Оставиха в ареста двама от грабителите на Роженския манастир

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване
27 сеп 2018 17:37, Красимир Ангелов
4
Оставиха в ареста двама от грабителите на Роженския манастир
Снимка: Булфото, архив

Окръжният съд в Пловдив потвърди определението на Пловдивския районен съд, с което е взета мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 44-годишният адвокат Стефан Матеев и 21-годишен обвиняем, който работи в Кипър, съобщиха от Съдебната палата.

Още по темата
Срещу тях Районна прокуратура - Сандански е повдигнала обвинение в това, че на 18 септември, в съучастие с още две лица, са извършили грабеж в Роженския манастир. Първият от тях е обвинен и в държане на огнестрелно оръжие без надлежно разрешение.

Окръжният съд намери, че е налице обосновано предположение двамата да са извършили престъпленията, в които са обвинени. Налице са данни, че при мярка, различна от "задържане под стража" има опасност мъжете да се укрият.

Определението е окончателно и не подлежи на протест и обжалване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а на депутата брат му що го пуснаха дори без парична гаранция при положение че дори на мишките в ареста им беше ясно че още същия ден ще вземе кутиите от обувки пълни с пари и ще забегне в чужбина ?
2
2
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Доколкото разбирам грабежът е само на мобилния телефон на свещеника. Нищо друго не са взели. Може би има противозаконно лишаване от свобода или принуда на свещеника както и повреждане на чужда вещ.
1
4
 
1
 
! Отговори
Factur преди 5 години
Nisto ne e otkradnato ot tasi offshorna firma...fake news...