Тайфунът "Трами" връхлетя японския остров Окинава

17 души са пострадали вследствие на бурята
29 сеп 2018 16:16,
2
Тайфунът "Трами" връхлетя японския остров Окинава
Снимка: БТА

Седемнайсет души бяха ранени, след като мощният тайфун "Трами" връхлетя японския остров Окинава, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Японските метеоролози предупреждават, че през почивните дни бурята ще премине и през останалата част от японския архипелаг.

Заради "Трами" около 400 полета бяха отменени на летището на Наха, главния град на префектура Окинава, в която утре ще се състоят избори за губернатор, отбелязва ДПА.

По данни на електрическата компания "Окинава илектрик пауър" около 195 000 домакинства на Окинава и някои от съседните по-малки острови са останали без електричество.

Скоростта на вятъра близо до окото на тайфуна на моменти е 216 км/ч.
Очаква се утре стихията да достигне главните японски острови и да създаде екстремна метеорологична обстановка в цяла Япония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Началото на краят е започнал. Много народ си мислят че това е временно явление. На тях ще им кажа че не е временно а постоянно и повсеместно явление. В дебелата книга е написано черно на бяло какво ще последва преди краят. Това е само предупреждение какви още аномалии ни чакат бедна ние фантазията да си ги представиме. Няма да остане кътче от земята не засегнато . Както е писано камък върху камък няма да остане.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Природата вече не може да ни търпи вулкани, земетресения, урагани цунамита, наводнения.