Джошуа помете и Поветкин, защити титлите си

Британецът бе разклатен в мача, но бързо се съвзе
23 сеп 2018 07:41, Красимир Ангелов
154

Снимка: Reuters

Антъни Джошуа записа своята 22-а победа в професионалния бокс и 21-ата с нокаут, след като нокаутира руснака Александър Поветкин в битка за три от четирите световни титли на британеца.

Това бе и първи нокаут в кариерата на руския състезател, след като до момента той не бе нокаутиран никога. Освен това загубата е и втора за него, след като предишната такава бе от Владимир Кличко.

В първите два рунда руският състезател започна изключително силно и той ги взе на сметката си, след като вкара много мощни удари в лицето на Джошуа и дори разкървави носа на британеца.

Постепенно обаче Ей Джей успя да изравни играта и да вземе надмощие, а в седмия рунд той първо изпрати в нокдаун опитният руснак, а след това го нокаутира с брутален десен удар.

В този случай Поветкин нямаше как да се изправи за втори път в този рунд от земята и победата отиде на сметката на британеца.

Всички подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 19 Значи не си гледал мача му с Шпилка да видиш какво надлъгване беше там. Не бил тактик Уайлдър? Да, срещу посредствени боксьори не е -направо ги приключва набързо. Срещу Ортиз гледа ли им мача? И там ли не беше тактик Уайлдър, като цели 10 рунда оня доминираше и накрая избухна Уайлдър и приспа Ортиз?
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може би в началото щеше да е трудно на Поветкин да спечели, ако беше тръгнал вабанг, но има хора които използват всеки шанс и Джошуа го направи.
14
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До рокендрола, първия път като го нацели го разлюля, след това другия удар го прати на въжетата в нокдаун, но Поветкин се изправи, а при нокаута, той вече беше легнал на въжетата без никаква защита и Джошуа му вкара дясно кроше. Та къде беше убийствения удар? То и аматьор-боксьор при такава ситуация би нокаутирал Поветкин.
13
4
 
6
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
до Гошу, Уайлдър може да е махленски бияч, но много голям тактик и голяма защита притежава.Напротив, Уайлдър е много агресивен, импулсивен и разчита на това, да паникьоса противника. Това "тактик" го забрави!
12
13
 
9
 
! Отговори
Брокер с опит преди 5 години
Днес от сутринта добри новини.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ШопоЕ па на 39 години, а па Джошуа на 28. Все някога трябва и да се спира или да стане тренажор срещу заплащане за да имат разни набедени "професионалисти" "победи".
10
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашата селска батка какъв бой ще яде нямам търпение :)))
9
3
 
4
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Е, нашият побойник (дано не и каквото ми дава спелчек-а) е селска гара и атлетка. Интересни рундов предстоят.
8
1
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Поостарял тоя Поветкин! Май е подкарал 40 ...
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до Гошу, Уайлдър може да е махленски бияч, но много голям тактик и голяма защита притежава. Ако си гледал мача му с най-добрият поляк -Шпилка как го дебнеше цели 7 рунда където мача беше равностоен и с един удар го приспа. Оня не мръдна, а жена му от трибуните си помисли че е умрял и се разрева.Дано гледаме следващата година този зверски мач между тия роботи. Фюри ще бъде пометен на 1 декември от Уайлдър и вече не виждам кой остана на пътя им.
6
12
 
17
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Джошуа насапуниса Поветкин, като стар Мерцедес в нова авто-мивка.
5
11
 
14
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Смаза го! Убийствен удар! С такъв "снаряд" Джошуа е винаги опасен - дори да се намира в много тежко положение. Респект! Много добър!
4
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шопе, няма да падне Пулев няма и да бие защото има една проста причина- нашия се е оссрал тотално от страх( вече на два пъти) и няма да иска мач с тоя робот. Ясно ли ти е?
3
30
 
24
 
! Отговори
шопа преди 5 години
Знаеш ли колко го интересува Пулев твоето комплексарско мнение. И да падне и да бие това си е негов проблем. Пулев е доказал, че е истински Българин и затова аз лично го уважавам.
2
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех че го изтърва още в края на първия рунд като му заби десен ъперкът с ляво кроше...ако беше Уайлдър Джошуа да беше засипан и да падне в нокдаун. Само че Поветкин се спря. Жалко.
1
16
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И нашия Опулев искал да се бие с Джошуа следващия мач???Направо ако си уредят такъв мач Андреа да му купува Парцел в Орландовци.Съмнява ме обаче да има мач между тях, тъй като Опулев особено след снощната вечер е нацапал тотално гащите от страх.