Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР. Разстрелян на светофар!

Джордже Михалевич въртеше бизнес с диаманти в Африка
Обновена: 25 сеп 2018 13:51 | 25 сеп 2018 11:56, Александър Попов
241
Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР. Разстрелян на светофар!
Снимка: Булфото, архив

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е бил убит в ЮАР снощи в град Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург. Екзекуцията е станала на светофар в града.

Свидетели разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, през страничното стъкло. След което са избягали.

Първоначално самоличността на жертвата не била обявена, но по-късно в социалните мрежи се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич – съпруг на мис България Наталия Гуркова, съобщава "България днес".

Джордже Михалевич е известен бизнесмен, за който се смята, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството живее в Йоханесбург.

Полицейският говорител в Бедфордвю, Андре де Жардер обяви: "Жертвата е спряла на светофара до Клоуф и Ван Бюрен роуд. Докато е чакал на светофара, до него е спрял един мотор с две лица, които са го застреляли през прозореца. Разследването продължава".

Капитан Андре де Жардер каза пред TimesLIVE, че жертвата току що била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е била на път към дома си, когато е била нападната. Мотоциклетът е бил марка "Кавазаки".

"Не можем да кажем колко точно изстрели са били произведени, нито колко точно са уцелили шофьора. След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята", разкри още капитанът от местната полиция.

От полицията заявиха, че въпреки съмненията за ръка на подземния свят в покушението, мотивите за него все още не са известни.

Информацията за това, че разстреляният човек е именно Михалевич бе разпространена първо в Twitter от местната разследваща журналистка Манди Уинър. Тя направи това чрез пост в социалната мрежа. В профила си журналистката припомня, че се е срещала с Михалевич в Сандтън Голд и Борсата за диаманти преди години, когато той е въртял бизнес с Караджич.

Михалевич е бил харизматичен мъж и винаги е твърдял, че бизнесът му е чист и законен. С Наталия Гуркова имат две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
4
 
43
 
! Отговори
Циник до Додо преди 5 години
Интервю с африкански племенен вожд от Конго - " Дие дойче зинд мит Машиненгевере гекоммен...абер дие хабен Рехт унд Орднунг гебрахт..."В превод:"Немците дойдоха с картечници...но донесоха закон и ред..."Където белите колонисти си тръгнаха ... сега се ширят Боку Харам ... и племенни банди...хаос и кървища...11 годишни с калашници...
79
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Била в шок. Малеее той Африка тя е в България голяма любов няма що. Тя се радва все едно е спечелила 6 от тотото. Но не го показва за пред хората. Тя стана току що много богата жена. Ухааа як живот я чака тая. Млади мъже плажове пътувания из света.
78
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
97 Ако го беше изцепки това пред "Бойко Тиквата преди 15 години", щяха да правят при и с тебе... Ама не е късно
77
3
 
39
 
! Отговори
Е И ? преди 5 години
И?Какво сега?Да оплакваме продалата се елитна бг.про*ст*итутка или да обесняваме произхода на аерозолния дезодорант и какво се случва като настъпиш чифу*тските диамантени босове ?!Всяко занимание си носи своите рискове.Тук плюса е,че си ултра богат.Минуса,че могат по абсолютно всяко време да те упуцат баш като на филм въпреки охраната.
76
6
 
78
 
! Отговори
Очевидец преди 5 години
Тая още преди да стане Мис-България, Маргините си правех оргии с нея в Замък Хранкнов, докато Боко Тиквата пазеше Мерцедеса им на паркинга.По онова време рабоех там и много добре им знам номерата.
75
7
 
33
 
! Отговори
до 87 преди 5 години
Нито Джорджде Михалевич е сърбин, нито Наталия Гуркова е рускиня.Вземете се поограмотете малко, тро лове неграмотни герберастки.Биографиите им ги има в Мрежата. Ама кой да чете.
74
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов тези неща въобще не ги е говорил с Тръмп, той не може да встъпи във власт все още заради дийп стейта. Тези неща на Мухобойко му ги пускат от Ц Р У, същите дето викат Цвъки на ченгесарски конференции да им съобщават за плановете. За това и тези ги търпят западняците, понеже са удобни и са компроментирани, демек държат ги за топките докато изпълняват послушно нареждания.Само дето хората почват да се осъзнават и тяхното време наближава.
73
0
 
26
 
! Отговори
хюго бос преди 5 години
Тъй като днесерещите не търпят критика и трият коментари относно тяхната тотална неграмотност, да се изкажа и по темата. Преди месеци имаш еинфо , че ще с еразвеждали, после Наталка отиде до ЮАР и се щракна на снимка с мъжа си да опровергае, че не се били развеждали.
72
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те и Илия от Мултигруп го убихаАма жена му си живее живота
71
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТЕ БЕЛИТЕ В ЮАР ОСТАНАХА МАЛКО. САМО БЪЛГАРСКАТА КОЛОНИЯ МИЛИАРДЕРИ В ЙОХАНЕСБУРГ, но те са заградени с висока ограда и имат охрана.И КИТАЙЦИТЕ В КЕЙПТАУН ( но там те са повече от 80%.)
70
6
 
29
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Преди години в друг форум си лафих с начетен ...много образован руснак...татко му направил много пари от търговия с вино...разказа ми случай.Руснак кара по магистрала в ЮАР ( голяма част от магистралите там са оградени с 4 метрови мрежи....изскача му нещо , и той го блъска...оказва се чернокож...руснака се обажда в полицията, и си мисли ... пизда...загазих! Полицаите му казват - Кажете на кой километър е произшествието, и карайте внимателно...и тва е!
69
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова публично и унизително излагане на Тиквун пред целия свят! А на всичкото отгоре с какъв напън и хъс драскаше, за да го снимат накрая в г.з. Сигурно Радев умира от смях, но подозирам, че и Цецко е много доволен, както впрочем и масата българи. Бъчи и Арнаутката му врътнаха егаси номера
68
2
 
23
 
! Отговори
хюго бос до 85 преди 5 години
Няма такова нещо- с пълен член е единствено подлогът, вършител на действието. Убиха съпруга- съпруга е пряко допълнение, ако ще и 100 съпрузи още да е имала. Откъде се пръкнахте такива неграмотни, бе?!
67
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имат две деца.Голям късмет е да си дете на Джордже Михалевич.
66
0
 
15
 
! Отговори
оф топик преди 5 години
този много прилича на Борис Дали...
65
3
 
34
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
Какъв е този пишман-мафиот. Всяко дете знае, че в ЮАР даже нормалните бели хора НИКОГА не спират на светофар. Червено, зелено караш или ти се случва горното.
64
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега и падна да харчи богатствата. След месец ще има нова изгора. Късметлия ще да е тоя новият и мъж.
63
17
 
3
 
! Отговори
до 81 преди 5 години
Да, не е подлог, но в този случай дамата има единствен съпруг, така че съпругЪТ не е грешка!
62
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЮАР на Мандела се превърна буквално в клоака - бедност,престъпност,СПИН и деградация а белите масово емигрират-провалена държава!
61
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемите на правителствените пиари идват не от конфузната снимка "във врат", от която нищо не се вижда и разбира, а от идиотското видео, което сами разпространиха ! Видеото показва, че анонсираната като "историческа" среща е просто "Здравей - Здрасти!" ръкостискане, продължи точно 2,7 секунди ! Видеото сложи кръст на мечтите за волни интерпретации и измислени разговори, защото какво ли пък толкова историческо могат да си кажат в 2,7 секунди ?!