1
 
12
 
! Отговори
Ррр преди 5 години
Е па оставаше и да не е скъп....тия освен скъпи *** друго не правят..