Apple представи най-големия и скъп iPhone

IPhone Xs Max с 512 гигабайта памет за 1649 евро
13 сеп 2018 10:23, Бойчо Попов
127
Apple представи най-големия и скъп iPhone
снимка: Ройтерс

Американският технологичен концерн представи новите си смартфони и часовници на церемония в театър "Стив Джобс", носещ името на покойния съосновател на компанията, в Купертино, Калифорния.

След встъпителните думи на главния изпълнителен директор на концерна Тим Кук програмата продължи с представянето на четвъртата версия на смартчасовниците на Apple, които сега са с по-големи екрани и нови функции, сред които детектор, който може да регистрира нарушения в пулса и автоматично да изпрати обаждане до "Спешна помощ", ако потребителят падне. Предполага се, че тази функция ще го направи по-търсен от по-възрастните потребители. Джаджата може да прави дори ЕКГ.

Фокусът трябваше да бъде върху представянето на най-очаквания нов продукт на компанията - новите iPhone-и - iphone Xs и iphone Xs Max, за които се твърди, че са "най-усъвършенстваните" модели на компанията.

Xs е с 5,8-инчов екран (14,7 см), по-добър процесор и подобрени камери, а iphone Xs Max е с 6,5-инчов екран (16,5 см).

Цената на iphone Xs Max за клиентите в Европа започва от 1249 евро. IPhone XS, подобно на iPhone X, започва на цени от 1149 евро, за модела с 512 гигабайта памет обаче купувачите трябва да платят 1649 евро.

Както се очакваше, има и по-евтин нов iPhone - iPhone XR, който ще се продава на цени от 849 евро. Телефонът ще се предлага в 6 цвята и ще има 64, 128 или 256 гигабайта вградена памет.

Първите два модела ще се появят на пазара в България на 28 септември, а по-евтиният ще дойде през октомври.

Повече по темата вижте в целия материал на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: iPhoneapple
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
6
 
! Отговори
Богат Гаден преди 5 години
Трябва да а има по-скоро телефони, че ми писна плебската маса, да щъка със същото с което съм и аз. Не е честно! Сега давам пари, за да му слагат диаманти, ама изглежда малко грозно, обаче все пак, трябва да знам, че хората знаят, колко съм специален.
18
0
 
10
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
До Епъл фен до 2Така си мислиш ти с българския манталитет. Ако получаваш заплата 4-5000? цените са нищо.Друго е, че никой не купува кеш ами с 1-2 години абонамент.
17
3
 
6
 
! Отговори
Епъл фен до 14 преди 5 години
Нищо не ти разбрах, но това което мисля че разбрах е че ти е скъпо да си го вземеш в БГ. А иначе дори и в чужбина, пак си е най - скъпия телеофн спрямо другите, и пак целта е долунаписаната от мен - за създаване на култ за положение в обществото!
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7Пич, събира 6 години, да си изпълня ученческата мечта (спортен автомобил). Сега навсякъде ми се карат, че съм се правил на важен. А аз просто си харесвам автомобила и минах през ада за него. Затова - Хей търсите на *** йната си.
15
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, дано следващият модел бъде поне 5000 евро. За заблудените *** мозъци на Епъл дори и това е евтино.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Епъл фен до 2Еррр.... З теб, може би. За пазарите, който се продават най-много 850 Евро са си седмичен доход, а като ти кажат 50 Евро на месец за две години с телефон и 50gb Интернет, си е направо нищо. Не знам, откъде я вадиш. Тая логика.
13
2
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Новият модел - АйСлон...
12
4
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
А защо да давам 3 бона за телефон за същите пари мога да си купя 4 телефона и да ида да се почерпя, а чакай на телефона ми нямa да има отхапaна ябълка нарисувана значи съм прецакан.
11
1
 
21
 
! Отговори
Епъл фен до 7 преди 5 години
Сарказма идва точно на място - от евтини страни. Заради идиотията на бедняка да се перчи с нещо нормално за другия свят. С парцалите и скъсаните гуменки - но с Айфон. Те това е - и си свети със светкавицата до нужника. Сарказма е за простотията на бедняка в тези бедни страни!
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в България, хора над 15 годишна възраст се гшфукат с "жисиемите" си, а останалите им се хващат.
9
1
 
23
 
! Отговори
Епъл фен до 2 преди 5 години
То и тези последни модели СА евтини. Като производствена цена. Но маркетинга им е ЖЕСТОК трябва да се признае. Поддържа се точно тази висока цена, изкуствено, за да се създава култ, за нещо недостижимо, мечта, положение, страст. На това са царе иначе. Това трябва да показва пост в обществото.
8
11
 
10
 
! Отговори
СинНаШеф преди 5 години
Виждам, че много бедни хора плюят понеже не могат да си го позволят...
7
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, как подобни иронични коментари по адрес на Епъл идват все от държави с нисък стандарт. На запад за никого не е проблем да си купи и Айфон, и автомобил... Където и да отвори човек секцията с коментари, сарказмът идва я от Индия, я от Източна Европа, я от някоя друга бедна държава на североизток от нас... Не са ви скъпи Айфоните, заплатите ви са мизерни - има ГОЛЯМА разлика между двете твърдения.
6
0
 
13
 
! Отговори
Иво преди 5 години
И после българите се оплакват, че не могат да си платят сметките.
5
3
 
7
 
! Отговори
До Епъл фен преди 5 години
Що не стискаш и милваш тва дет имаш, ами зор за 10 годишна ипотека?!
4
1
 
15
 
! Отговори
До долния преди 5 години
Само 3000 лв за хайфон, малко е, мисля, че може още. Все пак Българина има пари.
3
3
 
24
 
! Отговори
До долния преди 5 години
- Кога се стрижат овцете?- Като пуснат нов модел Айфон...
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХУБАВО А НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЪЗДАВАТ ПО ЕВТИНИ НЕЩА И ПО-ДОСТЪПНИ, ЗАЩО ВСИЧКО ВСЕ СЕ ОСКЪПЯВА КЪДЕ ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ КРАЯТ
1
3
 
49
 
! Отговори
Епъл фен преди 5 години
Нямам търпение да го имам. Отсега съм подготвил документите за ипотека на панелката - 10 годишна на 6%, при недоказан доход. Може да го изплатя предсрочно, и веднага взимам следващия модел. Така ще го стискам и милва. То друго каква работа върши ???