Отново стрелба, но срещу автобус: На прицел №285

Инцидентът е станал на същото място като с трамвай 7
28 сеп 2018 11:30,
25

Снимка: Забелязано в София

След като в сряда вечерта неизвестен стреля по трамвай №7 в столицата, снощи подобен инцидент стана, този път с автобус 285.

От пост със снимки на потрошения автобус във Facebook групата "Забелязано в София" става ясно, че инцидентът е станал край надлез "Надежда", близо до спирка Хан Кубрат".

Още по темата

Припомняме, че и стрелбата срещу трамвай по линия 7 стана в същия район, между спирките "Триъгълника" и "Хан Кубрат".

От пресцентъра на общината потвърдиха за инцидента с трамвая, а по случая вече работят и полицаи от Второ РПУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да стреля, при демокрацията е така. Така е в Европа, Америка, Азия, а скоро и в Антарктида. Спасение няма, това е ежедневие.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Ъхъ! Те само за това мислят. Не дай Боже, ако има и трето нападение, те ще ходят да търсятточна на обратната страна на София. Този "стрелец" явно се е разсърдил нещо (щото няма за какво, де!) на ощина "Надежда" и сега плаши хората. Ама не трябва. Плаши и застрашава такива като себе си, като майка си, като приятелите си... Но човек като се ядоса губи здрав разум. Гневът не е добър съветник, човече!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До Анонимен 12Абе, умньо мърлячов, сигурно е едно и също деца да хвърлят камъни и терористи да стрелят с огнестрелно оръжие. Онова беше случайност, а сега е ежедневие. Ама нали ти плащат да плюеш. Е, и да пукнеш, и дори осата, която те е ухапала по миризливата ти задна част, да я наречеш "маса, скривани терористични престъпления през соца" ако ще и да се пръснеш от злословие, пак, и неоспоримо, беше по-спокойно, ама много по--спокойно от сега. Когато дори си внасяме пещерни табиетлии.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен: преди 5 години
Нормално е, вие какво искате, Хем банани да има по магазините, и тоалетна хартия, хем да няма стрелба. Не става, Яште банани, купувайте тоалетна хартия, И няма да се оплаквате. Това е Европейска държава.
17
0
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Не си съвсем прав. В доста от така наречените нормални държави, чисти терористични актове ги обясняват като любовни драми или причинени от хора с психични отклонения или пък случайни инциденти.
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се дали от 2-ро ще се сетят, че явно трябва тази вечер да пратят патрул там или ще изчакат още няколко вечери и още няколко потрошени стъкла, за да се сетят, че явно някой ги прави на такива, кавито са...
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На някой от вас вече да му е писнало да издържаме социални *** на които всичко им е позволено, но не и да имат задължения и отговорности към обществото. Лично на мен вече ми писна, лошото е когато хората вземат правосъдието в свои ръце, вече идва анархията.
14
13
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 12 преди 5 години
И през соца се случваше, но не се съобщаваше в медиите.Случка от 1987 г. - пътувам с трамвая между площад "Журналист" и Семинарията /тогава беше Дворец на пионерите/, по трамвая хвърлят камък, ватманката спира, излиза навън и започва да крещи. После, като се качи обратно в трамвая, обясни на пътниците, че група деца редовно хвърляли камъни по трамваите и се криели в горичката. Тогава много се учудих, защото този район е много по-различен от най-западната, екзотична част на София.
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да посмеете да обвините нещастните ,бедни индо-българи. Българите сами са си ги счупили за да провокират бой над окаяното индо-българско малцинство. А СЕГА БЕЗ ИРОНИЯ : Докато републиката се занимава с глупости шведите ни се качиха на главата и ни убиват с позволението на органите на реда .Щом не ги наказват значи държавата поощрява убийствата на български граждани!
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Капанът трябваше да бъде заложен там веднага след първия случай.Този, ако реши да стреля пак, ще го направи на друго място. Едва ли трети път ще се върне там. Но кой знае ...
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свършиха ли влаковете, че минаха на трамваи и автобуси?
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам, имало е няколко истрела, сякаш е стреляно с полуавтоматично оръжие...
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дали е възможно да се прави по поръчка за да се промени закона за закупуване на газово и въздушно оръжие?
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лоша работа. Минку вместо да сбира рушвети, гледай с какво трябва да се занимава. Да разследва.
7
1
 
39
 
! Отговори
Мирослав преди 5 години
Аз едно нещо не мога да разбера! Хем българина меънка че всичко в държавата е гадно, няма пари за нищо и т.н. хем си хвърля *** през терасата, покрай пътя, троши нови спирки, стреля по рейсове, трамваи... Абе хора това всичко струва пари! Дори плочките на тротоарите които чупите докато си паркирате колите струват много пари! Хем искаме да имаме, хем не пазим нищо... Ами как да се оправим като самите ние сме си ***...
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ченгетата ако са хитри, сега ще му заложат капан.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Маниак ако може да мисли А в живота е ***
4
2
 
15
 
! Отговори
Паскал преди 5 години
Бананова република..
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що не почнат да раздават на качващите се пътници по едно чифте и при нужда, да пуцат на воля като ответна реакция. Така за нула време на стрелеца ще му се даде друга тема за размисъл и забавления...
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да се разработват по-чевръсто, защото явно идеята е една. И докато вместо возило не са уцелили човек!!!Имак - на "стрелците"да им откъснат главите като ги хванат!!!