Джошуа уверен: Готов съм за Уайлдър!

Британецът запразни: Весела Коледа и щастлива Нова година
23 сеп 2018 15:05, Красимир Ангелов
60
Джошуа уверен: Готов съм за Уайлдър!
Снимка: Reuters

Световният шампион Антъни Джошуа обяви след  победата си над Александър Поветкин, че е готов да срещне американеца Дионтей Уайлдър в спор за всички пояси в тежка категория в световния бокс.

Британецът снощи защити отличията си, след като нокаутира Поветкин в 7-мия рунд и нанесе едва втората загуба в кариерата на руснака и негова първа с нокаут.

Още по темата
"Поветкин е страхотен боец, много опасен, имаше много силни контриращи удари и всички го видяха. Имах план, знаех, че главата му е много здрава и затова се стремях първо да атакувам тялото му. Радвам се, че зарадвах всички, а колкото до следващия ми двубой, нека публиката да каже с кого иска да се бия. Вие кажете кой да е следващият ми съперник!", посочи британецът.

"Ако искате Уайлдър, нямам никакъв проблем. Ако той преодолее Фюри, съм готов да се изправя срещу него. Преговорите преди пропаднаха, но това не означава, че няма да го направим. И двамата си разменихме много реплики, така че съм готов да го срещна на ринга. Нека да направим анкета в социалните мрежи и да видим кой искат хората да ми е следващият съперник", заяви Джошуа.

"Цялата страна е зад мен, пожелавам на всички Весела Коледа и весела Нова година", заяви в заключение световният шампион, който вече има 22 победи от 22 професионални мача, 21 от които с нокаут.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ZA V BADESHE SAMPION SHE E ALEXANDER USIK
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цял свят жадува от поне 2 години за този зверски сблъсък. Зрелище между двама роботи.Двамата най-велики в момента!Дано догодина се срещнат. Владимир Кличко преди месец му каза на Уайлдър " Човече, годините текат, не прави като мен да те чака да станеш на 40. Бий се възможно най-скоро с него."А самият Джошуа защо като Уайлдър му предложи 50 милиона за среща, отказа? А сега се прави пак на устат. Малко го е шубе май.
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джошуа е умен боксьор. Срещу всвки се бие различно. Вижте темпото и техниката , която използва срещу Кличко , няма нищо общо със снощния мач. Срещу Дионтей изобщо няма да се боксира така. А размяната и хаотичните удари на Дионтей могат да се окажат и негов негатив . Интересно, ще е. И двамата ги харесвам. Вдигнаха бокса на крака.
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БауИ затова не е скучен. На колички можеха, дa му направят компютърна симулация. После и те 5.години от кариерата си беше пълен робот. Сони едни и също.
9
2
 
16
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Уайлдър се бие много грозно и с това е много опасен. Той се бие все едно е дискотечен бой. Удря навсякъде с надеждата все някой удар да влезе. Трудно е да се защитиш с/у такъв. Не е много ясно кой ще победи.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Той и на 65 да стане, пак ще те напердаши
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да а си има лига, със срещи на определени интервали. Че Тея, боеве през 1 година, хич не ме кефят.
6
5
 
18
 
! Отговори
М.М. преди 5 години
Само нашичкия да не си помисли да спре британеца. Ще стане за смях като с Кличко.
5
17
 
20
 
! Отговори
Анкета преди 5 години
Ще победи ли Антъни Джошуа ако има мач срещу Уайлдър?Да +Не -
4
4
 
6
 
! Отговори
Ерхан преди 5 години
Ашколсун на момчето.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само това е мача, който чакат всички фенове. Но се опитват да нагнетят обстановката на макс , за да има повече зрелище и повече реклами и големите милиони да бъдат осигурени. Докато не стигнат максимума на рекламите , ще отлагат. После с един мач много народ, ще стане милионер, докато се появи нова звезда.
2
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Готов съм за Уайлдър! - Ама ще го чакам и той да стане на 40, че не искам да ходя в болница, ако сега го срещна.
1
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да говорят хейтърите няма кой да спре в близкото бъдеще Джошуа. Нито махащият като вертолет Уайлдър, нито дебелака Фюри.