"Лъвовете" в тежка група в София, възможна ли е мисията им?

Мачовете в "Арена Армеец" ще са от 21 до 23 септември
19 сеп 2018 10:15, Красимир Ангелов
32
"Лъвовете" в тежка група в София, възможна ли е мисията им?
Снимка: БТА

България ще играе срещу САЩ, Канада и Иран във втората групова фаза на световното първенство по волейбол за мъже. Срещите в софийската "Арена Армеец" са между 21 и 23 септември.

Още по темата

Задачата на нашите момчета обаче ще бъде изключително тежка, защото резултатите от първата групова фаза на шампионата се зачитат. Така САЩ има 13 точки, Иран е с 11, докато ние и Канада имаме по 9 точки.

По програма през 3-те дни в София четирите тима ще се срещнат всеки срещу всеки по веднъж, като за финалите в Италия ще се класира само победителят в групата. Шанс има и за втория, но място във финалната шестица в Торино ще получат двата най-добри втори от общо четирите групи досега.

Това на практика означава, че дори и три победи не гарантират класиране на момчетата на Пламен Константинов за финалите.

Всичко около световното първенство по волейбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Димо Падалски 5 преди 5 години
... Виждам че вече е факт и програмата за мачовете между петък и неделя в "Арена Армеец". Напълно нормално , като домакини , винаги ще играем втората среща :) ... Мисля че , въпреки негативното представяне във Варна този път ще стартираме с победа над Иран в петък вечер. Прогнозата ми е 3:1. После в събота очаквам зверска битка с Канадците , която ще се реши в пет гейма. И като им гледам психическата устойчивост на нашите - най вероятно ... загуба с 2:3 :( И в неделя - САЩ ще ни бият здраво!:(
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За нищо не стават! Посредствени волейболисти! Както и всички останали групови спортове!
10
3
 
13
 
! Отговори
Димо Падалски 4 преди 5 години
.. Остават ни три срещи в "Арена Армеец" , които главно ще са заради феновете .. защото шансовете са нищожни! И не защото Канада и Иран са много силни , а просто ние играем с "половин ***" , заради разпределителя и повечето играчи са видимо притеснени , напрегнати и изключително ПСИХИЧЕСКИ НЕУСТОЙЧИВИ , което им "изяжда главата" !! Поради тази причина АПЕЛИРАМ към Волейболната Федерация - НАМАЛЕТЕ ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ ЗА ДВУБОИТЕ В СОФИЯ ! Вие знаете ли за какви "ЗАПЛАТИ" работят нормалните хора?!
9
3
 
1
 
! Отговори
Не Уитъкър преди 5 години
Отлична възможност имахме да задържим кубинците на българска територия, да ги натурализираме и така щяхме да имаме по боеспособни *** за Токио...
8
2
 
19
 
! Отговори
до димо падалски преди 5 години
Вярно е това което пишеш, но все пак основният проблем на този отбор е ТРЕНЬОРЪТ. задържа се на този пост доста време и всяка година сме по-слаби от преди....моля с минуси отбележете , ако това твърдение не е вярно!
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Константинов ако е като брат му арогантен и не мотивира момчетата и изгони някои от отбора да дава оставка. Вчера взе абсурдно прекъсване и подари точка на Полша. Като не влиза сервиса да бият флот и поляците не са добре в атака щяхме да вземем сума точки на блокада или да стигнем до разигравания.
6
0
 
10
 
! Отговори
Димо Падалски 3 преди 5 години
... С треньор от рода на Веласко или Хейнен - адски добри ПСИХОЛОЗИ и когато трябва играят "мръсно" но печелят , в името на отбора , който водят ! ... С такива имена , със сигурност можехме да победим не само Иран ... а и Полша вчера ... с тайбрек ! :) Само с псувни по играчите ни няма да стане работата ! :) ... Особено като видя уплашеното лице на Ники Пенчев , отчаяната физиономия на Йосифов и неориентирания изглед на Сеганов ! ... За мое огромно съжаление имах доста по - големи очаквания ! :(
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Силни в групата са само Иран, щатите са гола вода, играха в най-слабата група.
4
0
 
12
 
! Отговори
Торстейн преди 5 години
Разпределителя е дупка, ок! Но сервиз също нямаме, като цяло липсва според мен експлозивност нямат я играчите тази (жилка). Премирени лица още преди да влязат в битката, а като влязат, тя отдавна свършила...
3
4
 
2
 
! Отговори
освирквайтеокупатора преди 5 години
Публиката почваме сащисаните още от първата минута и ги помитаме с 3-0. Победите им в оная група бяха благодарение на съдийските аванти. Ха са да видим смеят ли съдиите да ги подпират пред родната публика. Ще ги смачкаме и Иран ще ги бие, после Иран няма да играе за нищо и ще ни пусне мача така че сме на финала. Канада са гола вода.
2
0
 
7
 
! Отговори
Димо Падалски 2 преди 5 години
... Освен откровено слабия,неориентиран и уплашен Сеганов ... посредствена игра и от Градинаров и Учиков !!! ... От нашите момчета бих похвалил единствено Вальо Братоев , Скримов и Теди Салпаров ! ... Всички други са пренапрегнати и играят доста под истинското си ниво ! ... Ако сега викнат Николай Иванов , макар и вече сигурно близо до 50-те годинки , ще е значително по - добър и точен от Сеганката ! :( ... Освен това - трябва ни треньор от рода на Хулио Веласко или Витал Хейнен! Да е ПСИХОЛОГ!!
1
0
 
10
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
Няма какво да се лъжем... С този разпределител - толкоз ! ... В групата ни , във Варна , ,може би, единствено разпределителя на Пуерто Рико беше по - слаб от Сеганов ! Няма как да разчиташ да направиш нещо срещу Световния Шампион , когато най - важния играч в отбора ти е слаб и адски неориентиран ! :( ... А като си спомня какви волейболисти сме имали на този пост ... "ЧОВЕКА ОРКЕСТЪР" ... Николай Иванов .. Андрей Жеков .. Жалко за тежката контузия на Жоро Братоев , с него , щеше да е по-добре !