"Полицай" по познатата схема и... баба без 6000 лeва

Възрастната жена от Хасково се предоверила на измамника
20 сеп 2018 11:30, Петя Славова
8
"Полицай" по познатата схема и... баба без 6000 лeва
Снимка: архив, Булфото

Жителка на Хасково на възраст 75 години е станала жертва на телефонна измама, съобщи МВР. Тя е била подведена от мним служител на полицията.

Така непознатият се представил по телефона като обяснил, че силите на реда провеждат акция срещу ало измамници и е необходимо нейното съдействие.

Макар и схемата да е отдавна позната, жената се предоверила и събрала наличните си спестявания и дребни златни накити, след което според инструкциите ги изхвърлила през терасата на жилището си на ул. "П. Р. Славейков".

Образувано е било досъдебно приозводство, а работата по него продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много прости хора в Хасково, много такива новини от там. Съмнявам се. Българските пенсионери, най-богати, но и най- ***.
3
0
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Мене неграмотна *** не може да ме излъже !!! На два пъти се опитва ,ама го напцувам и му затварям .Много ги е страх *** като ги пцуваш !!! Умират от страх !!!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като няма задържан, от къде знаят че служителят е мним? Той си казва , полицай бил. Може да .. частно човека, то на една заплата кара ли се. А като добавим и факта, че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай, или техните роднини, картинката се изяснява.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодароим ви гербери,че знаете кои са престъпниците,които обират бедните пенсионери,спестили за стари години някой лев за храна,болести,лекарства,транспорт и не ги хващате,вместо това ги прикривате.Всяко село с полицай,обещани минимална пенсия 300 лева и минимална заплата 1000 лева,направо си изпълнихте обещанята.