Демонстрации в германски градове срещу визита на Ердоган

Турският президент пристига в Берлин в четвъртък
23 сеп 2018 08:29, Красимир Ангелов
132
Демонстрации в германски градове срещу визита на Ердоган
Снимка: Reuters

Демонстранти излязоха по улиците на германски градове преди планираното посещение на турския президент Реджеп Ердоган след няколко дни, съобщава ДПА.

По оценки на полицията неколкостотин души са участвалите в подобна акция в германската столица. Протестиращите държаха транспаранти с надписи: "Ердоган не е добре дошъл".

Още по темата

Митингите бяха организирани от коалиция организации срещу турския държавен глава, включително кюрдско сдружение.

В няколко германски града по улиците преминаха протестни шествия от по между 80 и 200 души. Около 80 души в Хановер се присъединиха към по-голяма демонстрация, свикана от друга организация срещу десния екстремизъм, в която участваха 400 души.

За петък и другата събота са планирани няколко големи протеста в Берлин и Кьолн срещу посещението на Ердоган. Очаква се на всеки от тях да присъстват около 10 000 души.

Турският президент пристига в Берлин в четвъртък, а в събота заминава за Кьолн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Доказан факт е че *** са правели банди за крадене на християнски деца и най вече за българчета.Избирали са предимно бели деца с руси коси и сини очи за да си избелят черните муцуни и облагородят кръвта си.Всички знаем за еничарите,еничерския корпус.Насила взимани деца -бели с руси коси - най добрите.Взимали са ги от 6 годишна възраст,потурчвали са ги правели са ги професионални военни ,женели са ги за крадени руси българки и са се поизбелили турчулята.И до днес те са елита на Турция.
42
0
 
1
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Как беше поговорката--те не го искат в стаята-той се навира на дивана.Турчина си е нахалник и коляч.Не можеш да обясниш на грозника че е грозен и на *** че е глупав,на религиозния фанатик че е фанатик.Турчина е такъв-и още хиляда лоши качества.Как да му обясниш?Ми той си е *** -по научни данни приема всички лоши и долни черти от смесиците.Особено когато смесването е станало с насилие,клане и исзнасилване.Турците както знаем са крали деца-женели са ги помежду си и са ги потурчвали.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Султана почва като Кадафи дето беше разпънал шатрара с камили пред Айфеловата кула.Въпрос на време е ида свърши като него.Но като начало трябва заедно с дружката си Тръмп дружно да се из.тропат върху турската икономика.
40
2
 
3
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Разглеждате въпроса за арменците, - те също да семити. След като ги приема България, скоро напълват тайната полиция, като паразитна и добре платена работа. След 9 Септември в новото ДС гъмжи от същите арменци - българите са биле разстреляни!
39
11
 
3
 
! Отговори
турците преди 5 години
До Социолог- през балканската противници а след две-три години съюзници с България.Варна е била бомбардирана от Русия заради намиращия се там турски флот.След освобождението турчин не ни е нападал до днес както другите наши съседи!Вместо да ни окуперат, те ни дават територии 51% и кърджали...............
38
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Арменците винаги са били агресори, диваци. То се видя и с войната с Азербайджан.
37
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Многото лъжливи коментари не променят нито един факт от исторята, която казва, че турците са изклали повече от 1 000 000 арменци."В задачата се пита арменците колко турци са изклали? При условие, че даже сами са започнали тези "кланета".
36
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напълно вярно! Църквата в Батак е проектирана от велик българин, християнин и поради тая причина може да побира до 20 милиона човека.
35
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Много лъжци има в тоя форум! Истината е, че 6 милиона българи са убити в Баташкото клане! Ха Ха Ха!"Не 6, а 12 милиона!
34
8
 
9
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
Много лъжци има в тоя форум! Истината е, че 6 милиона българи са убити в Баташкото клане! Ха Ха Ха!-Аз съм чувал, че са 15 милиона.
33
4
 
9
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
До чичо ГошоНикой в САЩ не казва аз съм турчин,евреин,извънземен и т.н.,а всички се бият в гърдите и казват аз съм американец-Гошоуууу ти сега, ако отидеш в Индия ще се биешли в гърдите и ще викаш ли че си горд панджаб?
32
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"турците са мазни лъжци и подли двуличници.Способни са на всичко в името на дяволската си религия.Един такъв е номер 40.неоосманист, платен лъжец и двуличник."Просто те е яд, че нямаш достатъчно акъл и познания. Нямаш и мисловни способности, за да проумееш какво ти пее радиото. Ти си човек без собствено мнение. Ти повтаряш като папагал мнението, което насила ти е набиванo oт други хора в кухата крaтуна.
31
13
 
6
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
До 132% турчин Не е важно колко процента си турчин,важното е тия дето живеят в България дали се чувстват българи.Никой в САЩ не казва аз съм турчин,евреин,извънземен и т.н.,а всички се бият в гърдите и казват аз съм американец.Само тука в България и на Балканите хора с промити мозъци казват аз съм турчин.
30
8
 
9
 
! Отговори
Макрон : преди 5 години
Без Русия и Турция ЕС няма бъдеще и двте страни ще са в Еврозона 2.....
29
5
 
10
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Германия винаги е била съюзник с Турция и България във войните.
28
5
 
14
 
! Отговори
История даге преди 5 години
Вижте картата на България от 1916г имахме с 51% по- голяма територия от сега....Осем години след независима България .За 500г. ни метър изгубена българска земя с българи, но за няколко десетки години изгубени 51% територии в които за 50 години думата българин беше изтрита от историята ...
27
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Султана ще ходи в Германистан, а кьопеците лаят в българия...
26
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган започва като Кадафи и той правеше шатри пред Айфеловата кула и си организираше алаходупците да иде гъзят и да пускат по някой метанов изстрел през задната амбразура.Ама знаем как свърши.Тоя след като преебе Турция и икономиката и стане като на Чад той е наред.
25
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЙТА Е ЧЕРВЕН НЕ ЩОТО Е КОМУНИСТИЧЕСКИ А ЩОТО Е ПРО ТУРСКИ!!!КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ТУРЦИЯ И ЕРДОГАН СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ ВАЖНИ НЕЩА ДА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ!ИНАЧЕ ЗА РУСИЯ НИЩО НЕ СПЕСТЯВАТ :D
24
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕРДОГАН Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА ТУРЦИТЕ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ УПРАВЛЯВА ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЩЕ ИМ СТАВА НА ТУРЦИТЕ :D