Джошуа уверен: Готов съм за Уайлдър!

Британецът запразни: Весела Коледа и щастлива Нова година
23 сеп 2018 15:05, Красимир Ангелов
60
Джошуа уверен: Готов съм за Уайлдър!
Снимка: Reuters

Световният шампион Антъни Джошуа обяви след  победата си над Александър Поветкин, че е готов да срещне американеца Дионтей Уайлдър в спор за всички пояси в тежка категория в световния бокс.

Британецът снощи защити отличията си, след като нокаутира Поветкин в 7-мия рунд и нанесе едва втората загуба в кариерата на руснака и негова първа с нокаут.

Още по темата
"Поветкин е страхотен боец, много опасен, имаше много силни контриращи удари и всички го видяха. Имах план, знаех, че главата му е много здрава и затова се стремях първо да атакувам тялото му. Радвам се, че зарадвах всички, а колкото до следващия ми двубой, нека публиката да каже с кого иска да се бия. Вие кажете кой да е следващият ми съперник!", посочи британецът.

"Ако искате Уайлдър, нямам никакъв проблем. Ако той преодолее Фюри, съм готов да се изправя срещу него. Преговорите преди пропаднаха, но това не означава, че няма да го направим. И двамата си разменихме много реплики, така че съм готов да го срещна на ринга. Нека да направим анкета в социалните мрежи и да видим кой искат хората да ми е следващият съперник", заяви Джошуа.

"Цялата страна е зад мен, пожелавам на всички Весела Коледа и весела Нова година", заяви в заключение световният шампион, който вече има 22 победи от 22 професионални мача, 21 от които с нокаут.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
33, Бригс и Кличко играха в Германия, не в САЩ. Вярно уж на неутрален терен, но за братята Кличко Германия беше втора Родина. Иначе Виталий наистина отиде в САЩ и направи лицето на Крис Арелоа, който не беше побеждаван дотогава кървава мекица преди съдията да прекрати мача в 10- рунд.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 21 Наистина Виталий беше най-големия. Даже като световен шампион приемаше да се бие в САЩ срещу Крис Арелоа примерно...Шанън Бригс, които бяха американци и публиката ги подкрепяше, а той отиде в САЩ и им начупи канчетата от бой.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте умували!Като се срещнат двамата...ще кмоментираме след срещата. Дотогава живи и здрави да сме.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 27 Кога са се били Уайлдър и Ортиз? Този уикенд?Ти вместо да ставаш смешен с копи- пейст, що не си изкажеш личното мнение, ***?
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 28 Какъв обединителен мач, бе? Джошуа си направи спаринг с Паркър и не е задължен по договор да се бие с него- като реванш. Джошуа ще се бие или с Уайт...или ще трябва да рискува с Уайлдър ако иска всички пояси.А бе вие момчета запознати ли сте с правилата в профи бокса??? Пияни ли сте?
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 26 Ей, ***..преди 3 месеца Уайлдър предложи 50 милиона долара на Джошуа за да се бият в САЩ. Джошуа естествено се нассра. Ако не си гледал предложението- има го в нета, папагал! И какво значи как се уреждат такива мачове? Двамата са носители на всички титли- 5 на брой в бокса при професионалистите. Уайлдър има WBC Джошуа притежава другите 4 пояса. Ако се изправят един срещу друг стават абсолютните световни шампиони след Ленъкс Люис. И могат да откажат на всеки вече и да се бият двамата.
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хонорарът на Ортис пък е блил още по-нисък половин милион в зелено, но въпреки това е най-високият в кариерата на кубинеца. Уайлдър пък очаква значително по-сериозна сума, ако се добере до мач с Джошуа, който държи поясите на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO). Британецът обаче първо има обединителен мач с Джоузеф Паркър (Нова Зеландия), който е шампион на Световната боксова организация (WBO).
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дионтей Уайлдър отчаяно се нуждае от мач с Антъни Джошуа, но не за да обедини титлите в тежката категория на профи бокса, а за да прибере по-сериозен хонорар в сметката си. Стана ясно, че американецът е прибрал едва 2,1 милиона долара за победата си над кубинеца Луис Ортис в Бруклин този уикенд, с която защити титлата на Световния боксов съвет (WBC). Успехът бе и сред най-трудните за Бронзовия бомбардировач той стигна до нокаут едва в 10-ия рунд, а преди това съперникът, известен като Кинг Конг, го беше притиснал сериозно до въжетата.
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джошка, колко искаш да ти даде Уайлдър за да се срещнеш с него, анаболен ***? 100 милиона 200?Ти добре ли си...Уайлдър му давал, абе момче ти знаеш ли как въобще се уреждат тези въпроси?
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джошка, колко искаш да ти даде Уайлдър за да се срещнеш с него, анаболен ***? 100 милиона 200?
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самият факт, че Уайлдър му дава 50 милиона долара за среща с него и Джошуа отказва казва всичко.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 22 Чакай сега малкооо..откъде накъде пък Уайлдър трябва да играе по свирката на Джошуа, който всеки път иска мачовете му да са в Англия? И откъде накъде иска 70-30 % от парите в негова полза? Май нещо нагъл е Джошката. Хайде да си спретнат срещица на неутрален терен като хасим рахман- Ленъкс Люис в Африка. Щото шубето голям страх май и за двамата.
21
2
 
6
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
А самият Джошуа защо като Уайлдър му предложи 50 милиона за среща, отказа? А сега се прави пак на устат. Малко го е шубе майУайлдър искаше мача да се играе в САЩ, а джошуа в Лондон. За това беше основният спор. Публиката в САЩ е настроена до фанатизъм на тема бокс, а Уайлдър разчита да уплаши противника и да го пребие след това. Мача му с Фюри е във Вегас.
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички говорите за Кличко, но забравяте че не малкия Владимир Кличко беше машина за убиване, а големия- Най-великия Виталий Кличко. Никога ненадиграван в кариерата си.Владимир Кличко каза преди време" Ако аз и брат ми имаше опция да се бием в най-добрите си години, щеше да ме убие от бой"Майк Тайсън за Виталий Кличко " Ако се бяхме били в най-силните си години един срещу друг, само Господ знаеше кой може да победи".Най-великия..Виталий Кличко!
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лудия, Кличко не се поколеба...просто въздухът му свърши защото беше вече на 41 години. на 35 щеше да приключи Джошуа след нокдауна в който го прати. Прекйалено стар беше за Джошуя и все пак той единствен го свали на зем,ята от всички за момент. Кличко си е Кличко!
18
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулев може да бие Джошуа.Единствено му липсва силен удар,но пък носи на бой,има добра защита и е издръжлив,с добро темпо.За Пулев боксовите специалисти казват,че не е перфектен в нито един компонент,но е добър във всички.Джошуа също носи много на бой,много е як ,има много мощен удар и е издръжлив.Пулев трябва да го държи на дистанция и да контраатакува.Фаворит е Джошуа,ама той е по-лесен от Кличко.Оня като пуснеше лявата ръка напред и не можеше да го ударят.
17
10
 
4
 
! Отговори
Лудия преди 5 години
Уайлдър просто ще измете ринга с напомпания бодибилдър Джошуа. Класи е над него. Всъщтност Джошуа е най слабия носител на боксовите титли от много време насам. Просто си урежда слаби противници и побеждава. Кличко единствен за малко да го скълца но се поколеба и загуби. Но Вайлдър няма да се поколебае нито за секунда!
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 15 Посредствен мач? Що не си гледаш турските сериали, бе моме?
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Посредствен мач.Това мога да кажа.Всеки от първите трима в света при аматьорите в тежка може да ги пребие тези двамата смешници.Джошуа ако не толкова дългорък (като Кличко) ще го бият като шкембе у дувар.
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 6 К'во да си помисля нашия, бе? Ти у ред ли си? След снощния мач Опулев тотално е оцапал гащите. Даже не го споменават никъде в света като претендент на Джошуа вече. Беше претендент- нассра се от страх и вече го отсвириха. Джошуа не се занимава със страхливи мишки, а с безстрашни бойци като Поветкин.