Къде се намират полицейските патрули? Моят патрул знае!

Приложението, което Ви показва къде се намират полицейските патрули
Спонсорирано съдържание | 8 окт 2018 08:15,
29
Къде се намират полицейските патрули? Моят патрул знае!

Мобилното приложение, което е истински хит в съседна Сърбия, сега е достъпно и на българския пазар. Разберете къде се намират полицейските патрули с мобилното приложение Моят патрул.

Какво е Моят патрул?

Моят патрул е мобилно приложение, което по всяко време Ви показва къде се намират полицейските патрули в реално време и по напълно легален начин.

В Сърбия, Хърватия, Черна гора и Босна и Херцеговина то е едно от най-популярните мобилни приложения с над 250 000 регистрирани потребители. Вече можете да го ползвате и в България.

Как работи Моят патрул?

Работният принцип на Моят патрул е много прост – който забележи патрула, само с едно кликване докладва неговото местоположение. Потребителите получават уведомления за патрулите, които са докладвани от други потребители. Всеки потребителможе във всеки момент да потвърди или отрече местоположението на патрула.

Сложен алгоритъм изчислява надеждността на всяка публикация, така че показваните данни да са максимално точни.

Целта на приложението

Тъй като приложението работи на принципа "потребител към потребителя", целта му е да помогне на потребителите да взаимодействат помежду си, като предоставят възможно най-точната информация.

Всеки глас се записва, така че ако дадете правилна информация за местоположението на патрула, надеждността Ви нараства. Докладваната невярна информация пък я намалява. Приложението уведомява потребителите и за точността на всяка информация.

Интересно е, че приложението е стартирано от екипа, които стои зад портала gdeizaci.com, най-известният портал за нощните излизания в Белград.

Моят патрул скоро ще бъде достъпен и за потребителите в Гърция, така че ни остава да видим дали това мобилно приложение ще се превърне в истинска сензация сред шофьорите на Балканите.

Приложението "Моят патрул" е изключително полезно, за което можете да се убедите, като го свалите безплатно.

Връзката за изтегляне на приложението Моят патрул


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Женя преди 5 години
Ползва се отдавна в Испания и е много полезно, не за това, за което прочетох в коментарите. Защо в България всичко се свежда до тарикатлък? Наскоро синът ми го ползва, за да сигнализира внимание към шофьорите, защото на път с разрешена висока скорост имаше катастрофа. Така веднага тези в близост намалят скоростта и се избягва верижна катастрофа. Ако ти трябва полицейски патрул, бързо знаеш къде е спрял най-близките. Удобство е, което всеки ползва според интелекта си.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ViperYou sound like a Turkish cabby ...
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ок като идея, ама като се замисля, че разни пиянки се прибират след дискотеките и могат да блъснат някой... нещо ми минава мерака.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълна глупост.И ще вадя аз телефона всеки път като видя патрулка и ще осведомявам крадците които са най-слабите места.
24
2
 
2
 
! Отговори
Viper преди 5 години
До Young driver You don't understand application, your are still YOUNG :)
23
6
 
19
 
! Отговори
niki преди 5 години
Страхотна новина за престъпниците.Бива ли такива неща изобщо да съществуват??
22
5
 
9
 
! Отговори
един преди 5 години
А добър ден ! То отдавна има такова приложение, казва се WAZE и е навигация на Гугъл. Там всеки може да отбележи патрули, камери, ПТП-та, и т.н. Вие открихте топлата вода направо. Ха ха ха ...
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Златко Желев, защо рекламираш нещо, което вероятно ще се ползва от потенциалните убийци на пътя, за да се предупреждават къде има полицаи? Вероятно и ти си един от тях...
20
0
 
11
 
! Отговори
КАТ ерици преди 5 години
"Във горица на полянкапод едно дърво на сянка ..."
19
1
 
8
 
! Отговори
ЕвропеецЪ преди 5 години
"***" няма какво да му се оправя!Само ЛЕГЕНДА е, че българите сме били най-лошите, невъзпътани, пияни и т.н. джигити по пътищата ни!Това са само ОПРАВДАНИЯ на нeкадърните ни управници!Вместо да регулират движението така, че да не се изнервят хората и да не се налага да правят нарушения, наш'те управници прехвърлят топката на "джигитите" и "пияндетата".Шофирал съм с години във Франция, ***'тряла там е с пъти по-зле от тук, но там "воина по пътищата" НЯМА!И полицай на пътя също почти няма!
18
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перфектното приложение за всеки един крадец, убиец и изнасилвач.Сигурни, ще има и ново приложени - Изтрий си досието от архивите на МВР.... И трето, дето са с едни натискане на бутон, подкупваш съдия.Тц Тц Тц...
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подобни приложения съществуват много. На прима виста се сещам за Waze i blitzer.de. Не трябват регистрации, исталираш и пускаш. Ако наближава камера - сигнализират. Тъй като пътувам в Европа чест, аз ползвам 2-то. Има стацинарните камери дори в България. А когато подминеш мобилна камера, може да докладваш че е там или още е там или вече я няма. Допълнителни екстри са сигнализация за опасности по пътя, края на задръствания, катастрофи, строежи и т.н.
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само мобилни камери и глоби ще оправят ***,не му ли бръкнат в джоба със солена глоба,няма оправия!!!
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14така по естествен път пресява ченгетата от системата, да не флуудват приложенеито с фалшиви локации и аларми :)
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Професор Тюхчефхаха това е за верификационен СМС при регистрацията :)след това и мейл адрес иска, внимавай с това приложение мноого :)))
13
0
 
4
 
! Отговори
Дебнеш зад храста преди 5 години
Какво става ? От къде ни виждат бе колега ? Ай да идем там зад завоя бе !
12
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да е лоша идеята?Някой да е чул или видял полицай в Б-я да се е загрижил безопасносттта или за хората изобщо?Никой не става полицай у нас с такава цел.Полицай се става САМО ако те изритат от всякъде или с други думи за нищо друго не ставаш и/или си безкрайно мързцелив, алчен и некадърен.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска телефонен номер за за да се активира и ОБЕЩАВА (!!!!) че няма да го използва за лоши цели!!!Аре стига!!!Изгубиха ме за каузата (иначе много добра!) на момента!Деинсталирай!!!
10
9
 
14
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Така и не разбрах с какво ще е полезно това приложение!?Или прелитащи с 120-150км/ч при ограничение 70 е много полезно зо сигурността по пътищата, Сега да пуснат и едно приложение което да следи колко от участниците в тежки ПТП през 2019-та са ползвали "моя патрул" , та статистиката да е пълна.
9
6
 
22
 
! Отговори
Млад шофьор преди 5 години
На кого е нужно това приложение пък и реклама му правите даже ? Ако си спазваш правилника какво ти пука къде точно са патрулите ? Какво пречи КАТ също да си го изтегли това приложение и да следи къде то прогнозира, че ще са патрулите ? Защо не се измисли приложение регистър за джи.гитите, за да може да ви разпознаем като ви видим на пътя, а ?