Агресивен ром нападна спешен екип в "Столипиново"

Случката се разиграла снощи, полицията го издирва
20 сеп 2018 18:00, Красимир Ангелов
34
Агресивен ром нападна спешен екип в "Столипиново"
Снимка: Булфото, архив

37-годишен мъж от ромски произход се издирва за проявена агресия към екип на Спешна помощ в Пловдив, съобщават от МВР.

На 19 септември към 14 часа в шесто Районно управление е постъпило съобщение от Центъра за спешна медицинска помощ в областния град за проявена агресия към техен екип, след като е бил изпратен на адрес на ул. "Шумен" в "Столипиново" за оказване на медицинска помощ на болна жена.

Според информацията, още с пристигането си, лекарят и шофьорът били посрещнати с обиди и заплахи за убийство от 37-годишния съпруг на болната жена. Мъжът продължил със застрашителното си поведение към медиците и по време на прегледа, а при тръгването им, нанесъл удар по специализирания автомобил.

Униформените реагирали веднага след случилото и установили, че пловдивчанинът е напуснал дома си и в момента се укрива.

Допълнителна справка в полицейските регистри показала, че за подобно поведение спрямо служители на реда той има съставени два акта по Указа за борба с дребното хулиганство.

Под наблюдението на районната прокуратура са предприети активни действия за издирването му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
4
 
! Отговори
Фолклорът ни учи преди 5 години
Има една приказка за Настрадин ходжа - преди да прати децата си за вода, ги биел. Попитали го защо прави така. Той отговорил:"Бия ги,у за да не счупят стомните. Ако ги счупят, каква е файдата да ги бия после?"Затова, към всяка линейка, отиваща в ромска махала - по един бияч. Първо слиза той и пердаши ромите, викнали линейката, а те, ако искат да получат здравна помощ от екипа, първо плащат надницата на бияча.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лекарската некомпетентност взема големи размери. Бях свидетел , как лекуваха човек уж с рак ..И след гпдини в чужда държава му казаха , че няма никакъв рак. Това се случва ежедневно в България. Изобщо не знаят, къде се намират . Трябва да се вземат спешни мерки ...умират хора ...а неможем да си го позволим с този демографски срив.
15
6
 
7
 
! Отговори
Един преди 5 години
Едва ли има някой,който не е плакал горчиво за свой близък заради лекарска некадърност!Като не става с бой,става с много бой!!!
14
2
 
11
 
! Отговори
мд преди 5 години
Решението е просто - в тези квартали не трябва да има спешна помощ!
13
4
 
9
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Хммм...заплашвали ги! Още съжалявам,че не пребих един доктор,както те убиха майка ми с тяхната некадърност и небрежност! До сега да го бях излежал...
12
2
 
5
 
! Отговори
евроатлантик преди 5 години
веднага рома да бъде обещетен, а лекара от бърза помощ без церомонии да буде дисциплинарно уволнен,вземане на диплона и пращане да бере маслини на мързиливите гърци за 20 евро надник
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Побойници, неосигурени, но и на този който им подава ръка - бой!!!Не да го зарежеш ами не знам какво....За тези няма нито Бог , нито Закон !!!Ама се връща......на тях!!!
10
1
 
9
 
! Отговори
Кит-кат преди 5 години
Следващите повиквания на 112 да се отклоняват към близката ходжа да им чете
9
1
 
21
 
! Отговори
даскал Пандо преди 5 години
По-горе учителка,тук медици...България умира ....
8
3
 
15
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 9Ами правилно не са дошли.След като си чакал два часа и накрая си се оправил сам явно не си бил за спешна помощ.Освен комшии има и таксита.Явно не знаеш че има и такава услуга
7
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен са ми вдигали кръвното тези от уж бързата помощ. Обаждал съм се за спешен случай и съм чакал 2 ч. През тези 2 часа съм звънял още 5 пъти и отговора беше че са били тръгнали. Накрая не ги дочаках а събудих комшията щото моят автомобил беше в сервиза за ремонт на предницата счупена поради красивитв пътища на другарката от Самоков. Та по някой път тези от бързащата помощ си заслужават боя. Добре че не ги дочаках че както ми бяха вдигнали кръвното кой знае какви щях да ги надробя.
6
3
 
34
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Да ги бият щом нямат акъл.Още с пристигането оня ги заплашил.Натискаш газта и си заминаваш без да слизаш.Никой не може да ги задължи да работят в застрашаваща живота обстановка.Никой.Като оставите двама-трима да пукнат следващия път ще ви посрещат с локум.Ама сте пр.ости.Хак да ви е
5
4
 
32
 
! Отговори
Срамота преди 5 години
След като има вече 2 акта за дребно хулиганство ,след третото става ЕДРО хулиганство и заслужава бой,бой и пак бой.Те не се стряскат от нищо друго ,а сега съвсем се разпасаха с тези ,права на човека" и журналистическите хленчения за всеки заслужено наказан ц...... ром.Колко са нормалните човеци между тях???И нали имат баячки и знахари те да си ги лекуват в гетото и без това не плащат здравни осигуровки и по какви пътеки на НЗОК ги лекуват,кой плаща -ами аз и ти българино.
4
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама вие още ли изпращате лекари в такива квартали?
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ямайски, пуерторикански, доминикански, светъл, тъмен, премиум, елексир, арак, кашаса ?
2
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Два пъти регистриран за същото деяние, сега е третия път. Защо не робвате пак да изпратите линейка на адреса, може следващия път да убие някой и тогава вече да имате основания за съдебно прследване
1
3
 
38
 
! Отговори
Jon преди 5 години
Като имат повикване в Столипиново се ходи задължително с полиция и ако има агресия се отвръща с агресия (бой) от полицията.