Apple представи най-големия и скъп iPhone

IPhone Xs Max с 512 гигабайта памет за 1649 евро
13 сеп 2018 10:23, Бойчо Попов
127
Apple представи най-големия и скъп iPhone
снимка: Ройтерс

Американският технологичен концерн представи новите си смартфони и часовници на церемония в театър "Стив Джобс", носещ името на покойния съосновател на компанията, в Купертино, Калифорния.

След встъпителните думи на главния изпълнителен директор на концерна Тим Кук програмата продължи с представянето на четвъртата версия на смартчасовниците на Apple, които сега са с по-големи екрани и нови функции, сред които детектор, който може да регистрира нарушения в пулса и автоматично да изпрати обаждане до "Спешна помощ", ако потребителят падне. Предполага се, че тази функция ще го направи по-търсен от по-възрастните потребители. Джаджата може да прави дори ЕКГ.

Фокусът трябваше да бъде върху представянето на най-очаквания нов продукт на компанията - новите iPhone-и - iphone Xs и iphone Xs Max, за които се твърди, че са "най-усъвършенстваните" модели на компанията.

Xs е с 5,8-инчов екран (14,7 см), по-добър процесор и подобрени камери, а iphone Xs Max е с 6,5-инчов екран (16,5 см).

Цената на iphone Xs Max за клиентите в Европа започва от 1249 евро. IPhone XS, подобно на iPhone X, започва на цени от 1149 евро, за модела с 512 гигабайта памет обаче купувачите трябва да платят 1649 евро.

Както се очакваше, има и по-евтин нов iPhone - iPhone XR, който ще се продава на цени от 849 евро. Телефонът ще се предлага в 6 цвята и ще има 64, 128 или 256 гигабайта вградена памет.

Първите два модела ще се появят на пазара в България на 28 септември, а по-евтиният ще дойде през октомври.

Повече по темата вижте в целия материал на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: iPhoneapple
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
1
 
! Отговори
Apple fen преди 5 години
Аз съм фен на Apple уважавам техните устройства. наскоро се замислям за това колко плащаме крайна сметка е Apple истина започна да продавам много скъпи устройство което не е нормално най вече за България с хората с ниски заплати. Да наистина правят много добри устройства.Твърде висока.Разбира се че има конкуренти които правят същото добри устройства но на по-ниска цена
118
0
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Айфона е като биг брадър. всеки го плюе и всеки го иска или гледа. Много злобни хора бе... Ужас. 5 страници с тъпотии. Всеки да си избира каквото си иска и каквото може да си позволи. Кво хейтите на кредит бил , колкот кола струвало... да не ги плащате вие. Кой как си е предценил... Що се смеете... ?? ? не мога да разбера. Нали вие не сте теглили кредит или не сте платили кеш скъп айфон... има БМВ за 100к има и за 10к. има iphone se за 350 лв в магазина. Що гледате сам X , X MAX , TURBO....
117
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До cky2kbgИ двете са бъкани с експлойти и всеки нов пач кара по 100 нови и отваря 50 стари. Причината, да се напада по-често Android е, че за всяко iOS устройство, има продадени межу 6 до 8 Android устройства. Ако трябва да бъда честене "Security trough obscurity" е много слабо секюрити, но за съжаление работи ...
116
1
 
3
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
До АнонименБраво, че не робуваш на марки !,, *** го обясни на тълпата. Не е марката ами операционната система която прави телефона. Андроид е бъгната пълна с вируси.
115
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГостТи и на 1/8 от цената можеш да го вземеш и пак да работи. Да, само камерата няма да е толкова яка, и игрите няма да върват така, ама за разликата, вземи си едно Нинтендо.
114
1
 
3
 
! Отговори
Гост преди 5 години
С тези цени вече ме изгубиха.Не е нормално да давам толкова пари за устройство ,което мога да купя за 1/3 от тази цена.Пожелавам им успех в продажбите.Минавам на Самсунг или друг флагмански телефон с Андроид.
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РуснакаДа бе. Аз още карам с HTC One m7 от 2013. Ама хората си знаят тяхното ...
112
1
 
2
 
! Отговори
Руснака преди 5 години
Сменил съм 4 айфона. ... много съм доволен... Защо си ги сменял, като си бил дововен? Аз си позлвам Huawej P8 Lite и не мисля, да го сменявам докато не се пръсне (пу пу) Защото аз наистина съм повече от довеолен .. за телефон! ;)
111
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 113Да споделяш с TV e супер, но на iPad-а си имах около 60 PDF документа, сваляна от къде ли не. И веднъж реших, че ще пратя един от тях на приятел. Share -> Telefraph .... Няма. Share -> Bluetooth -Няма ... Решението - кабела -> Itunes (Windows-ка версия, карана през Wine, защото Linux не им харесва) -> сваляне на декстоп и тогава вече, може да го пратя. Иначе iPad Pro беше за професионалисти, нали ? Става само за рисунки ...
110
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ползвам ябълка от години и много ме кефи, но не знам как ще са тези без централен бутон, с който много съм свикнал?Навярно ще трябва време за свикване, както е с всеки нов телефон.Не харесах извития дисплей на Самсунг - неудобен ми е.Хуавей 20 Про ми допадна като си поиграх с него.Не робувам на марки, но Андроид ме разочарова, че често има забиви и прецакване на софта. Иначе апаратите им са добри.
109
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ползвал съм флагмани на различни марки.Сменил съм 4 айфона и засега това е моята марка - много надеждни машини са.Глупости че не вървяла Тубата, не можела да се сменя мелодията без комп...Махнах таблета Сони - писна ми да забива, да се крашват приложения!Сега съм айпад - доволен съм.Да споделяш съдържание със смарт ТВ - няма проблем Никакъв!Айфон 7 ползвам сега. Новите ... наистина ми идват скъпи на тоя етап.
108
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Епълфеновете да не се чудят на омразата и негативното отношение. Те първи почнаха навремето. Врати били големите телефони, това било, онова било, вируси имало и т.н. Отгоре на това се опитваха да патентоват чужди технологии като свои. Осъдиха Самсунг за 1 милярд, а когато Самсунг ги осъди за 1 милярд другаря Обама, справедливия борец за мир, спря изпълнението на присъдата... Я сега ги вижте... Нищо чудно, че всички смятат епълфеновете за гладки мозъци с творческо - хомосексуални наклонности.
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета коментарите и ми се плаче ... от смях.
106
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прибирам се в България. Гледам - който има айфон, сяда на масата и винаги държи айфона. поняго го рържатза ръбчето, че да нямам съмнение, че са с iPhone. Ама като му кажеш - Братле, дай 50 лева на заем, че ми свръши кеша, па тука не взимат карти ... Геда те като теле - Мииии баткаааа, нямам бе ...Ама имаш телефон за 1200 лева ... *** говедата.
105
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ползвам 8плюс ама е нов още догодина щеси взема пак айфон xs плюс
104
1
 
19
 
! Отговори
Rado преди 5 години
Ползвал съм 2 айфона (нови съм ги купувал и двата) и като цяло това е най-добрия и качествен телефон. Вече съм с телефон за 400лв и правя същите неща, които и с ябълките, дори и повече. Пак казвам - това са най-добрите телефони, но не си заслужават цената. Същото е и с другите марки, които минават 1000лв... но всеки според потребностите си и според възможностите :)
103
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на тези по-долу дето се кефят,че гроздето било кисело за другите - не,не е кисело,повечето хора могат да си го позволят ако желаят,но въпроса е ЗАЩО?,аз също мога,но си задавам този въпрос и отговора е- няма смисъл-всеки друг телефон може същите неща.Ако ще е само за престижа,то аз не съм кифла и не ми дреме
102
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ко по дяволите ползва Федора през 2018 вкъщи ??!?!!
101
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До studentУспокой се малко.
100
1
 
1
 
! Отговори
student преди 5 години
до root: от толкова работа.. кога ти остава време да пишеш коментари :)аман от ИТ та и бизнесмени ! хайде инсталирай една Fedora на тоя с компа за 3 бона и тва е