Apple представи най-големия и скъп iPhone

IPhone Xs Max с 512 гигабайта памет за 1649 евро
13 сеп 2018 10:23, Бойчо Попов
127
Apple представи най-големия и скъп iPhone
снимка: Ройтерс

Американският технологичен концерн представи новите си смартфони и часовници на церемония в театър "Стив Джобс", носещ името на покойния съосновател на компанията, в Купертино, Калифорния.

След встъпителните думи на главния изпълнителен директор на концерна Тим Кук програмата продължи с представянето на четвъртата версия на смартчасовниците на Apple, които сега са с по-големи екрани и нови функции, сред които детектор, който може да регистрира нарушения в пулса и автоматично да изпрати обаждане до "Спешна помощ", ако потребителят падне. Предполага се, че тази функция ще го направи по-търсен от по-възрастните потребители. Джаджата може да прави дори ЕКГ.

Фокусът трябваше да бъде върху представянето на най-очаквания нов продукт на компанията - новите iPhone-и - iphone Xs и iphone Xs Max, за които се твърди, че са "най-усъвършенстваните" модели на компанията.

Xs е с 5,8-инчов екран (14,7 см), по-добър процесор и подобрени камери, а iphone Xs Max е с 6,5-инчов екран (16,5 см).

Цената на iphone Xs Max за клиентите в Европа започва от 1249 евро. IPhone XS, подобно на iPhone X, започва на цени от 1149 евро, за модела с 512 гигабайта памет обаче купувачите трябва да платят 1649 евро.

Както се очакваше, има и по-евтин нов iPhone - iPhone XR, който ще се продава на цени от 849 евро. Телефонът ще се предлага в 6 цвята и ще има 64, 128 или 256 гигабайта вградена памет.

Първите два модела ще се появят на пазара в България на 28 септември, а по-евтиният ще дойде през октомври.

Повече по темата вижте в целия материал на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: iPhoneapple
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари