Помпео при Ким Чен Ун: Срещата по-добра от последния път

Държавният секретар на САЩ благодари на КНДР за гостоприемството
7 окт 2018 13:33,
14

Държавният секретар на САЩ Майк Помпейо съобщи в Twitter, че се е срещнал със севернокорейския лидер Ким Чен Ун при посещението си днес в Пхенян, чиято цел бе да се преодолее застоя в ядрените преговори между двете страни, предаде Ройтерс.

Американски представител заяви, че днешното посещение на държавния секретар Майк Помпейо в Северна Корея е било "по-добро от последния път", но са нужни по-нататъшни усилия, предаде Ройтерс.

Малко след като пристигна в Сеул след визитата в Северна Корея, Помпейо качи в Twitter снимка, на която са двамата с Ким, и написа: "Имах добро пътуване до Пхенян за среща с председателя Ким. Ние продължаваме да реализираме напредък по споразуменията, постигнати на срещата на върха в Сингапур. Благодаря за гостоприемството, оказано на мен и моя екип от Държавния департамент".

Помпейо пристигна в севернокорейската столица от Токио, където вчера се срещна с премиера на Япония Шиндзо Абе и с външния министър Таро Коно.

В Сеул, държавният секретар ще информира за разговорите си в Пхенян президента на Южна Корея Мун Дже Ин и министърката на външните работи Кан Кьон Уа, а утре ще замине за Пекин за срещи с китайски официални лица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми как няма да мине добре срещата Тръмп вече каза на Ким че е влюбен в него а не в Путин той вече не ревнува и джендърското щастие е поправено това е новия сериал заместник на дързост и красота казва се идиотия и грозота известен е с това че като го пуснали на изнасилвачи от ислямска държава те ревали и се молили и се клели в девет различни бога че повече няма и на снимка да погледнат жена но само да спрат конкретно това.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 11Ега ти тъпотията си издрусал!!!!!!!! Къде Тръмп е бил наведен пред Дебелото, бе. Помниш ли меренето на червените копчета ? Всички знаят че Тръмп не си поплюва, и Ким го разбра също. Със или без ядрени оръжия, Северна Корея щеше да стане най-големия паркинг в света, за ден два. И то без САЩ да дори да използва ядрени оръжия.
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кашерните крави могат да се перчат само на такива страни като Ирак,Сирия,Либия,Афганистан,ама щом застане срещу тях ядрена сила като Северна Корея и същите кашерни крави стават изведнъж много миролюбиви и сговорчиви
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пакистан и Израел също имат ядрени оръжия...............това се знае!!!!
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧИМБУК ЧЕН УАН - ПРОСТО НЕ Е ИНДИАНЕЦ ,КОЙТО ЩЕ СЕ ДОВЕРИ НА "БЕЛИТЕ" !!! АЛА БАЛАТА И АЛА-БАЛА- АЛА ВЕРИША ЩЕ СИ ВЪРВИ -ДОКАТО ИМАТ "ХОЛИВУДСКО ВРЕМЕ " !!! ИДЕОЛОГИИТЕ СА НЕИЗМЕНЧИВИ И ЩЕ ПОБЕДИ ТАЗИ ,КОЯТО СЪХРАНЯВА ЧОВЕЧЕСТВОТО !!! САМО ПРЕМАХВАНЕТО НА ЧАСТНИТЕ БАНКИ И БАНКИРАНЕ МОЖЕ ДА СПАСИ ЧОВЕШКИЯ РОД НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ !!!!!!!!
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големи вълнения за ядрения арсенал на Кимчо и нула внимание например на същия в Пакистан???Нещо много избирателно.Или на ядрения арсенал на Франция.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чим Чен Чун е голема работа!
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До баба мараСпокойно, руснаците му казват какво да прави, знаят какво правят.
3
3
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
кимчо не си унищожаваи ядрения полигон защото янките ще те скалпиратще ти отиде прическата какво ще направят сащ япония и южна корея трябва даима баланс нали
2
5
 
4
 
! Отговори
Питам преди 5 години
До Анонимен 1 Това което си написал няма никакъв смисъл. Я бъди по ясен.Комунист ли си или фашист?
1
7
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
Я , Северна корея имали и Държавен департамент....Изтривай от Земята...