19-годишен без книжка подкара камион, уби мъж на пътя

Колата на починалия шофьор е била ударена челно
28
19-годишен без книжка подкара камион, уби мъж на пътя
Снимка: Булфото, архив

19-годишен без книжка седна зад волана на камион и уби друг шофьор на пътя между Пловдив и Пазарджик.

Камионът е ударил челно колата снощи около 21.20 часа край разклона за село Костиево.

44-годишният шофьор на колата е починал на място, а младежът без книжка се е отървал с леки наранявания и е настанен в болница без опасност за живота.

С него е в камиона е бил и 16-годишен, който също е пострадал леко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
да да да преди 5 години
Собственика на камиона - в затвора
21
0
 
5
 
! Отговори
нямям думи преди 5 години
Деветнадесет годишен кара камион -просто не мога да го проумея Това може да стане само у нас
20
0
 
8
 
! Отговори
Страшно си е там преди 5 години
Шофирах скоро по този път и мога да кажа,че никои не спазва ограничението за скорост и не само.
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10 години ПП ГРОБ на власт и пак БСП са виновни нали! Това е типично изказване на ГЕРБераст, ако жена ти забременее отново вината ще е на друг!Груба манипулация!!! Да бе между тези десет години БСП-то идва на власт три-четири пъти, оглозгват държавата и оставят бакиите ГЕРБ да ги оправя. То лесно тъй! п.п. нямам ни жена, ни гадже, макар съм мощен като бик!
18
0
 
3
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Прочетете и другите статии от днес за ебили се Мъже шофьори...сега пък дърветата край пътя са им виновни! Или пак ..политиците?
17
0
 
6
 
! Отговори
JJOO преди 5 години
Колко хора трябва да умрат по пътищата за да се вземат адекватни мерки от органите на реда? Почнете да ги вкарвате всички подобни нарушители без книжки, пияни и дрогирани в затворите. И стига сте клепали на сянка в слънчево време и по миризливите канцеларии по време на дъждове и снеговалежи!
16
0
 
7
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Органи и закони имаше и преди 30 години...но тогава бяха по малко колите и беше криза...за гориво и пари.....а Къде са и родителите на Мало.умни.ците? Може би пият някъде в компания и с чалга музика по това време?! 16 годишния се качил при баткото...др.ис.льовци! Компютърните и екшън филми и чалгата ги прави такива Нагли!
15
0
 
4
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Стига с тая политика! ГЕРБ... БСП....Все политиците са им виновни на МАЛО.УМНИ.ЦИТЕ! Като че ли не е имало и преди 30 години хора пияни и да карат без книжки...особенно нощем...пък.ако мине номера...знам за няколко такива случая. Младежите са си сами виновни и да това че интернета и екшън филмите ги правят Измислени герои..много можещи и знаещи..на тъ.пите им глави...такива ни съвет ни критика искат да чуят!И ако бяха момичета...Веднага КИФ.ЛИ?!А тези? Мага.рета!..
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 810 години ПП ГРОБ на власт и пак БСП са виновни нали! Това е типично изказване на ГЕРБераст, ако жена ти забременее отново вината ще е на друг!
13
1
 
23
 
! Отговори
гост преди 5 години
Не в болница ,а в пандиза *** мръсен.
12
5
 
7
 
! Отговори
УЖ КНИЖКИТЕ ВИНОВНИ преди 5 години
ДАЛИ ЩЕ СЕ БЛЪСКАШ ИЛИ НЕ ВСЕ ТАЯ, НИТО ЗАКОНИ НИТО КНИЖКА СПИРА ТОВА ....ОСТАНАЛОТО СИ Е *** ЗАКОНИ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ...А НЕ ЧЕ ИМ ПУКА НА ЗАКОНОДАТЕЛИТЕ..... НАЙ Е СМЕШЕН МОМЕНТА С НАКАЗАНИЕТО ЗА ТАКИВА БЕЗ КНИЖКИ ...."СЪДЪТ ГИ НАКАЗВА ДА НЕ УПРАВЛЯВАТ АВТОМОБИЛ .... ГОДИНИ" ЩОТО НЯМА КАКВО ДА ИМ ВЗЕМАТ ОСВЕН ЦЪРВУЛИТЕ....СМЯХ В ЗАЛАТА ...А ТЕЗИ С КНИЖКА ХЕМ ДАНЪЦИ ХЕМ АБСУРДНИ ЗАКОНИ ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ..АБЕ ПРЕ...ЕБ...АНИ СМЕ ОТ ВСЯКЪДЕ....
11
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХА-ХА-ХА! БСП БИЛИ ВИНОВНИ, ЧЕ ЮРИДИЧЕСКИЯТ ГЕНИЙ НА ГЕРБ ДАНАИЛ КИРИЛОВ НЕ Е СПОСОБЕН ДА НАПРАВИ ЕДИН КАЧЕСТВЕН ЗАКОН.БСП БИЛИ ВИНОВНИ, ЧЕ ХОРАТА НА ГЕРБЛ ОТ ДАИ ПРОДАВАТ КНИЖКИ.БСП ЛИ СА ВИНОВНИ, ЧЕ ЕДИНТ РАЗСЛЕДВАН ЗА КОРУПЦИЯ Е НАЗНАЧЕН ОТ БОРИСОВ ЗА ЗАМ.МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА.
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без книжка, вероятно и неграмотни ...
9
0
 
19
 
! Отговори
Сега този да плаща преди 5 години
издръжка на семейството, особено и на децата на 44-годишния.Мир и светлина на Душата му!+ Горкото момче.( а и 16-годишният да плаща , за да МИСЛИ, когато тръгва с приятел без книжка да се вози.)
8
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А книжката - тя не кара колата, тя е препоръчителна при ПП ГРОБАбе как така ГЕРБ, виновни за всичко? БСП-то като мисли толкова за своите избиратели, да внесат закон в парламента! Да ама те обичат шоуто и бутат напред пионката Босия, да му гледат сиира!
7
2
 
26
 
! Отговори
Чичо Митко преди 5 години
А на децата на убития,дали им е достатъчно? Такава слободия и такова разлигавено поколение никога не е имало.Абе вие мушмороци родени след 80та,за вас виртуалната реалност е реалната реалност,а връзката със света ви е Гугъл.Всичко знаете и можете -не камион ,ами ракета ще подкарате ако ви падне.Гледай какви коментари и многознайства е по форумите/но анонимни/Интернет е прекрасно нещо но попаднал в ръцете на голобради ,пъпчиви пубери ,,излъсква" и не до там грапавите им мозъчета.
6
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направете книжките по 5000 лева и се чудете защо хората от село карат без книжки.Не контролирайте спазването на ЗДВП и се чудете защо го нарушават.Правете закони, които имат дупки и се чудете защо никой не си плаща глобите.Браво Бокич, браво ГЕРБ, само напред!
5
0
 
49
 
! Отговори
Справедлив? преди 5 години
Затвор за *** и малоумния му баща. И една хубава гаранция, цял живот да я плащат. Иначе никой няма да се научи.
4
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро ще подкарат и самолети без книжка. Бог да прости починалия човек и справедлива присъда за нередовния шофьор.
3
6
 
34
 
! Отговори
доволен селянин преди 5 години
два месеца условно са предостатъчно все пак за пръв път му е и няма опасност да се укрие