Драма – голяма! Скъпи угандийски татковци, кърмата е за бебетата!?

Мъжете там се "борят" за нея, укрепвали здравословно
28 сеп 2018 20:30,
37
Драма – голяма! Скъпи угандийски татковци, кърмата е за бебетата!?
Снимка: Дойче веле

Майките в Уганда са изправени пред трудно решение – да кърмят или не. Това е така, защото, колкото и странно да звучи, бащите искат да получат от ценното майчино мляко.

Дори от здравното министерство в страната съобщават, че все повече мъже се "борят" с децата си, за да получат от кърмата на майката.

Някои смятат, че майчиното мляко може да има благоприятно въздействие върху тяхното здраве.

Специалистите, обаче, са категорични – кърмата е за бебетата, не за възрастните!

"Искам да се обърна към мъжете – моля ви, позволете на децата ви да пият млякото, което би трябвало да приемат", призовава пред "Дойче веле" Сара Опенди, министърът на здравеопазването на Уганда.

Често до институцията пристига информация, че някои мъже пият толкова много от кърмата на майката, че не остава абсолютно нищо за техните деца.

Само 66% от жените в страната избират да кърмят бебетата си. Останалите 34 % категорично отказват, защото се страхуват, че гърдите им ще увиснат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представете си за каква простотия иде реч. (И цялата тая *** иска да дойде в Европа и да я направи същата). В ЮАР пък имаше вярване, че ако убиеш бебе и пиеш от кръвта му, ще се излекуваш от СПИН. Съвсем сериозно.
26
0
 
5
 
! Отговори
Име преди 5 години
майчиното мляко в европа е социална придобивка за тези, същите.
25
1
 
6
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
европеидната раса, за разлика от масата другите раси и етноси, с които явно ти се бъркаш, е единствената която има ензими за разграждане на лактоза през целият си живот - на другите раси, тези ензими са активни само в бебешка възраст и след това млякото е отрова за тях. Та, за белият човек, млякото от всяко животно е полезно през целият му живот!! Причината - мутирали сме заради тежките зими в Европа! Яжте поне по пакетче хубаво масло на ден - това е лек за белият човек!!!
24
7
 
3
 
! Отговори
Bulgaria преди 5 години
Помислете колко млечни продукти ползвате тогава осъждайте? Мякото е за кърмачета в съвсем малка възраст. Който пие мляко остава КЪРМАЧЕ. Пиенето на друго мляко е вредно.
23
1
 
10
 
! Отговори
евро-зона преди 5 години
Изперкел, моля те, приеми още от тези високо-цивилизовани и високо-възпитани лекари, учени, архитекти, инженери, африканци, те са единствените с интелектуален потенциал на оправят Европа и то в буквалният и преносният смисъл!!
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дойче веле?..................................................................
21
1
 
4
 
! Отговори
д-р Исня преди 5 години
Е добре бе, да олабат в една чаша и да пият. Ето им минерали, хормони, витамини и тн...Ако не и по-добре от кърма.
20
1
 
1
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Глyпaк*
19
0
 
1
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
***, който осъзнава,че е ***, вече не е ***!ДостоевкиЖалко за тези, които не го осъзнават!
18
1
 
4
 
! Отговори
Гого преди 5 години
До ХахахаБраво,точен отговор!Направо в десятката!!!!!
17
1
 
20
 
! Отговори
Хахаха преди 5 години
На снимката - чист Ариец!
16
3
 
12
 
! Отговори
Додо преди 5 години
"призовава пред "Дойче веле" Сара Опенди, министърът на здравеопазването на Уганда."====================Явно от Толерасткия Соросoиден парцaл Дойче Веле живо се интересуват от бъдещите германци, преди още да са стъпили на немска територия! Браво, Сорос ще ви погали по главата за демонстрираната загриженост и политактивитет!
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Hafen die Wahrheit ... ти това дето го пишеш вярваш ли си го? Това не е някакво отделено племе в джунглите на Амазония. Имали са и пример, имат и телевизия, имат и интернет. Просто нямат достатъчно мозък. И нямат достатъчно интелект. Но въпреки това напират и искат да получават гражданство в ЕС. И такива романтични примитивисти като теб ходят да реват защо никой не харесвал ордите *** идващи от там. Човек защитава себеподобните си. Как е в твоя случай?
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die WahrheitДа се оправят никой не им е длъжен, че и расисти ни викат понеже сме бели и по-добре изглеждащи и интелигентни факт.
13
13
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
...има множество случаи, на тъмнокожи след като им се предостави възможност, да се образоват, са показали УНИКАЛНИ резултати!
12
10
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Всеки в определен момент от своето еволюционно развитие е бил, и неук, и ниско-интелигентен, и животински охарактеризиран. Дава ли ни това основание да приемаме по- различните от нас, като по-ниско стойностни, като може едно провокирано събитие, да отключи пълният потенциал на тяхната същност.
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те за това са лекари, инженери, физици, химици, биолози - от пиенето на кърма ще да е дошла тази интелектулна мощ, която приижда от Африка към Европа. И ще допълва другата - поколения женили се близки роднини, които пият камилска урина. Страхотно бъдеще се очертава.
10
12
 
5
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Ми те и путинистите и русофилите очакват сокчето от своя вожд за да укрепнат тялом и дyх0м преди еди кой си конгрес на КПСС-ЕДИННА РОССИЯ....
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторката да отиде и да им каже. Българската общественост едва ли е заинтересована за племената в Африка.
8
1
 
15
 
! Отговори
Чарлс Дарвин преди 5 години
На тия тземци , ако им кажеш, че да си бият кратунитев земята е полено ще го направят .